Je Va Jövendőmondó Tanodája

2018\10\22

A kegyetlen háború istene, Arész, eljött az ő ideje. Neked mit hoz ez? (október 22-31. között) az 5-ös kőr

mars_istenno.jpgA tarotban kelyhek ötös, nálam a kőr ötös kártya megjósolja az eseményeket.

Kulcsszó: csalódás. Ez főleg a nőkre vonatkozik, mert hiábavaló szenvedéseket élnek meg. Mivel a jóskártyák rendszere az asztrológiai hatások ciklikusságát tükrözi, a r ötös az október 22–31. közötti időszakot elemzi. Ez nem azt jelenti, hogy október 22-én elkezdődik valami, csak most élesedik ki legjobban, mert mindennek van előzménye és következménye is.

Kapcsolat az asztrológiaival: Mars a Skorpióban. A Mars ősidők óta a Skorpió állatövi jegy uralkodó bolygója, habár mostanában a Plútónak tulajdonítják ezt a szerepet. Megjegyzem, a mi Naprendszerünkhöz csak a Hét Szent Bolygó tartozik, és ők közvetlen hatást fejtenek ki a bekövetkezendő eseményekre a Földön. De mivel nem csak a mi Naprendszerünk létezik ebben az idősíkban és fejlődési szakaszban, más bolygókat is láthatunk, mint például a Neptunuszt, csak azért, mert ez a bolygó is a fizikai szinthez tartozódik, csak más Naprendszerben. Ez az okkultizmus egyik „titka", amiről már ősidők óta van tudomásunk, ám a tudomány még nem képes elfogadni és bebizonyítani ezt a tényt.

 mars_isten.jpgVisszatérek a jövendőmondáshoz. Nos, gondoljuk bele, hogy a Skorpió állatövi jegybe, mint egy királyságba, amelynek a Mars az uralkodó bolygója, megérkezik még egy Mars. Két egyforma karakter találkozik egymással, de mivel a másik Mars csak vendégként tartózkodik itt, eltitkolja az uralkodói és agresszív tulajdonságait, hogy egy kicsit vendégeskedjen a Skorpióban. De a lelke mélyén ő bosszúálló, agresszív marad, csak eltitkolja. Ebből ered az a helyzet, hogy az emberek lelkében is jelentősen érezhető a gyűlölet, a bosszúállás ösztöne a múltbeli sérelmek miatt, amelyekről képtelenek könnyen lemondani, és titokban sok időt szánnak arra, hogy kiegyenlítsék a számlát.

Így a r ötös és az október 22–31. közötti időszak jóslata a következő.  kor_otos.gifEz a legnagyobb rombolást végző kártya a finom Víz elemet képviselő r kártyák között. Ha valakinek a szerelmi viszonya a napirendi pontja, aggodalommal érezheti, hogy az, ami valaha nagyon drága volt a számára, a megsemmisüléshez közeledik. Ez nemcsak a szerelmi viszony végét jelenti, hanem azt is, hogy muszáj elengedni valami nagyon erős kívánságot, amely hosszú ideje betöltötte a gondolatokat és az érzelmeket.

De van egy jó hír is! A kellemetlen érzelmi állapot ugyanis csak ideiglenes. ahogy minden veszteség után szomorúság és csalódás következik. De nemsokára eljön az az időszak, amikor az ember visszanyeri az erejét, hogy szembenézhessen az élet új kihívásaival.

Azért vizsgáljuk felül céljainkat és módszereinket: összhangban vannak-e az alapelveinkkel, nem váltak-e tisztességtelenné, idejétmúlttá vagy kérdésessé. A jövőben mindent helyre tudunk hozni. Ilyen az élet – C'est la vie!

