Je Va Jövendőmondó Tanodája

2018\11\22

A Nyilas állatövi jegy varázsa (november 22-től december 1-ig) a treff 8-ban van

_1_5.jpgJelenleg a varázslatos Nyilas állatövi jegyben vándorlunk az égi utunkon november 22-től egészen december 21-ig, az év legsötétebb éjszakáig. Talán már észrevetted, hogy minden állatövi jegyet három dekádra osztok, 10-10 napra, és minden dekádnak megvan a maga kártyája és jelentése. A Nyilas állatövi jegyet is három dekádra osztjuk, és megkapjuk a francia kártyákban lévő treff kártyák vagy a Tarot kártyákban lévő Botok kártyák jelentését.

Így a következő kártyák jelentése határozzák meg az eseményeket november 22-től december 21-ig:

november 22-től december 1-ig a treff nyolcas – béke és harmónia;

december 2-tól december 11-ig a treff kilences – elégedettség;

december 12-től december 21-ig a treff tízes – új kezdeményezések.

Ugye, máris öröm élni, ha ilyen kilátások elé nézünk?

De miért is nyit meg olyan jó kártyasort a treff nyolcas?

Azért, mert a Nyilasban, amelynek uralkodó bolygója a Jupiter, aki szinte éhezik a tudásra, imádja a hosszú utazásokat és a hajmeresztő kalandokat, találkozik a fürge hírhozó és kereskedő szellemű Merkúrral. A két hasonló vállalkozó szellem nagyon jól megértik egymást. Ebben az időszakban az emberekben ezért felébred a kibírhatatlan szomj az új, sokrétű foglalkozások iránt, felébred bennük az át nem gondolt, de izgalmasnak tűnő döntések meghozatala iránti vágy.

_3.jpg

Ilyenkor minden döntést gyorsan hozunk meg, és azt is észrevesszük, amiről nem is esett szó, csak kis jelek utaltak rá, mert vág az eszünk.

 A treff nyolcas arra mutat, hogy szünetet lehet tartani az anyagiak hajszolása és a kemény munka között.

A lelki nyugalom visszatér hozzánk.

Utazást is mutat, ha nem világkörüli utat, akkor a saját belső lényünk felfedezési útját biztosan.

A nyolcas szám a Szaturnusz száma, a Kronoszé – az idő és a karma uráé. Ha a vetésben sok nyolcas jelenik meg, az azt is jelenti, hogy annak, akinek jósolunk, érdemes kitartónak és céltudatosnak lennie, mert a végén eléri célját.

Amikor a nyolcast nézem, az embert látom, fejjel és testével, fekvő pózban – a végtelen jelet. Amikor jósolunk, a nyolcas kártya az embereket is jelenti még. A treff nyolcas kártya például kreol bőrű, költekező, utazgatni vágyó személyre utal.

Összegezve: ha treff nyolcast húztál, izgalmas események, gyors megoldások, lelki nyugalom, pénzköltés és utazás várnak rád.

2018\11\11

A csábító, és a szerető.... Mi lesz ebből? (november 11-21. között) a 7-es kőr

venera1.jpg

Pedig eljött az idejük, ők uralják a november 11. és 21. közötti időszakot, ezt mutatja a kőr 7-es kártya.

Kulcsszó: szerelmesek marakodása. A férfiak előnyösebb pozícióba kerülnek, mert ütött a pásztoróra, ráadásul igazi szerelemmel fűszerezve. A nőknek viszont nincs sok reményük, a kapcsolatukból nem származhat sem esküvő, sem családi idill.

Szóval a Vénusz betért a Skorpióba, és marad nála teljes 10 napot, azaz egy dekádot. Ettől a Skorpió nyugodtabb lesz a Vénusz jelenlétében, mert a szenvedély egyesül az érzékenységgel. skorpion.jpg

De amikor a szenvedély elmúlik, a Skorpióból kibújik a bosszúálló természete, és halálosan megmar a fullánkjával. Van egy ősi bölcsesség, amely arra figyelmeztet, hogy „nincs annyi harag az egész pokolban, mint egy megalázott nőben”. Ezért a Vénusz hatása a Skorpióra nem akármilyen alapot ad a rossz előérzetnek, amikor a kőr 7-es jelenik meg a kártyavetésben.

