Je Va Jövendőmondó Tanodája

2019\01\11

A végeredmény csak akkor lesz jelentős , h.... (január 11-20. között) a 4-es káró

Káró 4-es

     Ha ezt a kártyát húzzuk, netán ez esik ki a pakliból, akkor megváltoztatjuk vagy az otthonunkat, vagy a munkahelyünket. Egyszóval a káró 4-es helyváltozást jelent. A nőknek viszont boldog szerelemi periódust jósol.

 A káró 4-es kulcsszava – törekvések.

     A naptárban a január 11-től január 20-ig tartó időszak ez, amikor a Nap vendégeskedik a Szaturnuszban. Az év legsötétebb időszakában, a Bakban, hogyan érezheti magát a szikrázó Nap? Eltakarja magát egy maszkkal, amely mögé bujtatja ugyanolyan ambiciózus, magabiztos és törekvő természetét, mint a Baké. Vendégként kénytelen elismerni a sebezhetőségét a Bak birodalmában, nem ő diktálja a tempót, és inkább alkalmazkodik, és kielégülést keres anyagi téren.

     Ezért a káró 4-es nem ígér nagy szerencsét, épp fordítva, lassú és következetes erőfeszítéseket igénylő időszakot jelez egy konkrét cél elérése érdekében.

sporolas.jpg

     Ez a kártya arra hívja fel a figyelmünket, hogy ne költekezzünk, ne ünnepeljünk, ne igyunk a medve bőrére, hanem húzzuk be az övünket, és spóroljunk minél többet. Arra is figyelmeztet ez a kártya, hogy áldozatot kell tennünk, józanul kell értékelni az életet. A végeredmény igazán jelentős lesz.

     A hivatás terén a helyzet stabil lesz a Baknak és áttekinthető a Napnak köszönhetően. Ha rendre és világos, logikus következményekre alapozunk, biztos alapokra építhetjük a jövőnket.

     A kapcsolatok terén tisztázhatjuk a zavaros viszonyokat, és megerősíthetjük a kapcsolatainkat.

Neked, személy szerint mit hoz ez az időszak?

www.sorsanalizis.com

Jóslás 10 000 HUF/alkalom. Nem sokan tudják, hogy többféleképpen lehet megismerni a jövőt. Ezért használok háromféle kártyát. A francia kártyát hétköznapi események jövendöléséhez, a Tarot kártyát a közeledő életszakaszok értelmezéséhez, a Symbolon kártyát pedig ismétlődő vagy megoldhatatlan problémák értelmezéséhez. A kliensem természetére összpontosítok, ha visszahúzódó, segítek megnyílni, és végigmenni a folyamaton. www.sorsanalizis.com
2019\01\01

Emelkedés az becsvágyak aranylétráján (január 1-10. között), káró 3-as jelentése

letra1.jpg

Káró 3-as

 Ha a férfiaknak jósolunk, akkor a káró 3-as a jóslásban a tisztelet és az elismerés, a dicséret jele.

Ha nőnek rakjuk ki a káró 3-ast, akkor ez figyelmeztetés, hogy vigyázzon a jó hírére, mert könnyen megalázás áldozatává válik.

A káró 3-as egyszavas jelentése – dokumentumok.

Az éves naptárban a január 1-től január 10-ig tartó időszakot mutatja, és a Bak jegyében vendégeskedő Marsot. Lássuk, hogy kikkel van dolgunk, és hogyan befolyásolják a teret és az időt a saját uralmukkal és alá-fölé rendeltségükkel.

            A Bak mint állatövi jegy ambiciózus és sikerorientált, el van foglalva saját társadalmi pozíciójával, és ezen fáradhatatlanul dolgozik. Ennek következményében ridegnek, elvontnak tűnik mások szemében. Ritkán engedi meg magának, hogy feleslegesen pazarolja az időt, inkább soha.

            A Mars mint a férfierő képviselője gőgősséggel, magabiztossággal próbálja kifejezni magát.

 Akkor vezessük le a sémát, mi lesz, amikor a fent elemzett erők találkoznak, mi történhet a hétköznapi életben.

Korábban, amikor a káró ászt elemeztünk, megbeszéltük, hogy a káró kártyák általában két témáról árulkodnak, pénzről és üzenetről bármilyen formában, azaz kommunikációról. A káró 3-as sem kivétel. Biztos lehetsz benne, hogy nemsokára fontos dokumentumokkal lesz dolgod, akár szerződés, akár végrendelet formájában. Pontosabban hogy miről szólnak a hivatalos papírok, azt a káró 3-as körüli kártyák árulják el. Mivel a Mars hatása az erőben van, vigyázni kell, hogy ne provokáljuk ki a konfliktust, ambícióinkat tartsuk kordában, vegyük figyelembe a másik oldal törekvéseit. Így a káró 3-as az előléptetést, a bármilyen életfeladatból való sikeres vizsgát jelzi nekünk. Szakmai téren a következő szintre lépünk a Bak sajátos megfontoltságának és kitartásának köszönhetően. A kapcsolatok terén a Marsnak köszönhetően bátran átszervezhetjük szabályainkat a több tisztelet és figyelem reményében.

