Je Va Jövendőmondó Tanodája

2018\12\22

Miért nem ma van karácsony? Én megünnepelném ma a karácsonyt. Nincs igazam? (december 22-31. között) a 2-es káró

Miért nem ma van karácsony?

_1_7.jpg

Pedig Krisztus születése – allegória a mai napról. Ma, december 21-én van az év legsötétebb éjszakája, a téli napforduló. Ma a Szellem Krisztus által fénylő csillagként leereszkedik a sötétségbe, az anyagba, hogy bevilágítsa isteni értelemmel. Én megünnepelném ma a karácsonyt. Nincs igazam?

A jóslásban ma véget ér a treff tízes kártya időszaka és a 8-as, 9-es és 10-es treff kártyák szerencsesorozata. Ugyanakkor vége van a tüzes Nyilas három dekádjának. Tüzesnek neveztem, mert a Nyilas állatövi jegy a tűz elemet képviseli._1_8.jpg  De. Én olyan képet látok a lelki szemeimmel, hogy két gyerek megfogja egymás kezét, és ártatlanul és boldogan körbeugrál az udvaron, mintha táncot járnának. 

Ez a két keringő ifjú a Jupiter és a Szaturnusz. És ahogy ők körtáncot járnak, gyorsan váltják egymást.

Ez az asztrológiai kép így tükrözi ezt a vidám eseményt a jóskártyákon keresztül. A Nyilas állatövi jegynek harmadik dekádjában, december 12. és 21. között, a Jupiter fogja a vendégeskedő Szaturnusz kezét. Ezt az üdvös időszakot a treff 10-es kártya szimbolizálja.

December 22-én épp fordítva történik. Képzeljük el, hogy mi a Nyilas királyságából átkerülünk a Bak királyi rezidenciájába. És most a Jupiternél vendégeskedő Szaturnusz viszonozza a kellemes vendéglátást Jupiternek a saját otthonában. Szóval innentől kezdve a Szaturnusz fogadja a Jupitert az elkövetkezendő tíz napra.

Milyen eseményeket jósol ez az időszak?

Ezt az időszakot a francia kártyában lévő káró 2-es vagy a Tarot kártyában lévő érmék kettes képviseli.

2_bubi.jpg

A káró általában pénzt és híreket jósol. A káró kettes elsősorban a jó híreket jelenti anyagi vonatkozásban. Ez lehet jó befektetés vagy hirtelen haszonszerzés. Engedj magadnak merész elképzeléseket, hogy miből is lesz anyagi gyarapodásod.

Habár nem számíthatsz nagy haszonra, inkább kellemes elégedettséggel tölt el ez az esemény. Inkább közel álló emberekre gondolj, mint hivatalos forrásokra. Ez lehet közvetett haszon is. Idetartozik az a kifejezés, hogy karmikus számla, viszonzás a múltbeli jó cselekedetekért.

A hivatás terén optimista Jupiternek és a gyors észjárású örök túlélő Szaturnusznak köszönhetjük a bátorságot és a találékonyságot, amelyek segítségével képesek leszünk belefogni új, talán rizikós tevékenységekbe.

Párkapcsolat terén a káró kettes boldog szerelmet jósol.

2018\12\21

Pénz, szerencse, kommunikáció – kinek mi jut (december 22. és január 21. között) a káró Ász ideje van

Itt az év vége – elszámolás, felszámolás, új reményekkel teli álmodozás. Ezért is kérlek, nézd meg visszafelé szeptember 22-től október 21-ig a posztomat, amelynek címe: „A jósok tudják, és te. A pikk Ász ideje van”.

penz.jpg

Akkor kezdtem a pikk Ásszal a sorozatomat a jóskártyák jelentéséről, és hogy ezek milyen időszakokat jósolnak. A pikk Ász volt a bevezető posztom.

Már megtapasztalhattad, hogy minden ezoterikus eszköz valahogyan kapcsolódik egy másikhoz. Így van ez a jóskártyákkal is. Ők a horoszkópra és az Időkerékre, a Kalachakrára épülnek. Innen kölcsönzöm a terminológiát.

