Je Va Jövendőmondó Tanodája

2018\04\21

A biztos pozíciók ingatagok. Nem véletlenek a nyomasztó érzések (április 21-30. között) az 5-ös káró

otos_karo.jpg

Április 21-30. a Vénusz a Merkúrral – ötös káró

Kulcsszó: nyomasztó érzések, konfliktusok hivatalos ügyekben

A Bikában járó Merkúr. A Bika jegy uralkodó bolygója a Vénusz. A csábító kurtizán hírében járó Vénusz itt inkább a telepes asszony szerepét alakítja. Végre állandóságot kíván, és lemondana a mozgalmas életről. De az örök utazó, hírhozó, kereskedő hírében álló Merkúrral való találkozása miatt és a természetéből adódóan nem egy stabil alkat, kellemetlenül érzi magát a társaságában. Ők a két végletet képviselik, amelyet még céltudatos és kitartó igyekezettel sem lehet feloldani. Sőt ezzel még több megoldhatatlan problémát halmoznak fel.

Ezért nem tanácsos elsietett döntéseket hozni ebben az időszakban.

Az ötös káró főleg a pénzre és a vállalkozásra vonatkozó eseményeket jósolja meg. De nem ígér semmi jót. A problémák abból adódnak, hogy két ellentétes hozzáállás és szemlélet találkozik, az egyik rizikós és türelmetlen, a másik megfontolt és lassú. Erre nincs megoldás, ez zsákutca. Bármilyen cselekedetről lenne szó, ez csak a gyors változáshoz vezet anyagi téren, amely megoldásra várhat.

Tanács: forduljunk segítségért egy harmadik személyhez, ne hozzunk elsietett döntést, várjunk vele jobb időkre.

A párkapcsolatban felismerésre jutunk, hogy elkerülhetetlen a kellemetlen változás.

Jóslás, jövendőmondás 60 perc/alkalom/100 euro személyesen vagy online, 30 perc/alkalom/50 euro személyesen vagy online. Kártyából jósolok. A francia kártyát hétköznapi események jövendöléséhez, a Tarot kártyát a közeledő életszakaszok értelmezéséhez, a Symbolon kártyát pedig ismétlődő vagy megoldhatatlan problémák értelmezéséhez. A kliensem természetére összpontosítok, ha visszahúzódó, segítek megnyílni, és végigmenni a folyamaton. Mobil: +36707742100
2018\04\20

Lucifer miért tart kétélű kardot a kezében? Az ördögi téma mindig érdekel minket.

sam-and-lucifer.jpg

Habár jóslásról írok, sokszor elgondolkozom a metafizikai dolgokon, amelyek egyszerűsített formában jelen vannak a kártyákban. Ma azzal a gondolattal ébredtem fel, hogy a Vénusz április 20-21-től uralkodik a Bikában (sajnos mindenhol eltérések tapasztalhatók, hogy mikor kezdődik a Bika állatövi jegy).

Sokan regényeket írnak arról, hogy a Vénusz mikor a Lucifer és mikor a messiás Krisztus. Mit jelent az, hogy egyszer a leereszkedő és egyszer a felmenő csillagként látjuk őt az égbolton? Én is megpróbáltam összehozni a tudásomat ezen a téren.

A rendszerben, amelyet én követek, és ez a Kalachakra – az Időkerék a Titkos Tanítás alapján, a Lucifer a szellemi sugár, maga a kétélű kard, a mi felső manaszunk, a lelkünk, a gondolkodó Énünk, amely belesüllyedt az asztrális világba, az érzelmek, az elemek világába (a víz, a levegő, a tűz, a föld és az eather vagy akasha elemekről beszélek). Itt ő elvesztette a fényét, és testet kapott.  Átalakult sátánná (fordításban sat – a lét, ana – szemben, ellentétben), azaz a szellem az anyaggal szemben. Ezért lett belőle Dzsinn a palackból, a démon, az elementál. A sátán az anyag birodalma.

