Minden egyes bukás egy újabb intelligens megoldáshoz vezet (január 31-től február 10-ig) a 6-os pikk

Veszítenünk kell, hogy megvalósítsuk az almainkat!

Ez a pikk hatos kártya jelentése,

és a január 31-től február 10-ig tartó időszakra jósol 6_pikk_kepe.jpg

a póker vagy francia kártyajóslásban.

Kulcsszó: rossz előérzetek/sejtelmek.

 Ilyenkor az eszes Merkúr, mintha otthon érezné magát a nyugodt Vízöntőben (amelynek uralkodó bolygója a Szaturnusz). Megengedi az embernek, hogy eltöprengjen a saját félelmein és a rossz előérzetein, lehetőséget biztosít számára megvizsgálni az összes lehetséges megoldást a probléma megoldása, az okos döntés meghozása érdekében. Utána már csak annyi marad, hogy e csodálatos gondolatokat megvalósíthatod az életedben.

Egyet ne felejts el – nehéz szembesülni a valódi problémákkal, nehéz józan ésszel felmérni a lehetőségeket. Engem kevésbé vigasztal az, hogy minden bukás egy újabb intelligens megoldáshoz vezet. Ilyenkor tehetetlen és csalódott vagyok, gondolom, Te is.

De azért megosztom Veled a tudásom, gondolataim, amiket az ősi jóslási rendszerből merítek. Azt mondják, „amikor a szegénység bekopog az ajtón, a szerelem kirepül az ablakon”. Pont erről figyelmeztet a pikk hatos a francia kártyajóslásban. Ő a rossz hírek elöljárója az élet sok-sok területén: a magánéletben és otthon, pénzügyi területen és a karrier terén is. Ez figyelmeztetés, hogy horribilis vesztességekkel kell szembenéznünk, de mivel idejében szól, segít összeszedetten felvállalni az élet nehézségeit.

Elkerülhetetlenül pénzügyi jellegű kellemetlenségek jelentkeznek. Habár még nincs okunk a pánikra, valamit tenni kell ez ellen, ha már szembesültünk a jövendöléssel. Ha nem tudsz nyugodt maradni, és nem tudod józan ésszel felmérni a közeledő problémát, kérj tanácsot másoktól!

Ha nem anyagi jellegű problémával kell szembenézni, akkor munkahelyi konfliktussal, együttműködési problémákkal. Talán kommunikációs képességünk vagy másvalaki közvetítői szerepe ideiglenesen megoldja a problémánkat, de valószínűbb, hogy ennek ellenére is állásváltoztatás vagy egyéb szakmai újrakezdés előtt állunk, amihez nincs különösebben kedvünk, mert nem tudjuk, hogy valóban jót hoz-e a változás.

Tanács – nem akarjuk most megváltoztatni a sorsunkat, ezért kérjük szakértő tanácsát, ha nem tudjuk, mitévők legyünk a magánéletben és a karrierünk során.

Személyre szabott elemzés: http://sorsanalizis.com