Je Va Jövendőmondó Tanodája

2018\09\22

Vedd észre, hogy részese lettél egy kifinomult helyzetnek, amelyben úgy érezted, mintha tojáshéjon sétálnál (szeptember 22-tól október 1-ig) a 2-es pikk

A pikk 2-es kártya jelentése

Mindjárt itt van a pikk kettes hatása, avagy a Hold belép a Mérleg zodiákus jegybe. Ez nem asztrológiai elemzés, hanem a kártya jelentése, amely ezt az időszakot képviseli. Az idő ciklikus és következetes, ha tavaly ilyenkor történt valami, idén meglátszik annak a következménye. Figyelj oda, hogy mit csinálsz és hogyan, mert ha elvetetted a magot, aratni is fogod a termését.

 Mit jelent ez a hétköznapi életben? Talán észrevetted magadon, hogy részese lettél egy kifinomult helyzetnek, amelyben úgy érezted, mintha tojáshéjon sétálnál. E miatt féltél elmondani valami feleslegeset.

 Azok a nehézségek, amelyeket e kártya jelez, csak ideiglenesek, ilyenkor talán az a legjobb viselkedési taktika, ha kivárjuk a megfelelő pillanatot. Megvárjuk, amíg a vihar elcsendesedik, a por leülepszik. Akinek jósolnak, úgy kell majd viselkednie, mint egy diplomatának: kisimítani az éles sarkokat, és elérni a békét.

 Habár senki sem akar ilyen szituációba kerülni, ez most ilyen időszak,tojashely2.jpg vagy ezt mutatja a kártya annak, akinek jósolunk – de sikerül neki megoldania a helyzetet. Ami jó hatással lesz a hírnevére. És jelzi is majd az új korszakot az életében, ami új perspektívát tartogat a számára.

 

Jóslás, jövendőmondás 60 perc/alkalom/100 euro személyesen vagy online, 30 perc/alkalom/50 euro személyesen vagy online. Kártyából jósolok. A francia kártyát hétköznapi események jövendöléséhez, a Tarot kártyát a közeledő életszakaszok értelmezéséhez, a Symbolon kártyát pedig ismétlődő vagy megoldhatatlan problémák értelmezéséhez. A kliensem természetére összpontosítok, ha visszahúzódó, segítek megnyílni, és végigmenni a folyamaton. Mobil: +36707742100
2018\09\21

A jósok tudják, és te? A pikk Ász ideje van (szeptember 22-től október 21-ig)

Szeptember.22-től október.21-ig a változások szele érkezik.

_2.jpg

A jósok tudják, és te? A pikk Ász ideje van. Ez az édes, mámorító illúziók összeomlásának a hírnöke. Ráadásul mindig rossz jel volt – a vég, a halál, a nehézség, a kegyetlenség jele.

Asztrológiái nyelven ez a levegő elem. Változatos, mint a szél, lefújja a leplet mindenről, hogy lásd az igazságot. Ez sosem kellemes, de tanulságos.

A pikk Ász a csatározásról szól a fizikai és szellemi szinten, a fontos dolgok átértékeléséről.   _1_3.jpg

Arra utal, hogy muszáj elengedni a múltat, muszáj leszámolni a problémákkal és a régi ellenségekkel. Csak miután ezt megteszed, az életed új fázisba lép.

A pikk Ászt a halál kártyájának nevezik. De ez csak az egyik jelentése, ez inkább az ideák elmúlására utal. Ez a változások szele, amely arra kényszeríti az embert, hogy mindent dobjon el, ami már nem szükséges, elhasználódott. Ez természetesen kellemetlen folyamat, mert ésszel kell dönteni, nem szívvel.

 _1_2.jpg  Most még ráadásul a Hold hatása alatt vagyunk, ami a pauza és az óvatos optimizmus ideje. Vagyis: nehézségek a döntések meghozatalában. Ha már tudsz róla, ne indulj szembe a széllel. Várd a kedvezőbb időket.