2018\12\22

Miért nem ma van karácsony? Én megünnepelném ma a karácsonyt. Nincs igazam? (december 22-31. között) a 2-es káró

Miért nem ma van karácsony?

_1_7.jpg

Pedig Krisztus születése – allegória a mai napról. Ma, december 21-én van az év legsötétebb éjszakája, a téli napforduló. Ma a Szellem Krisztus által fénylő csillagként leereszkedik a sötétségbe, az anyagba, hogy bevilágítsa isteni értelemmel. Én megünnepelném ma a karácsonyt. Nincs igazam?

A jóslásban ma véget ér a treff tízes kártya időszaka és a 8-as, 9-es és 10-es treff kártyák szerencsesorozata. Ugyanakkor vége van a tüzes Nyilas három dekádjának. Tüzesnek neveztem, mert a Nyilas állatövi jegy a tűz elemet képviseli._1_8.jpg  De. Én olyan képet látok a lelki szemeimmel, hogy két gyerek megfogja egymás kezét, és ártatlanul és boldogan körbeugrál az udvaron, mintha táncot járnának. 

Ez a két keringő ifjú a Jupiter és a Szaturnusz. És ahogy ők körtáncot járnak, gyorsan váltják egymást.

Ez az asztrológiai kép így tükrözi ezt a vidám eseményt a jóskártyákon keresztül. A Nyilas állatövi jegynek harmadik dekádjában, december 12. és 21. között, a Jupiter fogja a vendégeskedő Szaturnusz kezét. Ezt az üdvös időszakot a treff 10-es kártya szimbolizálja.

December 22-én épp fordítva történik. Képzeljük el, hogy mi a Nyilas királyságából átkerülünk a Bak királyi rezidenciájába. És most a Jupiternél vendégeskedő Szaturnusz viszonozza a kellemes vendéglátást Jupiternek a saját otthonában. Szóval innentől kezdve a Szaturnusz fogadja a Jupitert az elkövetkezendő tíz napra.

Milyen eseményeket jósol ez az időszak?

Ezt az időszakot a francia kártyában lévő káró 2-es vagy a Tarot kártyában lévő érmék kettes képviseli.

2_bubi.jpg

A káró általában pénzt és híreket jósol. A káró kettes elsősorban a jó híreket jelenti anyagi vonatkozásban. Ez lehet jó befektetés vagy hirtelen haszonszerzés. Engedj magadnak merész elképzeléseket, hogy miből is lesz anyagi gyarapodásod.

Habár nem számíthatsz nagy haszonra, inkább kellemes elégedettséggel tölt el ez az esemény. Inkább közel álló emberekre gondolj, mint hivatalos forrásokra. Ez lehet közvetett haszon is. Idetartozik az a kifejezés, hogy karmikus számla, viszonzás a múltbeli jó cselekedetekért.

A hivatás terén optimista Jupiternek és a gyors észjárású örök túlélő Szaturnusznak köszönhetjük a bátorságot és a találékonyságot, amelyek segítségével képesek leszünk belefogni új, talán rizikós tevékenységekbe.

Párkapcsolat terén a káró kettes boldog szerelmet jósol.

2018\12\21

Pénz, szerencse, kommunikáció – kinek mi jut (december 22. és január 21. között) a káró Ász ideje van

Itt az év vége – elszámolás, felszámolás, új reményekkel teli álmodozás. Ezért is kérlek, nézd meg visszafelé szeptember 22-től október 21-ig a posztomat, amelynek címe: „A jósok tudják, és te. A pikk Ász ideje van”.

penz.jpg

Akkor kezdtem a pikk Ásszal a sorozatomat a jóskártyák jelentéséről, és hogy ezek milyen időszakokat jósolnak. A pikk Ász volt a bevezető posztom.

Már megtapasztalhattad, hogy minden ezoterikus eszköz valahogyan kapcsolódik egy másikhoz. Így van ez a jóskártyákkal is. Ők a horoszkópra és az Időkerékre, a Kalachakrára épülnek. Innen kölcsönzöm a terminológiát.

A pikk Ászt fejtettem meg elsőként, ő a Mérleg állatövi jegyre épül, amelyet asztrológusos kardinális jegynek neveznek. Most a következő kardinális jegyről fogok beszélni, amelyet a kártyajóslásban a káró Ász képvisel. Ez fontos lesz a későbbiekben, amikor az udvari lapokat fogjuk elemezni a stabil és a változó állatövi jegyekkel.