A Lucifer a mi tudatunk, amely három fázison megy át. Először ő nem szellemi, később kettős tulajdonsága lesz – a szellemi és az érzelmi, és a végén tiszta szellemé válik. Mi mindannyian Luciferek vagyunk. Magunkban hordozzuk a kettőséget – a szellemet és az anyagot, amelyet érzelmeinken keresztül tapasztalunk. Amikor mi a szellemi fejlődésünkben felemelkedünk az érzelmeink fölé, és elérjük a felső manaszt, kiszabadítjuk a Luciferünket, és ő Krisztussá válik.

 Az ördögi téma mindig érdekel minket. A fentiek alapján Lucifer, a Sátán leereszkedik az anyagba, hogy szellemet keverjen belé, majd érzelmi tapasztalatok után felemelkedik, mint a Krisztus, mint az emberiség Tanítója. A Kalachakrán ő a Bikában süllyed az anyagba, és a Bakban emelkedik fel. Érdekes, hogy aki áprilisban fogant, az decemberben születik meg. A szellemi énünk leereszkedik az anyagba, az anya testébe. A 9 hónap elteltével, értelemmel, lélekkel és szellemmel megáldott lényként jön világra, emberként. A számmisztikából tudjuk, hogy a 9-es számnak nincs kapcsolata az anyagi dolgokkal, az egy okkult, szellemi szám, háromszor háromból áll, és megfordított állapotban ő a hatos szám, a Sátán száma. Az, hogy mennyi szellem ragyog fel bennünk, a mi feladatunk. Elgondolkodtató, nemde?

2018\04\12

Négyes treff – az ördög bölcsőjének alapja, és április 11-től. 20-ig időszakot jellemzi.

Kulcsszó: segítség

Amikor a Vénusz, a szerelem bolygója találkozik a Marssal a Kósban, feltölti őt alkotóenergiával, szenvedélyekkel. Viszont a Kós állatövi jegy úgy hat a Vénuszra, hogy megfertőzi őt a versengéssel, természetesen a szerelmi csatatéren.

venusz_es_mars.jpgKártyások nagyon félnek, ha a kezükbe kerül a négyes treff, mert ez rossz ámen. 

A jóslásban négyes treff ennek az ellenkezőjét jelent. Olyan időszak ez, mintha hátra dőlve erős alapon ülnél, akár egy trónon. Korábbi dolgaid sikeresen befejezel, segítséget kapsz a nehéz feladatok megoldásához, önmagadban és a kapcsolataidban harmóniát teremtesz.

Tanács

Ha olyan természetű vagy, hogy mindent egyedül szeretsz csinálni, akkor is fogadj segítséget, ne utasítsd vissza. Ha nem vagy szavak embere, próbálj kifejezni érzelmeidet és háládat, duplán  megfizetődik.

2018\04\02

Vagy ellenségeskedés, vagy megbocsátás (április 1-10. között) a 3-as treff

Ez a treff hármas kártya jelentése és a tanácsa. Április 2-től 11-ig tart a hatása. Ebben az időszakban a Nap vendégeskedik a Kósban, a Marsnál. A Nap az asztrológiában a leghatalmasabb bolygó, de amikor ő a Kósban, akkor az ereje még nagyobb.

A Nap rávilágít mindenre, és semmi nem marad észrevétlen. Ilyenkor az is kiderül, hogy ki irigy a sikereidre, harmas_treff.jpgpletykál a hátad mögött, vagy olyan ellenséged, akire nem is gondoltál volna. Tudomásul kell venned, hogy minél jobban mennek a dolgaid, annál több ellenséged lesz.

Választás előtt állsz: harcolni kezdesz az igazadért és a hírnevedért, és örök ellenségeket szerzel magadnak, vagy úgy viselkedsz mint a Nap király, felülemelkedsz a tiszteletlenségen, és büszkén tovább élvezed az életet és a sikereidet, amelyeket elérted.

Tanács

Most olyan kapukat is megkopogtatsz, amelyek eddig zárva voltak előtted. Stabil alapra építheted a sikereidet. Ha eddig elővigyázatos voltál, előmerészkedsz, hogy megvalósíts a sikert ígérő terveidet.

 

süti beállítások módosítása