Miért nem ma van karácsony? Én megünnepelném ma a karácsonyt. Nincs igazam? (december 22-31. között) a 2-es káró

Miért nem ma van karácsony?

_1_7.jpg

Pedig Krisztus születése – allegória a mai napról. Ma, december 21-én van az év legsötétebb éjszakája, a téli napforduló. Ma a Szellem Krisztus által fénylő csillagként leereszkedik a sötétségbe, az anyagba, hogy bevilágítsa isteni értelemmel. Én megünnepelném ma a karácsonyt. Nincs igazam?

A jóslásban ma véget ér a treff tízes kártya időszaka és a 8-as, 9-es és 10-es treff kártyák szerencsesorozata. Ugyanakkor vége van a tüzes Nyilas három dekádjának. Tüzesnek neveztem, mert a Nyilas állatövi jegy a tűz elemet képviseli._1_8.jpg  De. Én olyan képet látok a lelki szemeimmel, hogy két gyerek megfogja egymás kezét, és ártatlanul és boldogan körbeugrál az udvaron, mintha táncot járnának. 

Ez a két keringő ifjú a Jupiter és a Szaturnusz. És ahogy ők körtáncot járnak, gyorsan váltják egymást.

Ez az asztrológiai kép így tükrözi ezt a vidám eseményt a jóskártyákon keresztül. A Nyilas állatövi jegynek harmadik dekádjában, december 12. és 21. között, a Jupiter fogja a vendégeskedő Szaturnusz kezét. Ezt az üdvös időszakot a treff 10-es kártya szimbolizálja.

December 22-én épp fordítva történik. Képzeljük el, hogy mi a Nyilas királyságából átkerülünk a Bak királyi rezidenciájába. És most a Jupiternél vendégeskedő Szaturnusz viszonozza a kellemes vendéglátást Jupiternek a saját otthonában. Szóval innentől kezdve a Szaturnusz fogadja a Jupitert az elkövetkezendő tíz napra.

Milyen eseményeket jósol ez az időszak?

Ezt az időszakot a francia kártyában lévő káró 2-es vagy a Tarot kártyában lévő érmék kettes képviseli.

2_bubi.jpg

A káró általában pénzt és híreket jósol. A káró kettes elsősorban a jó híreket jelenti anyagi vonatkozásban. Ez lehet jó befektetés vagy hirtelen haszonszerzés. Engedj magadnak merész elképzeléseket, hogy miből is lesz anyagi gyarapodásod.

Habár nem számíthatsz nagy haszonra, inkább kellemes elégedettséggel tölt el ez az esemény. Inkább közel álló emberekre gondolj, mint hivatalos forrásokra. Ez lehet közvetett haszon is. Idetartozik az a kifejezés, hogy karmikus számla, viszonzás a múltbeli jó cselekedetekért.

A hivatás terén optimista Jupiternek és a gyors észjárású örök túlélő Szaturnusznak köszönhetjük a bátorságot és a találékonyságot, amelyek segítségével képesek leszünk belefogni új, talán rizikós tevékenységekbe.

Párkapcsolat terén a káró kettes boldog szerelmet jósol.