Je Va Jövendőmondó Tanodája

2018\03\23

Ne játssz a tűzzel, megégetheted magad (március 22. és 31. között) a 2-es treff

 Ez a Kós állatövi jegynek első dekádja,

március 22-tól 31-ig tartó időszak,

amikor az uralkodó bolygója Mars találkozik az alteregójával, a harcias Marssal.

Ez energia, vasakarat, erőszakosság, uralkodás és beképzeltség dupla adagban.

 

Új kezdeményezésekhez kiváló időszak. Várakozásnak nem kedvez, mert ingerlékenységet, türelmetlenséget és vitatkozást okoz.

Ilyenkor az ember kellemetlenül érzi magát, bizonytalanul, fuldokol, mintha többet harapott volna, mint amennyit  le tudott nyelni.

Tanács

Bármibe belekezdhetsz, ne kérj segítséget senkitől, mert később túl drágán kell visszafizetni.  Ez nyomot hagy a kapcsolataidonkettes_tref2.jpg akár baráti, munkatársi vagy szerelmi jellegű. A családtagok is eltávolodnak.

Légy megfontolt, ne reménykedj abban, hogy kapsz segítséget bárkitől. A perspektívákkal teli jövőd csak rajtad múlik.

Ne keveredj bele konfliktusokba, maradj semleges.

Jóslás, jövendőmondás 60 perc/alkalom/100 euro személyesen vagy online, 30 perc/alkalom/50 euro személyesen vagy online. Kártyából jósolok. A francia kártyát hétköznapi események jövendöléséhez, a Tarot kártyát a közeledő életszakaszok értelmezéséhez, a Symbolon kártyát pedig ismétlődő vagy megoldhatatlan problémák értelmezéséhez. A kliensem természetére összpontosítok, ha visszahúzódó, segítek megnyílni, és végigmenni a folyamaton. Mobil: +36707742100
2018\03\22

1-ről kettőre... szól a mondás. Inkább 1-ről 10-re. Hajra a sikerek felé! (március 23-tól április 21-ig) a treff Ász

A treff Ász Március 21-tól április 20-ig időszak. az 1-es szám. 

Az 1-es szám, ahogy már mondtam, a Napfelkelte és az új kezdet, ellentétben a 10-es számmal, amely a nap 24 órája teljes körbemenet befejezése, mondhatjuk, hogy a pirkadat és a dolgok világos befejezése.

 Treff Ász jelentésetuz1.jpg

A treff Ász ugyanakkor kardinális zodiákus jegy,

a Kós állatövi jegy,

a tűz elem.

 Kulcsszó: kezdeményezés, tevékenység, siker

Treff Ász jelenti a meggazdagodást, a hírnevet, a karriert, ami az eddigi munkának az eredménye. A treff Ászban rejlik a 10-es számnak a lehetősége.

Ha a jóslásban treff Ász található az első három kártya között, azt jelenti, hogy az, akinek jósolunk, rendelkezik rendkívüli tehetséggel, és ennek köszönhetően nagy sikereket ér el, ha helyesen használja a tehetségét.

Mivel a treff Ász a tűz elem képviselője, magában hordozza kezdeményező szikrát, amely később nagy tűzre lobban, amely új világokat és új lehetőségeket teremt a fejlődésben.

 Tanács   asz_tref1.jpg

bármiről van szó, munkáról vagy kapcsolatokról, merjük kockáztatni ebben az időszakban, mert itt a lehetőség új sikeres kezdethez.

 

 

Kis Arkanum tanfolyam

2018\03\13

Ahogy vetsz, úgy aratsz (március 13-22. között) a 10-es kőr

Ahogy vetsz, úgy aratsz. A Nap újra felkel, miután körbemegy a nap 24 órájában. Így kezdődik az új ciklus.

 Kőr 10-es 

10_kor_kepe.jpg

 A 10-es szám új életfázist nyit, ahol az eredmények nyilvánvalóvá válnak. Eljött az aratás ideje. Ha visszaemlékezünk Phitagorasz numerológiájára, nála nem létezik „nulla”, így amikor megérkezünk a 10-es számig, valójában visszakerülünk az 1-es számhoz.

Szimbolikusan az 1-es szám a Nap felkelte. És most a Nap újra felkel, miután körbemegy a nap 24 órájában. Így fejeződik be a régi ciklus.

 Minden 10-es számú kártyát úgy lehet értékelni, mintha egymást követő események befejező részei lennének. A 10-es szám egyszerre jelenti a véget és az új kezdetét is. Megemlíteném a kabbalisztikus rendszert is, amely a tíz létezési síkot a tíz egymást követő számmal ábrázolja absztrakt formában, mint az Életfán függő gyümölcsöket.

 Kőr tízes jelentése

Időszak március 13-tól 22-ig

 Kulcsszó: jó hírek

 Asztrológiai nyelven a Mars a Halakban, amelynek uralkodó bolygója a Jupiter. Ahhoz, hogy érthetőbb legyen az összehasonlításom, visszaszámolok egy kicsit. A Halak állatövi jegyben (február 21-től március 22-ig) három dekádot élünk meg:

február 21-től március 2-ig, a Jupiter találkozását a Szaturnusszal, a kőr 8-ast,

március 3-tól, március 12-ig, a Jupiter találkozását a Jupiterrel, , a kőr 9-est,

március 13-tól március 22-ig, és végül a Jupiter találkozását a Marssal, a kör 10-est.