2018\09\12

A materializmus a tudatlanság és a fáradtság okozta bizonytalanságból ered az igazság keresésekor (szeptember 12-21. között)

A 10-es káró a szeptember 12-től szeptember 21-ig tartó időszakot jelenti.

Anyagiasság, materializmus

tizes_karo_2.jpg

A szűz bolygónak uralkodó bolygója a Merkúr találkozik saját magával, a Merkúrral. Így a Merkúr ebben az időszakban még analitikusabb és lelkiismeretesebb, mint bármikor és bármilyen más állatövi jegyben. Itt kiélesedik az erőssége: a problémamegoldó képessége, az éles elméje és a gyors észjárása.

A 10-es káró szintén kihangsúlyozza, hogy figyeljünk oda az egészségünkre.

 A 10-es káró gazdagságot és magas társadalmi pozíciót jósol. Mivel ez a Merkúr látókörében történik, aki szereti a kihívásokat és a változatosságot, unalmas időszakot jósol.

Amikor a jóslásban megjelenik a 10-es káró, az, akinek jósolunk, elgondolkozik, hogy ha már olyan sokat ért el, biztos, hogy csak ennek él. A világot unalmasnak, rutinosnak és nehéznek látja, ami fárasztja az agyát. Pont emiatt a komfort már nem is olyan kényelmes.

A tízes jóskártyák befejezést jelentenek, vége a ciklusnak, és kezdődik valami új. Így amikor a tízes kártya megjelenik a jóslásban, az, akinek jósolunk, keressen valami új utat a megvalósításhoz.

 Tanács

törekedj több mint anyagi biztonságra, hogy az életednek legyen magasztosabb értelme, fedezd fel a belső tizes_karo_1.jpg gazdagságodat!

A párkapcsolat terén több figyelmet fordíts a lelki dolgaidra!

Ahhoz, hogy kitaláljuk, mit szeretne a társunk vagy mit szeretnének embertársaink, érdemes használnunk telepatikus képességeinket is. Figyelmedbe ajánlok egy 5 órás interaktív foglalkozást, amelynek címe „Telepátia és öngyógyítás”. Részletek: http://kepesseg-fejlesto.hu

tíz jóskártya tíz káro tíz érmék tíz érmék jelentése tíz káró jelentése

2018\09\02

A trükközés és az árulás csak az ügyesség hiányára utal (szeptember 2-11. között) 9-es káró

A 9-es káró jelentése, ami szeptember 2-tól – 11-ig tartó időszakot jósol

kilences_karo_3.jpg

A Vénusz bolygó betér a Szűz állatövi jegybe, amelynek az uralkodó bolygója a Merkúr. A Vénusznak, a szerelem bolygójának nem nagyon van mit tennie a Szűzbe. Így a 9-es káró komoly csalódásokat jósol a szerelemben. Viszont a Vénusz megvalósíthatja magát a kereskedelemben és a kommunikáció területén. Ilyenkor legjobb foglalkozni az egészséggel és a szépségápolással.

Első ránézésre a 9-es káró jelentése pozitív dolgokat jósol, mert az, akinek jósolunk mindent megkap, ami a hétköznapi embernek kell. De ez a kártya és időszak nem olyan jó, ahogyan gondolnánk, mert más jelentése is van:

veszélyek, átverések, akadályok.

A 9-es káró még egy tisztességtelen, haszonleső embert, árulót jövendöl.

Ebben az időszakban az, akinek jósolunk inkább abba hisz, amibe akar, és nem fogadja el a valóságot.

Tanács

legyél résen, mert a dolgok nem úgy festenek ahogy kinéznek

A kívánságaid legyen tisztességesek, mert a végén nagyon megbánod, és sok problémával kell szembenézned

A kapcsolatok terén ez az időszak inkább a baráti kapcsolatot erősít, mint a szerelmet.

kilences_karo_2.jpg

süti beállítások módosítása