Je Va Jövendőmondó Tanodája

2018\07\23

Az oroszlán nem a zsákmánynak örül, hanem a győzelemnek (július 23-tól augusztus 21-ig) a treff 5-ös, 6-os, 7-es jelentése

3_1.jpg

Jelenleg az Oroszlán állatövi jegyben vagyunk, július 23-tól augusztus 21-ig. Az Oroszlán állatövi jegynek uralkodó bolygója a Nap. Három jóskártya elemzi ezt a zodiákus jegyet:

a treff 5-ös, az első dekád – július 23-tól augusztus 1-ig,

a treff 6-os, a második dekád – augusztus 2-tól 11-ig,

a treff 7-es, a harmadik dekád – augusztus 12-től 21-ig.

Mit jósolnak ezek a kártyák? Elsősorban azt az időszakot, mikor történik az, amire kérdezünk. Azt, hogy hogyan alakulnak a dolgaink, a körülöttük lévő kártyák mesélik el.

treff-5.jpg   Kezdjük a treff ötössel. Ha figyelünk, észrevehetjük, hogy az 5-ös kártyák általában megrendítenek, a 4-es kártyák stabilitás jósolnak. Így az 5-ös kártya jóslásban változást jósol, vagy olyan lelki állapot alakulását, amikor már unjuk a jól bevált életritmusunkat, és ha kell, ha nem, igyekszünk megváltoztatni a dolgok menetét. A treff 5-ös sem kivétel ez alól a jelentés alól.

 

A treff 5-ös kulcsszava – kellemetlenségek

Az Oroszlán állatövi jegyben uralkodó Nap találkozik a Szaturnusszal, és kialakul konfliktus. Ugyanis a túlzásokba bocsátkozó Nap nem bírja a fékező és dermesztő Szaturnusz jelenlétét. Mindkét partner a tökéletességre törekszik mindenben. De nehéz elérniük ezt a célt a mi tökéletlen világunkban, főleg azoknak, akik irreális célokat tűznek ki maguk elé, és a Szaturnusz által gerjesztett büszkeség nem engedi, hogy elismerjék ezt.

A treff 5-ös általában barátok közti vitát jósol. A fő ok az irigység, persze mindkét oldal elutasítja ezt. Nagyon szomorú, hogy ilyenkor a barátok csak azt látják egymás életében, ami hiányzik a sajátjukból, és amire irigyek.

Tanács:

 ne legyünk beképzeltek és dicsekvők, kerüljük a konfliktusokat.

 

 A treff 6-os kulcsszavai – szerencsés találkozások  6.jpg

Amikor a Jupiter felváltja a Szaturnuszt, az élet gyökeresen megváltozik, és feltöltődik örömmel, optimizmussal és alkotói készséggel. Azok, akiket befolyásol a Jupiter hatása, a természetüknél fogva vezetői készséggel rendelkeznek, szeretnek parancsolgatni, becsvágyó terveket hordoznak, amelyeket meg is valósítanak. Amit mások szerint képtelenség elérni, azt ők simán megoldják, csak azért, mert képtelenek elfogadni a bukást.

A treff 6-os szerencsés találkozást jósol olyan emberekkel, akik később pozitívan befolyásolják a sorsunkat, új üzletet, új munkahelyet biztosítva a számunkra. Ez a boldogsággal teli időszak, sok bulizással.

Ha a treff 6-os körbe van véve kőr kártyákkal, akkor új szerelem jelenik meg az életünkben. Ha az, akinek jósolunk, elvált vagy egyedülálló, a treff 6-os új szerelmi viszonyt jósol.

Tanács:

számíts arra, hogy kibékülés, új szerelem, jobb munkahely vagy karrieremelkedés, új üzleti partnerkapcsolat jön az életedben.

 

A treff 7-es kulcsszavai – közeledő veszélyekre való figyelmeztetés

7.gif   Az Oroszlánban a Nap találkozik a Marssal. Az ember miattuk magabiztos és harcias, el sem tudja képzelni, hogy veszíthet is, ráadásul kiélesednek benne a harciasan előretörő vezetői képességek.

Ebben az időszakban nem szabad megbízni a másik nemben, a férfiaknak a nőkben, és fordítva. Ha ellen tudunk állni a Mars hatásának, és nem bocsátkozunk harcba, elkerülhetünk sok problémát. Inkább vegyük igénybe szakember tanácsát, mint hogy türelmetlenül és ingerülten reagálunk. A treff 7-es arra utal, hogy a közeljövőben szükség lesz sok új információra, ha meg akarjuk védeni a saját érdekeinket.

Tanács:

ha belekezdünk valamibe, ügyeljünk arra, hogy fejezzük is be.

2018\07\12

Ne tévesszen meg az élet, mindig legyenek céljaid (július 12-22. között) a 4-es kőr

A Kőr négyes a július 12. és 22. közötti időszakot jósolja,

és a jóságot.

A Hold találkozik a Holddal.

Mondhatjuk, ebben az időszakban a Hold duplán kifejti hatását. _1_11.jpg

Kiélesedik az intuíció, a túlzott érzelmesség és a hangulatingadozás, hirtelenül szükséget érezhetjük megvédeni, ápolni a világot, felébred bennünk az anyai ösztön.

Ha a Kőr négyes megjelenik a jóslásban, azt jelenti, hogy az, akinek jósolunk, önfeláldozóan, viszonzatlanul akar segíteni mindenkinek, amivel erkölcsi felemelkedést él át. A Kőr négyes a következőket jelenti: együttműködést a munkahelyen, az elért eredmények utáni elégedettséget. Ugyanakkor jelzi, hogy már nincs tovább, bekerültünk a mindennapok taposómalmába. Nincsenek új tervek, és ez rosszkedvűséget, lehangoltságot idéz elő. Ugyanez van szerelmi téren.

Tanács!

4_1.jpgIdejében kell észrevenni, hogy a középszerűség nem vezet semmire, és a rosszkedvűség miatt nem vesszük észre az új lehetőségeket. Mindig legyenek lelki szemeink előtt új tervek.

2018\07\02

Gondolkozz a szíveddel, érezz a fejeddel! (július 2-11. között) a 3-as kőr

A Kőr hármas – a július 2. és 11. közötti időszak.

Jellemzője: elhamarkodott ígéretek.

Amikor a Hold találkozik a Merkúrral, a Hold erőteljesen előtérbe helyezi érzelmi világunkat. Mi képtelenek vagyunk reálisan gondolkodni az érzelmek viharában._1_10.jpg

Egyetlen kapaszkodó ebben az időszakban a Hold által serkentő intuíció, amely megvédhet minket az elhamarkodott döntésektől.

Sajnos olyan érzelmes bolygó mellett, mint a Hold, az észjárást képviselő Merkúr el van nyomva. Itt csak a memóriát erősíti, és segít meghallani az intuíció csendjének hangját.

Azért kell odafigyelni, hogy mit mondunk, amikor előtörnek érzelmeink, mert olyan vitát idézhetünk elő vagy olyan ígéretet tehetünk, amelyet a későbbiekben megbánhatunk.

De hogy ne a kedvezőtlen dolgokat emeljem ki a Kőr kártyák jelentéséről, elmondom, hogy a Kőr hármas egy gyerek megfogantatását, új kapcsolatot, esetleg eljegyzést is megjósol, attól függően, hogy milyen lapokat találunk a közelében.

süti beállítások módosítása