Je Va Jövendőmondó Tanodája

2018\06\22

Mikor élvezzük az életet, ha nem most? (június 22. és július 1-je között) a 2-es kőr

Minden állatövi jegy magába foglalja három dekádot, azaz három tíznapos időszakot, amelyeket megfelelő jóskártyák jellemeznek.

A Rák állatövi jegybe tartoznak:2.jpg

Első dekád - június 22. és július 1-je között, a 2-es kőr kártya jelemzi, amely kétfélét jelent:

- férfiaknak ez a kártya jutalmat jósol az élet bármilyen területén,

- a nőknek viszont nehéz megpróbáltatásokat.

 2-es kőr jelentése általában: boldogság, elégedettség a mindennapokban.

Lássuk, hogy miért. A Rák állatövi jegynek uralkodó bolygója a Hold. Az első dekádjában a Hold még egy női tulajdonságokkal rendelkező bolygóval találkozik, a Vénusszal, a szerelem bolygójával. A Holddal együtt ő még emocionálisabb, és igényli a társaságot azokkal, akik védelmet és támogatást nyújtanak neki. Ebben az időszakban megerősödik igény a közel álló emberek szeretetére és az otthon melegére.

A 2-es kőr jóslásban erős intuícióra és született tehetségre utal.

A 2-e kőr új szerelmet, boldog házasságot is jósolhat. Ezeket az eseményeket több kártya is jelenti. De amikor a 2-es kőr megjelenik a jóslásban, az egy nyugodt, kellemes szerelmi viszonyt jósol, amely sok édes pillanattal díszíti fel az életet.

A hivatás terén termékeny, együttműködő időszakot jósol. Ebben a kellemes légkörben érdemes megkockáztatni és feloldani a szakmai, munkahelyi konfliktusokat.

Tanács!

Vegyük észre az élet csodálatos pillanatait, és élvezzük azokat.

Jóslás, jövendőmondás 60 perc/alkalom/100 euro személyesen vagy online, 30 perc/alkalom/50 euro személyesen vagy online. Kártyából jósolok. A francia kártyát hétköznapi események jövendöléséhez, a Tarot kártyát a közeledő életszakaszok értelmezéséhez, a Symbolon kártyát pedig ismétlődő vagy megoldhatatlan problémák értelmezéséhez. A kliensem természetére összpontosítok, ha visszahúzódó, segítek megnyílni, és végigmenni a folyamaton. Mobil: +36707742100
2018\06\21

Mit jósol a Kőr Ász? Lassú víz partot mos (június 22. és július 22. között)

Kőr Ász vagy a Tarot kártyákban Kelyhek Ásza –

a Rák állatövi jegynek jellemzője. _2_2.jpg

A június 22. és július 22. közötti időszakról szól. Ő a víz elem képviselője, amely  az érzelmeket és az érzelmi világot tükrözi.

Lassú víz partot mos – a közismert közmondás – teljesen megfelel a Kőr Ász jelentésének: a teljes beteljesedés (megtaláljuk az ideális szakmát vagy párkapcsolatot).

A Kőr Ász az otthon és a szerelem jelképe. Amikor jóslásban megjelenik ez a kártyalap, családtagokról vagy barátokról szóló jó hírekre számíthatunk.  Megjósolja egy régi barát vagy távoli családtag visszatérését is.

Ha a jóslásban megjelenik a Kőr Ász, esküvő vagy új otthonba való költözés várható hamarosan. Amikor ingatlanvásárlásra jósolok, kiváló választást jósol ez a kártya, amikor igazi otthonra találunk.

A Kőr Ász nagy szerelem, szenvedélyek és új szerelmi kaland elöljárója.

A Kőr Ász ugyanakkor új érdeklődési kört, bátor művészi alkotóképességet vagy új területen való más kreatív kezdeményezést jósol.

Összefoglalva: az életünk megtelik szerelemmel, szenvedélyekkel, alkotói vággyal és beteljesüléssel.

2018\06\11

A pirkadat előtt legsötétebb az éjszaka (június 11-21. között) a 10-es pikk

Június 11–21. közötti időszak, Merkúr a Nappal.

A 10-es pikk jelentése – illúziók összeomlása.

Kihangsúlyoznám, hogy az Ikrek állatövi jegy kettős jelentésű. Egyrészt hazug és antipatikus egoista, másrészt kreatív és barátságos partner. Ha megvizsgáljuk mindkét oldalát, rájövünk, hogy annak, akinek jósolunk, jelenleg jóra fordulhatnak a dolgai.

1.jpg  Minden 10-es kártya csúcspontja a jóslásban azt jelenti, hogy a fejlődési kör bezárul. A pikk kártyák mindig az illúziók teljes összeomlását jelentik és fájdalmas lezárást. A pikk 10-es a siker eléréséhez legyőzhetetlen akadályokat jelent. Arról árulkodik, hogy az, akinek jósolunk, sok erőt fektetett a céljai elérésébe, de már nem tehet semmit, és nem tud haladni a kijelölt úton. Amikor szembesülünk ezzel a ténnyel, olyan érzésünk támad, mintha minden, amit eddig építettünk, összeomlik, és nincs tovább, még életünk értelmét is elveszíthetjük.

Tanács: nem érdemes folytatni és ellenkezni, sajnálva eddigi erőfeszítésünket. Érdemes hátralépni, és átértékelni a helyzetet. Ez követően pedig el kell dönteni, hogyan tovább.

10.jpg

2018\06\01

Az életben egy, ami biztos, a változás (június 1-10. között) a 9-es pikk

Június 1. és 10. közötti időszak,

a Merkúr Ikrekben találkozik a Marssal.

A pikk 9-es kártya jelentése – csalódás.

A Mars a Merkúrban csapdában érzi magát, fél a korlátozásoktól, saját jogai elvesztésétől. Ezért a Mars nem akarja figyelembe venni mások gondolatait és reményeit, hanem megfontolás nélkül próbálja érvényesíteni a saját igényeit. Ennek konfrontáció és ellenállás a következménye.

A pikk 9-es a legrosszabb kártya a jóslásban.  9.jpg

Jelentése: az eddigi meggyőződések és életstílus összeomlása.

De a másik oldalról a pikk 9-es makulátlan hírnevet és új kezdethez való lehetőséget jövendöl.

A pikk 9-es szükségszerű változásokat jósol, amelyek kellemetlenül érik azt, akinek jósolunk. Fontos felismerni, hogy a változások már zajlanak egy ideje, és elkerülhetetlenek.

Tanács: legyünk tekintettel mások érzéseire, fogjuk vissza egoista hajlamunkat.

süti beállítások módosítása