A kegyetlen háború istene, Arész, eljött az ő ideje. Neked mit hoz ez? (október 22-31. között) az 5-ös kőr

mars_istenno.jpgA tarotban kelyhek ötös, nálam a kőr ötös kártya megjósolja az eseményeket.

Kulcsszó: csalódás. Ez főleg a nőkre vonatkozik, mert hiábavaló szenvedéseket élnek meg. Mivel a jóskártyák rendszere az asztrológiai hatások ciklikusságát tükrözi, a r ötös az október 22–31. közötti időszakot elemzi. Ez nem azt jelenti, hogy október 22-én elkezdődik valami, csak most élesedik ki legjobban, mert mindennek van előzménye és következménye is.

Kapcsolat az asztrológiaival: Mars a Skorpióban. A Mars ősidők óta a Skorpió állatövi jegy uralkodó bolygója, habár mostanában a Plútónak tulajdonítják ezt a szerepet. Megjegyzem, a mi Naprendszerünkhöz csak a Hét Szent Bolygó tartozik, és ők közvetlen hatást fejtenek ki a bekövetkezendő eseményekre a Földön. De mivel nem csak a mi Naprendszerünk létezik ebben az idősíkban és fejlődési szakaszban, más bolygókat is láthatunk, mint például a Neptunuszt, csak azért, mert ez a bolygó is a fizikai szinthez tartozódik, csak más Naprendszerben. Ez az okkultizmus egyik „titka", amiről már ősidők óta van tudomásunk, ám a tudomány még nem képes elfogadni és bebizonyítani ezt a tényt.

 mars_isten.jpgVisszatérek a jövendőmondáshoz. Nos, gondoljuk bele, hogy a Skorpió állatövi jegybe, mint egy királyságba, amelynek a Mars az uralkodó bolygója, megérkezik még egy Mars. Két egyforma karakter találkozik egymással, de mivel a másik Mars csak vendégként tartózkodik itt, eltitkolja az uralkodói és agresszív tulajdonságait, hogy egy kicsit vendégeskedjen a Skorpióban. De a lelke mélyén ő bosszúálló, agresszív marad, csak eltitkolja. Ebből ered az a helyzet, hogy az emberek lelkében is jelentősen érezhető a gyűlölet, a bosszúállás ösztöne a múltbeli sérelmek miatt, amelyekről képtelenek könnyen lemondani, és titokban sok időt szánnak arra, hogy kiegyenlítsék a számlát.

Így a r ötös és az október 22–31. közötti időszak jóslata a következő.  kor_otos.gifEz a legnagyobb rombolást végző kártya a finom Víz elemet képviselő r kártyák között. Ha valakinek a szerelmi viszonya a napirendi pontja, aggodalommal érezheti, hogy az, ami valaha nagyon drága volt a számára, a megsemmisüléshez közeledik. Ez nemcsak a szerelmi viszony végét jelenti, hanem azt is, hogy muszáj elengedni valami nagyon erős kívánságot, amely hosszú ideje betöltötte a gondolatokat és az érzelmeket.

De van egy jó hír is! A kellemetlen érzelmi állapot ugyanis csak ideiglenes. ahogy minden veszteség után szomorúság és csalódás következik. De nemsokára eljön az az időszak, amikor az ember visszanyeri az erejét, hogy szembenézhessen az élet új kihívásaival.

Azért vizsgáljuk felül céljainkat és módszereinket: összhangban vannak-e az alapelveinkkel, nem váltak-e tisztességtelenné, idejétmúlttá vagy kérdésessé. A jövőben mindent helyre tudunk hozni. Ilyen az élet – C'est la vie!