Pénz, szerencse, kommunikáció – kinek mi jut (december 22. és január 21. között) a káró Ász ideje van

Itt az év vége – elszámolás, felszámolás, új reményekkel teli álmodozás. Ezért is kérlek, nézd meg visszafelé szeptember 22-től október 21-ig a posztomat, amelynek címe: „A jósok tudják, és te. A pikk Ász ideje van”.

penz.jpg

Akkor kezdtem a pikk Ásszal a sorozatomat a jóskártyák jelentéséről, és hogy ezek milyen időszakokat jósolnak. A pikk Ász volt a bevezető posztom.

Már megtapasztalhattad, hogy minden ezoterikus eszköz valahogyan kapcsolódik egy másikhoz. Így van ez a jóskártyákkal is. Ők a horoszkópra és az Időkerékre, a Kalachakrára épülnek. Innen kölcsönzöm a terminológiát.

A pikk Ászt fejtettem meg elsőként, ő a Mérleg állatövi jegyre épül, amelyet asztrológusos kardinális jegynek neveznek. Most a következő kardinális jegyről fogok beszélni, amelyet a kártyajóslásban a káró Ász képvisel. Ez fontos lesz a későbbiekben, amikor az udvari lapokat fogjuk elemezni a stabil és a változó állatövi jegyekkel.

Tehát december 22. és január 21. között a káró Ász ideje van. Mit jósol ez?

Pénzt, szerencsét, kommunikációt. Ez a földelem jelképe. A föld bőkezű, mert természeti kincseket tartogat számunkra. De fáradságos munka és kitartás is kell hozzá, hogy a föld megossza velünk a kincseit. Ez az első üzenet a káró Ászról. A praktikus, következetes munka meghozza a gyümölcsét.

A másik jelentése – hírek bármilyen formában, méghozzá anyagi vonatkozásúak. tozsde02.jpeg

A káró Ász mindig jó hírt jelent, nyereséget, sikeres vizsgatételt, szerződést és hosszú távú partnerséget, esküvőt. A nőknek leginkább tanulást, a férfiaknak nyereséget jósol.

Ha választ keresünk arra, hogyan cselekedjünk – a káró Ász megmutatja, hogy józan ésszel, praktikusan.

www.sorsanalizis.com

karo_asz1.jpg