A végeredmény csak akkor lesz jelentős , h.... (január 11-20. között) a 4-es káró

Káró 4-es

     Ha ezt a kártyát húzzuk, netán ez esik ki a pakliból, akkor megváltoztatjuk vagy az otthonunkat, vagy a munkahelyünket. Egyszóval a káró 4-es helyváltozást jelent. A nőknek viszont boldog szerelemi periódust jósol.

 A káró 4-es kulcsszava – törekvések.

     A naptárban a január 11-től január 20-ig tartó időszak ez, amikor a Nap vendégeskedik a Szaturnuszban. Az év legsötétebb időszakában, a Bakban, hogyan érezheti magát a szikrázó Nap? Eltakarja magát egy maszkkal, amely mögé bujtatja ugyanolyan ambiciózus, magabiztos és törekvő természetét, mint a Baké. Vendégként kénytelen elismerni a sebezhetőségét a Bak birodalmában, nem ő diktálja a tempót, és inkább alkalmazkodik, és kielégülést keres anyagi téren.

     Ezért a káró 4-es nem ígér nagy szerencsét, épp fordítva, lassú és következetes erőfeszítéseket igénylő időszakot jelez egy konkrét cél elérése érdekében.

sporolas.jpg

     Ez a kártya arra hívja fel a figyelmünket, hogy ne költekezzünk, ne ünnepeljünk, ne igyunk a medve bőrére, hanem húzzuk be az övünket, és spóroljunk minél többet. Arra is figyelmeztet ez a kártya, hogy áldozatot kell tennünk, józanul kell értékelni az életet. A végeredmény igazán jelentős lesz.

     A hivatás terén a helyzet stabil lesz a Baknak és áttekinthető a Napnak köszönhetően. Ha rendre és világos, logikus következményekre alapozunk, biztos alapokra építhetjük a jövőnket.

     A kapcsolatok terén tisztázhatjuk a zavaros viszonyokat, és megerősíthetjük a kapcsolatainkat.

Neked, személy szerint mit hoz ez az időszak?

www.sorsanalizis.com