A csábító, és a szerető.... Mi lesz ebből? (november 11-21. között) a 7-es kőr

venera1.jpg

Pedig eljött az idejük, ők uralják a november 11. és 21. közötti időszakot, ezt mutatja a kőr 7-es kártya.

Kulcsszó: szerelmesek marakodása. A férfiak előnyösebb pozícióba kerülnek, mert ütött a pásztoróra, ráadásul igazi szerelemmel fűszerezve. A nőknek viszont nincs sok reményük, a kapcsolatukból nem származhat sem esküvő, sem családi idill.

Szóval a Vénusz betért a Skorpióba, és marad nála teljes 10 napot, azaz egy dekádot. Ettől a Skorpió nyugodtabb lesz a Vénusz jelenlétében, mert a szenvedély egyesül az érzékenységgel. skorpion.jpg

De amikor a szenvedély elmúlik, a Skorpióból kibújik a bosszúálló természete, és halálosan megmar a fullánkjával. Van egy ősi bölcsesség, amely arra figyelmeztet, hogy „nincs annyi harag az egész pokolban, mint egy megalázott nőben”. Ezért a Vénusz hatása a Skorpióra nem akármilyen alapot ad a rossz előérzetnek, amikor a kőr 7-es jelenik meg a kártyavetésben.

7.jpgVisszatérünk a kulcsszóhoz. a kőr 7-es legelterjedtebb jelentése  –  szerelmesek veszekedése. De ha ezt a kártyát nem veszik körül rosszabbnál rosszabb kártyák, ez a helyzet a párkapcsolatokban olyan gyorsan elmúlik, mint ahogyan elkezdődött. A kőr kártyák vagy Kelyhek mindig erős érzelmeket jelentenek, ezért az igazi szerelem nemcsak túléli ezt a veszekedést, nem múlik el más igazi veszélytől sem a jövőben. A kártya ezért inkább ideiglenes szakítást jelent, amelynek egyik oka lehet a veszekedés.

Ha nem a szerelemre jósolunk vagy gondolunk, akkor a kőr 7-es azt jövendöli, hogy elárulnak minket valamilyen privát jellegű szituációban, és az árulóink a megbízhatatlan barátaink vagy a kollégáink.

Ami a hivatalos ügyeket illeti, a kőr 7-es nem ígér semmi jót. Sőt azt tanácsolja, hogy kerüljük a kétes személyeket, és ne szőjünk terveket a gyors meggazdagodásról.

Ha a kirakásban kőr 7-es látható az első három kártya között, ez azt jelenti, hogy az, akinek jósolunk, túlságosan naiv és könnyelmű. A kártya azt tanácsolja, hogy érdemes fejleszteni a büszkeséget és az önbizalmat.

Személyes konzultációról részletek: www.sorsanalizis.com