 A buddhista asztrológia szerint:

  • a Szaturnusz – az Öreg,
  • a Jupiter – a Bölcs,
  • a Merkúr – a Diplomata,
  • a Vénusz – a Gyönyörű Nő vagy a Szűz,
  • a Mars – a Harcos,
  • a Hold –az Elhárító, a Tükör,
  • a Nap – az Útitárs.

A Szaturnusz a mi jótevőnk. Az emberek azt hiszik, hogy a Jótevő a Jupiter, de nem így van.

A Jupiter törvényre tanít.

A Szaturnusz megtanítja kötelezően betartani a törvényt.

Miután tapasztalatot szereztünk a Szaturnusznál, következik a Vénusznál való tapasztalatszerzés. Az élet szépséget, a Vénuszt, az értékeli és érti meg a legjobban, aki felkészült megérteni a Törvényt, a Jupitert. Ezt nem értik olyan emberek, akik a saját gondolataik és szokásaik rabjai, csak azok, akik megtanulták követni a törvényt a Szaturnusz által, azaz a nehézségek és a korlátozások árán.

 A Mars tevékenységre buzdít, rákényszeríti az embert, hogy elvesse a magot. A Szaturnusz pedig befolyásolja a vetést. Végül is a Szaturnusztól függ, hogy milyen lesz az aratás.

 A Szaturnusz hatására vagy sietve learatjuk a vetést, amely éretlen lesz, vagy túl sokáig várunk vele, így kárba vész, elpusztul. Így aki megtanult figyelni az Idő Urára, és tiszteli őt, az fog jót aratni. Ez derül ki a 10-es kártyákból. Főleg a kőr tízesből.

A Marsot a Harcossal azonosítják. De itt az éves kör végén ő már nem kíméletlen harcos, az energiái befelé fordulnak vagy teljesen eltűnnek. Ő inkább egyszerű parasztként, vetéssel hódítja meg a területet. Ilyenkor nyugodt, megfontolt, inkább az intuíciójára hallgat, és képes önfeláldozóan dolgozni valami magasztosabb cél érdekében, mint hogy új területeket hódítson meg, és romboljon.

 Ilyenkor a 10-es kártya jelentése mögé sorakozik fel a jótevő Jupiter és a jámbor természetű Mars, akik csakis jó híreket jövendölnek. Lehetséges, hogy annyira jók, hogy az, akinek jósolunk, önimádatba esik, és megfeledkezik arról, hogy ez a csodálatos hír új távlatokat nyit meg előtte, hogy új feladatok teljesítésébe kezdhessen.

 A kapcsolatok terén a kőr 10-es új barátságokat, társaságokat, szerelmet, házasságot jövendöl.

 Tanács: habár úgy érezhetjük, már mindent megkaptunk, amit akartunk, ez egyben az elöljárója annak, hogy már nem tudunk örülni annak, amink van. Türelem, élvezzük ki ezt az időszakot, úgyis jön a változás!

2018\03\03

Örömteli, boldog időszak, és mindenre a válasz, hogy IGEN (március 3-12. között) a 9-es kőr

Kőr kilences jelentése

avagy a március 3-tól 12-ig tartó időszakmedve_bore.jpeg

a póker vagy a francia kártyákból való jóslásban.

Kulcsszó: kívánságok megvalósulása.

Jupiter a Halakban, azaz a Jupiter Jupiterrel, mintha ikrek találkozója lenne. Mint ismert, én a régi rendszert használom a jóskártyák megfejtéséhez, amely egyben megtartotta az ősi okkult tudást, ami az Időkeréken is azonos maradt. Lásd a Naptár, amely minden tud című blogomat.

Duplázzuk meg a tehetséget, az optimizmust, a vidámságot, az emberséget, a bőkezűséget, a romantikát és a művészetekhez való tehetséget. Ezek mind a boldogságot elemzik, amit a Jupiter duplán biztosít.

9_kor_kepe.jpg

   Az a helyzet, ha a kőr kilences a jóslásban a jövőt jelentő oldalán jelenik meg, akkor azt jósolja, hogy bármilyen sorscsapás következik, az szerencsésen végződik annak, akinek jósolunk. Jó úton halad, ami elégedettséghez vezet az élet minden területén.

   A kőr kilences nagyon jó jel, a jóskártyák között a legszerencsésebb kártyák egyike, ezért a kívánságok kártyájának nevezik.

Tanács: élvezzük ki ezt a helyzetet, barátkozzunk, adakozzunk, adjunk teret művészi elképzeléseinknek. Találjunk okot az ünneplésre, akár a munkahelyünkön, akár régi vagy új barátaink társaságában.

A kőr kilences minden kérdésünkre „igent” jósol, és ez már ok az ünneplésre, habár úgy tartja a mondás, hogy ne igyunk előre a medve bőrére...

süti beállítások módosítása