A Nyilas állatövi jegy varázsa (november 22-től december 1-ig) a treff 8-ban van

_1_5.jpgJelenleg a varázslatos Nyilas állatövi jegyben vándorlunk az égi utunkon november 22-től egészen december 21-ig, az év legsötétebb éjszakáig. Talán már észrevetted, hogy minden állatövi jegyet három dekádra osztok, 10-10 napra, és minden dekádnak megvan a maga kártyája és jelentése. A Nyilas állatövi jegyet is három dekádra osztjuk, és megkapjuk a francia kártyákban lévő treff kártyák vagy a Tarot kártyákban lévő Botok kártyák jelentését.

Így a következő kártyák jelentése határozzák meg az eseményeket november 22-től december 21-ig:

november 22-től december 1-ig a treff nyolcas – béke és harmónia;

december 2-tól december 11-ig a treff kilences – elégedettség;

december 12-től december 21-ig a treff tízes – új kezdeményezések.

Ugye, máris öröm élni, ha ilyen kilátások elé nézünk?

De miért is nyit meg olyan jó kártyasort a treff nyolcas?

Azért, mert a Nyilasban, amelynek uralkodó bolygója a Jupiter, aki szinte éhezik a tudásra, imádja a hosszú utazásokat és a hajmeresztő kalandokat, találkozik a fürge hírhozó és kereskedő szellemű Merkúrral. A két hasonló vállalkozó szellem nagyon jól megértik egymást. Ebben az időszakban az emberekben ezért felébred a kibírhatatlan szomj az új, sokrétű foglalkozások iránt, felébred bennük az át nem gondolt, de izgalmasnak tűnő döntések meghozatala iránti vágy.

_3.jpg

Ilyenkor minden döntést gyorsan hozunk meg, és azt is észrevesszük, amiről nem is esett szó, csak kis jelek utaltak rá, mert vág az eszünk.

 A treff nyolcas arra mutat, hogy szünetet lehet tartani az anyagiak hajszolása és a kemény munka között.

A lelki nyugalom visszatér hozzánk.

Utazást is mutat, ha nem világkörüli utat, akkor a saját belső lényünk felfedezési útját biztosan.

A nyolcas szám a Szaturnusz száma, a Kronoszé – az idő és a karma uráé. Ha a vetésben sok nyolcas jelenik meg, az azt is jelenti, hogy annak, akinek jósolunk, érdemes kitartónak és céltudatosnak lennie, mert a végén eléri célját.

Amikor a nyolcast nézem, az embert látom, fejjel és testével, fekvő pózban – a végtelen jelet. Amikor jósolunk, a nyolcas kártya az embereket is jelenti még. A treff nyolcas kártya például kreol bőrű, költekező, utazgatni vágyó személyre utal.

Összegezve: ha treff nyolcast húztál, izgalmas események, gyors megoldások, lelki nyugalom, pénzköltés és utazás várnak rád.