2018\10\12

Jézus a vízen járt, neked is kellene. Mit jelent ez a bibliai jelenet a számodra? (október 12-21. között) a 4-es pikk

A majdani periódus kártyája – a pikk 4-es. Kulcsszavak: nyugalom és béke. Ugyanakkor figyelmeztetés azoknak, akik nagy tempóval haladnak az életben: lassíts, és állj meg, mert akár tetszik, akár nem, bármelyen oknál fogva meg kell változtatnod az életmódodat, most ilyen időszak következik. Így a pikk négyes betegséget jelent idegi alapon – kényszerpihenőt. 4.jpgMuszáj kiemelnem, hogy az összes pikk kártya közül ez a kártya a legharmonikusabb. Pihenőt jósol az élet megpróbáltatásaitól. Azt jelenti, hogy a múltban volt néhány kellemetlen periódus, és a pikk 4-es pihenésre utal, egy lehetőségre más szemmel látni az életet, lelassítani az élet tempóját, és visszaszerezni az erőt. Ez az időszak – október 12. és 21. között – lehetőséget kínál megnyugtatni az idegeket és átgondolni, hogy hogyan tovább. Ha mégsem pihensz, ez a kártya arra figyelmeztet, hogy megbetegszel.

Amikor a Jupiter, amely szellemi és filozófiai értékeket képvisel, a Mérlegben áll, ezt mutatja a pikk 4-es,4_pikk.png és ez október 12–21-ig tartó időszakot. Ilyenkor a következő dolgokra számíthatsz. Jézust is a Jupiterrel azonosítják. A gnosztikusok azt mondják, az istent Jézus szívén keresztül lehet megtalálni. Az okkultisták nyelvén egyesülni kell az alsó manasszal – az objektív gondolatok világával, kiemelkedni az érzelmek világából a sötét vizei fölé, azaz a vízen járni. Emlékszel a bibliai történetre, amikor Jézus a vízen járt? Ez az az allegória, amelyre most emlékeztetlek. Ilyenkor ajánlatos átértékelned a közeli és a családi kapcsolatokat (a Mérleg zodiákus jegyben). Igaz, hogy az önismereti utat egyedül kell megtenned, ám a környezeted is segíthet ebben – kollégák és barátok ilyenkor tükröt tartanak eléd. Ha olyan szerencsés vagy, hogy mindent idejében csinálsz, és rendelkezel a szellemi kalendáriummal, a Kalachakrával is, tudhatod, ez a legmegfelelőbb időszak a szellemi fejlődéseddel foglalkoznod. Ne vesztegesd az időt! Hajrá! 

2018\10\03

A türelem rózsát terem – a pikk 3 jóskártya mottója (október 2-11. között)

Október 2 és 11 között a pikk 3-s ideje van.

rozsa3.JPG

A Mérleg állatövi jegynek uralkodó bolygója a Vénusz, tíz napon keresztül vendégül látja az öreg Szaturnuszt. Vajon mi tapasztalható az égi kapcsolatuk során?

Kulcsszó: megfontolatlan kijelentés

A Szaturnusz legkomorabb bolygó a hét szent bolygók között. Viszont a Mérlegben a Vénusz mellett ő a nagyságos úr, aki előtt nem lehet eltitkolni semmit. Itt abszolút igazságon van hangsúly, ami általában sok konfliktus okozója. Most fenn áll a veszély, hogy az igazság megköveteli a barátság és a jó kapcsolat árát.

pikk_harmas.jpg   A pikk 3-s arról árulkodik, hogy az, akinek jósolunk már rég elvesztette önbizalmát az életkörülményei miatt. Eddig az illető hallgatott, és nem nyilvánította a véleményét, de eljött a vég, már nem tud visszatartani magát.

Ezért a pikk 3-s kártyának fő tanácsa – először gondolkozz, utána beszélj. A pikk 3-s jósol vagy rossz híreket, vagy tehetetlenséget a kialakult szituációban.

A megoldás – a türelem, amelyre invitál a Szaturnusz.

Ha nem tudsz mit tenni, ne siess, várj és figyelj. Ha egy rossz lépést teszel, a helyzet még rosszabbra fordul.

süti beállítások módosítása