Nem minden arany, ami fénylik (január 21-30. között) az 5-ös pikk

auto.jpg

Nem minden arany, ami fénylik – ezt jelenti a következő 10 nap. Az elkövetkezendő 10 napos időszaknak, azaz január 21. és 30. között a pikk ötös a póker kártyapakliból vagy a francia kártyából az időt és az eseményeket elemzi. Régen, ha valaki a házaséletre jósolt, akkor ez a fránya pikk ötös válást vagy menekülési rohamot jövendölt, hogy az, akinek jósolnak, meneküljön a problémai elől. A közvetlenül a pikk ötös mellett lévő jóskártyák elárulják, hogy mi elől menekülünk, vagy mivel végződik majd ez a stratégiai lépés.

 Így a pikk ötös jelentése: menekülés és könnyek, fizikai és lelki jellegű sérülések.

 Épp ebben az időszakban az az érzésünk támad, mintha elveszne az erőnk a stressztől és a nyugtalanságtól. Ez kételyeket és sajnálatot kelt bennünk saját magunk iránt. Ez az időszak arra való, hogy búcsút vegyünk attól, akit szeretünk vagy attól, ami valamikor nagyon kedves volt a szívünknek. Ezzel egyidejűleg azt képzelhetjük, hogy nem szeretnek minket, hogy korlátoznak bennünket, és hogy egy nagy csapdában vagyunk. Honnan ered ez?

 Először is térjük vissza a sémához, amelyet régóta követek, hogy érthetővé váljon a jóskártyák jelentésének levezetése. A Vízöntő korszakába léptünk január 21-től február 20-ig. Tíznaponta, azaz dekádonként változnak az idők és az ezeket az időket jellemző jóskártyák jelentései.

A Tarot kártyákban a Vízöntő állatövi jegy azonos a Bolond kártyával a Nagy Arkanumból. Vess egy pillantást erre a kártyára. Egy Bolond ered az útra, egy kis csomaggal a hátán, akinek az utolsó gatyáját is egy kutya tépi le, de ő megállíthatatlan, mert maga előtt lát egy várat, egy virágot, egy illúziót, amely eszeveszettül követi. Vajon miért ezt a motívumot rajzolták le az Arany Hajnal Hermetikus Társaság beavatottjai, ezzel az időszakkal párosítva?

A Vízöntő korszakot az Uránusz bolygó uralmával párosítják, de! Én maradok a Hét Szent Bolygónál, és azt mondom, hogy a Vízöntőnek is a Szaturnusz az uralkodó bolygója. A különbség csak az, hogy a Szaturnusz a Bakban – a Kronosz, a bölcs öreg, az Idő Ura. A Vízöntőben ő a Bolond, aki megérezte a tavasz közeledését, és abbahagyta a nagy kincses láda őrzését, és eszeveszettül elindult a boldogság felé. De a szerepváltás nem könnyű dolog, ezért fizetni kell, amíg megtanuljuk a leckét – veszíteni kell, szenvedni kell, amíg elfogadjuk azt, hogy a régi dolgok elavultak, az új dolgokhoz pedig még nincs gyakorlatiasságunk, hogy megfelelően rendelkezzünk velük. Ez a Szaturnusz leckéje, a karmája, amit a pikk ötös és a január 21–30. közötti időszak hoz nekünk.

Továbbá a „megbolondult” Szaturnusz otthonában megjelenik a Vénusz, a nagyságos, a szépséges kisasszony – pikk5.jpgközismert néven a szerelem bolygója. A neve már messziről közismert, és neked is segíteni fog a hírneved elterjesztésében. Ugyanakkor ez egy idealista bolygó, és elhitethet veled minden illúziót, amit csak el tudnál képzelni magadról. A szerelemben és az üzleti életben ez hatalmas kiábránduláshoz vezet, azaz nem kell elhinni, ahogy az elején elmondtam, hogy minden arany, ami fénylik. Ha ilyenkor a Vénusz hatása alá kerülsz, visszafordíthatatlan sorsfordulókra számíthatsz.

 Tanács hivatás terén – ha nem tudod elkerülni az összeütközést, használj ki minden eszközt, hogy megnyerhesd a harcot.

 A kapcsolatok terén – akár hatalmi játszma következtében, akár gyáva konfliktuskerülés miatt – kelepcébe kerülünk, számoljunk azzal, hogy ezért a harcért durva, övön aluli ütések áldozatává válunk. Nincs menekvés.

 Neked hogyan fekszik ez a kártya a jóslás során?

Személyes konzultációról bővebben http://sorsanalizis.com