Örömteli, boldog időszak, és mindenre a válasz, hogy IGEN (március 3-12. között) a 9-es kőr

Kőr kilences jelentése

avagy a március 3-tól 12-ig tartó időszakmedve_bore.jpeg

a póker vagy a francia kártyákból való jóslásban.

Kulcsszó: kívánságok megvalósulása.

Jupiter a Halakban, azaz a Jupiter Jupiterrel, mintha ikrek találkozója lenne. Mint ismert, én a régi rendszert használom a jóskártyák megfejtéséhez, amely egyben megtartotta az ősi okkult tudást, ami az Időkeréken is azonos maradt. Lásd a Naptár, amely minden tud című blogomat.

Duplázzuk meg a tehetséget, az optimizmust, a vidámságot, az emberséget, a bőkezűséget, a romantikát és a művészetekhez való tehetséget. Ezek mind a boldogságot elemzik, amit a Jupiter duplán biztosít.

9_kor_kepe.jpg

   Az a helyzet, ha a kőr kilences a jóslásban a jövőt jelentő oldalán jelenik meg, akkor azt jósolja, hogy bármilyen sorscsapás következik, az szerencsésen végződik annak, akinek jósolunk. Jó úton halad, ami elégedettséghez vezet az élet minden területén.

   A kőr kilences nagyon jó jel, a jóskártyák között a legszerencsésebb kártyák egyike, ezért a kívánságok kártyájának nevezik.

Tanács: élvezzük ki ezt a helyzetet, barátkozzunk, adakozzunk, adjunk teret művészi elképzeléseinknek. Találjunk okot az ünneplésre, akár a munkahelyünkön, akár régi vagy új barátaink társaságában.

A kőr kilences minden kérdésünkre „igent” jósol, és ez már ok az ünneplésre, habár úgy tartja a mondás, hogy ne igyunk előre a medve bőrére...