A jósok tudják, és te? A pikk Ász ideje van (szeptember 22-től október 21-ig)

Szeptember.22-től október.21-ig a változások szele érkezik.

_2.jpg

A jósok tudják, és te? A pikk Ász ideje van. Ez az édes, mámorító illúziók összeomlásának a hírnöke. Ráadásul mindig rossz jel volt – a vég, a halál, a nehézség, a kegyetlenség jele.

Asztrológiái nyelven ez a levegő elem. Változatos, mint a szél, lefújja a leplet mindenről, hogy lásd az igazságot. Ez sosem kellemes, de tanulságos.

A pikk Ász a csatározásról szól a fizikai és szellemi szinten, a fontos dolgok átértékeléséről.   _1_3.jpg

Arra utal, hogy muszáj elengedni a múltat, muszáj leszámolni a problémákkal és a régi ellenségekkel. Csak miután ezt megteszed, az életed új fázisba lép.

A pikk Ászt a halál kártyájának nevezik. De ez csak az egyik jelentése, ez inkább az ideák elmúlására utal. Ez a változások szele, amely arra kényszeríti az embert, hogy mindent dobjon el, ami már nem szükséges, elhasználódott. Ez természetesen kellemetlen folyamat, mert ésszel kell dönteni, nem szívvel.

 _1_2.jpg  Most még ráadásul a Hold hatása alatt vagyunk, ami a pauza és az óvatos optimizmus ideje. Vagyis: nehézségek a döntések meghozatalában. Ha már tudsz róla, ne indulj szembe a széllel. Várd a kedvezőbb időket.