A pikk Ászt fejtettem meg elsőként, ő a Mérleg állatövi jegyre épül, amelyet asztrológusos kardinális jegynek neveznek. Most a következő kardinális jegyről fogok beszélni, amelyet a kártyajóslásban a káró Ász képvisel. Ez fontos lesz a későbbiekben, amikor az udvari lapokat fogjuk elemezni a stabil és a változó állatövi jegyekkel.

Tehát december 22. és január 21. között a káró Ász ideje van. Mit jósol ez?

Pénzt, szerencsét, kommunikációt. Ez a földelem jelképe. A föld bőkezű, mert természeti kincseket tartogat számunkra. De fáradságos munka és kitartás is kell hozzá, hogy a föld megossza velünk a kincseit. Ez az első üzenet a káró Ászról. A praktikus, következetes munka meghozza a gyümölcsét.

A másik jelentése – hírek bármilyen formában, méghozzá anyagi vonatkozásúak. tozsde02.jpeg

A káró Ász mindig jó hírt jelent, nyereséget, sikeres vizsgatételt, szerződést és hosszú távú partnerséget, esküvőt. A nőknek leginkább tanulást, a férfiaknak nyereséget jósol.

Ha választ keresünk arra, hogyan cselekedjünk – a káró Ász megmutatja, hogy józan ésszel, praktikusan.

www.sorsanalizis.com

karo_asz1.jpg

2018\12\12

Kezdjek vagy sem..... (december 12-21. között) a 10-es treff

strel_2.jpg

Treff tízes – december 12-től december 21-ig – új kezdeményezések.

Amikor a tűz végigfut a földön, elégeti a talajt. De amikor a tűzre földet szórnak, a tűz elalszik, és megszűnik a fenyegetettsége. Azért jutott ez eszembe, mert most a tűz elemet képviselő Nyilasban, a Jupiter uralkodó bolygójával találkozik a Szaturnusz, a föld elemnek a képviselője. A Szaturnusz, mint sötét alak, akit eltakarnak a kozmikus törmelékből képződött gyűrűi, nem fényesíti a Jupiter lelkesedését.

De ha ez a két erős és tapasztalt entitás összefognak – a kitartás és céltudatosság a széles körű tájékozódással, tudással és a fékezhetetlen sóvárgással a még több tapasztalás iránt –, akkor ez elvezet a sikeres megoldásokhoz.

A treff tízes így azt jelzi, hogy eljött az idő az új kezdeményezésekhez._2_1.jpg

Semmi sem lesz ugyan könnyű, de bármire gondolsz, megvan mindened, hogy elérd a célodat.

Emlékezz, hogy a Szaturnusz hatása pesszimizmust vált ki belőlünk, de nekünk bíznunk kell a saját erőnkben. Ugyanez vonatkozik a párkapcsolatunkra, ne lássunk komoran minden helyzetet.

Érdekel, hogy mitévő legyél?

www.sorsanalizis.com

 

2018\12\02

Csak figyelj, elégedettség ideje van (december 2-11. között) a 9-es treff

_1_4.jpg

Treff kilences – a december 2-tól december 11-ig tartó időszakot mutatja, és elégedettséget.

Ez a Hold találkozása az izgalmas Jupiterrel a Nyilasban. Habár a Hold mindig a titokzatos, tudatalatti működésnek a jele, a Jupiterrel való találkozása során elárulja magát, és a titokzatos tervekből, nyílt tevékenység lesz. Képzeld csak el, hogy aki belülről is úgy érzi, hogy most cselekednie kell, akkor milyen kitartással és sikerrel oldja meg a feladatát. Ez a kártya az jelenti, hogy akármilyen tervei is vannak annak, akinek jósolunk, ösztönösen úgy fog cselekedni, hogy feltétlenül eléri a célját.

Ha ilyen kártyát találunk a kirakásban, és magányosak vagyunk, új partnerre vagy lelki társainkkal való együttlétre számíthatunk.

Személyes szerencsenapot akarsz tudni? www.sorsanalizis.com

süti beállítások módosítása