Jelszó – élősködnek rajtad, nem segíthetnek, pánik (november 1-10. között) a 6-as kőr

eloskodnek-rajtad.jpg

Lehetnek jó barátok és hatalmas ellenségek, akikről most tudomást szerzel. Ebben az időszakban a végletekig kiélesednek a gyűlölet és az imádat érzései. Itt nincs hely felszínes megéléseknek.

 A Kőr hatos jelentése és kapcsolata az asztrológiával:

Nap a Skorpióban, november 1-jétől 10-ig tart. A Skorpiót szimbolikusan összeboronálják a lélek mélységeivel, a sötét vizekkel, az érzelmekkel. Jelenleg az uralkodó bolygója a Plútó (a túlvilág uralkodója), de én maradok a hagyománynál, és az ősidők óta elismert Mars uralkodását ismerem el. Így a Mars vendégül fogadja a Napot, egy újabb uralkodót, de hatalmasabbat. Az ő védelmező hatása csak a közelálló emberekre terjed ki.

 Jelentése: a Kőr hatos kártyavetésben azt mutatja, hogy aggodalom áll a levegőben. Nehézségek várhatók, és ezzel senkit sem érhet meglepetés. A kritikus helyzeten nem segíthetnek sem rokonok, sem barátok. aggodalom.jpg

Ők ugyanis túlságosan elfoglalják magukat a saját problémáikkal, és nem figyelnek arra, hogy másoknak is kell a segítség. A régi ügyek, kapcsolatok ismételten aktuálissá válhatnak.

6_kor.jpg  Ha találkozunk egy régi szerelemmel, nem azt jelenti, hogy újra kell kezdeni. Érdemes végiggondolni a kapcsolatot, és megtalálni a felismeréseket.

Figyelmeztetés: a Nap rávilágít a lényegre. Így nyilvánvalóvá válhat, hogy valaki élősködik rajtad, akár érzelmi, akár anyagi vonatkozásban.

Érdemes okos döntéseket hozni. De az elsietett cselekedetek megfelelő elővigyázatosság és tervezés hiányában csak árthatnak.

Tanácsos csak saját magadra számítani ebben a 10 napos időszakban.

Még figyelj – ebben az időszakban a férfiak nem akármilyen elismerésben részesülhetnek, de a nőknek is jut ebből, hogy büszkék legyenek saját magukra. Nem véletlenül két erős, elismert és büszke bolygó, a Mars és a Nap kísérnek el utunkon ebben az időszakban.