7.jpgVisszatérünk a kulcsszóhoz. a kőr 7-es legelterjedtebb jelentése  –  szerelmesek veszekedése. De ha ezt a kártyát nem veszik körül rosszabbnál rosszabb kártyák, ez a helyzet a párkapcsolatokban olyan gyorsan elmúlik, mint ahogyan elkezdődött. A kőr kártyák vagy Kelyhek mindig erős érzelmeket jelentenek, ezért az igazi szerelem nemcsak túléli ezt a veszekedést, nem múlik el más igazi veszélytől sem a jövőben. A kártya ezért inkább ideiglenes szakítást jelent, amelynek egyik oka lehet a veszekedés.

Ha nem a szerelemre jósolunk vagy gondolunk, akkor a kőr 7-es azt jövendöli, hogy elárulnak minket valamilyen privát jellegű szituációban, és az árulóink a megbízhatatlan barátaink vagy a kollégáink.

Ami a hivatalos ügyeket illeti, a kőr 7-es nem ígér semmi jót. Sőt azt tanácsolja, hogy kerüljük a kétes személyeket, és ne szőjünk terveket a gyors meggazdagodásról.

Ha a kirakásban kőr 7-es látható az első három kártya között, ez azt jelenti, hogy az, akinek jósolunk, túlságosan naiv és könnyelmű. A kártya azt tanácsolja, hogy érdemes fejleszteni a büszkeséget és az önbizalmat.

Személyes konzultációról részletek: www.sorsanalizis.com

2018\11\01

Jelszó – élősködnek rajtad, nem segíthetnek, pánik (november 1-10. között) a 6-as kőr

eloskodnek-rajtad.jpg

Lehetnek jó barátok és hatalmas ellenségek, akikről most tudomást szerzel. Ebben az időszakban a végletekig kiélesednek a gyűlölet és az imádat érzései. Itt nincs hely felszínes megéléseknek.

 A Kőr hatos jelentése és kapcsolata az asztrológiával:

Nap a Skorpióban, november 1-jétől 10-ig tart. A Skorpiót szimbolikusan összeboronálják a lélek mélységeivel, a sötét vizekkel, az érzelmekkel. Jelenleg az uralkodó bolygója a Plútó (a túlvilág uralkodója), de én maradok a hagyománynál, és az ősidők óta elismert Mars uralkodását ismerem el. Így a Mars vendégül fogadja a Napot, egy újabb uralkodót, de hatalmasabbat. Az ő védelmező hatása csak a közelálló emberekre terjed ki.

 Jelentése: a Kőr hatos kártyavetésben azt mutatja, hogy aggodalom áll a levegőben. Nehézségek várhatók, és ezzel senkit sem érhet meglepetés. A kritikus helyzeten nem segíthetnek sem rokonok, sem barátok. aggodalom.jpg

Ők ugyanis túlságosan elfoglalják magukat a saját problémáikkal, és nem figyelnek arra, hogy másoknak is kell a segítség. A régi ügyek, kapcsolatok ismételten aktuálissá válhatnak.

6_kor.jpg  Ha találkozunk egy régi szerelemmel, nem azt jelenti, hogy újra kell kezdeni. Érdemes végiggondolni a kapcsolatot, és megtalálni a felismeréseket.

Figyelmeztetés: a Nap rávilágít a lényegre. Így nyilvánvalóvá válhat, hogy valaki élősködik rajtad, akár érzelmi, akár anyagi vonatkozásban.

Érdemes okos döntéseket hozni. De az elsietett cselekedetek megfelelő elővigyázatosság és tervezés hiányában csak árthatnak.

Tanácsos csak saját magadra számítani ebben a 10 napos időszakban.

Még figyelj – ebben az időszakban a férfiak nem akármilyen elismerésben részesülhetnek, de a nőknek is jut ebből, hogy büszkék legyenek saját magukra. Nem véletlenül két erős, elismert és büszke bolygó, a Mars és a Nap kísérnek el utunkon ebben az időszakban.

süti beállítások módosítása