Tehát december 22. és január 21. között a káró Ász ideje van. Mit jósol ez?

Pénzt, szerencsét, kommunikációt. Ez a földelem jelképe. A föld bőkezű, mert természeti kincseket tartogat számunkra. De fáradságos munka és kitartás is kell hozzá, hogy a föld megossza velünk a kincseit. Ez az első üzenet a káró Ászról. A praktikus, következetes munka meghozza a gyümölcsét.

A másik jelentése – hírek bármilyen formában, méghozzá anyagi vonatkozásúak. tozsde02.jpeg

A káró Ász mindig jó hírt jelent, nyereséget, sikeres vizsgatételt, szerződést és hosszú távú partnerséget, esküvőt. A nőknek leginkább tanulást, a férfiaknak nyereséget jósol.

Ha választ keresünk arra, hogyan cselekedjünk – a káró Ász megmutatja, hogy józan ésszel, praktikusan.

www.sorsanalizis.com

karo_asz1.jpg

2018\12\12

Kezdjek vagy sem..... (december 12-21. között) a 10-es treff

strel_2.jpg

Treff tízes – december 12-től december 21-ig – új kezdeményezések.

Amikor a tűz végigfut a földön, elégeti a talajt. De amikor a tűzre földet szórnak, a tűz elalszik, és megszűnik a fenyegetettsége. Azért jutott ez eszembe, mert most a tűz elemet képviselő Nyilasban, a Jupiter uralkodó bolygójával találkozik a Szaturnusz, a föld elemnek a képviselője. A Szaturnusz, mint sötét alak, akit eltakarnak a kozmikus törmelékből képződött gyűrűi, nem fényesíti a Jupiter lelkesedését.

De ha ez a két erős és tapasztalt entitás összefognak – a kitartás és céltudatosság a széles körű tájékozódással, tudással és a fékezhetetlen sóvárgással a még több tapasztalás iránt –, akkor ez elvezet a sikeres megoldásokhoz.

A treff tízes így azt jelzi, hogy eljött az idő az új kezdeményezésekhez._2_1.jpg

Semmi sem lesz ugyan könnyű, de bármire gondolsz, megvan mindened, hogy elérd a célodat.

Emlékezz, hogy a Szaturnusz hatása pesszimizmust vált ki belőlünk, de nekünk bíznunk kell a saját erőnkben. Ugyanez vonatkozik a párkapcsolatunkra, ne lássunk komoran minden helyzetet.

Érdekel, hogy mitévő legyél?

www.sorsanalizis.com

 

2018\12\02

Csak figyelj, elégedettség ideje van (december 2-11. között) a 9-es treff

_1_4.jpg

Treff kilences – a december 2-tól december 11-ig tartó időszakot mutatja, és elégedettséget.

Ez a Hold találkozása az izgalmas Jupiterrel a Nyilasban. Habár a Hold mindig a titokzatos, tudatalatti működésnek a jele, a Jupiterrel való találkozása során elárulja magát, és a titokzatos tervekből, nyílt tevékenység lesz. Képzeld csak el, hogy aki belülről is úgy érzi, hogy most cselekednie kell, akkor milyen kitartással és sikerrel oldja meg a feladatát. Ez a kártya az jelenti, hogy akármilyen tervei is vannak annak, akinek jósolunk, ösztönösen úgy fog cselekedni, hogy feltétlenül eléri a célját.

Ha ilyen kártyát találunk a kirakásban, és magányosak vagyunk, új partnerre vagy lelki társainkkal való együttlétre számíthatunk.

Személyes szerencsenapot akarsz tudni? www.sorsanalizis.com

2018\11\22

A Nyilas állatövi jegy varázsa (november 22-től december 1-ig) a treff 8-ban van

_1_5.jpgJelenleg a varázslatos Nyilas állatövi jegyben vándorlunk az égi utunkon november 22-től egészen december 21-ig, az év legsötétebb éjszakáig. Talán már észrevetted, hogy minden állatövi jegyet három dekádra osztok, 10-10 napra, és minden dekádnak megvan a maga kártyája és jelentése. A Nyilas állatövi jegyet is három dekádra osztjuk, és megkapjuk a francia kártyákban lévő treff kártyák vagy a Tarot kártyákban lévő Botok kártyák jelentését.

Így a következő kártyák jelentése határozzák meg az eseményeket november 22-től december 21-ig:

november 22-től december 1-ig a treff nyolcas – béke és harmónia;

december 2-tól december 11-ig a treff kilences – elégedettség;

december 12-től december 21-ig a treff tízes – új kezdeményezések.

Ugye, máris öröm élni, ha ilyen kilátások elé nézünk?

De miért is nyit meg olyan jó kártyasort a treff nyolcas?

Azért, mert a Nyilasban, amelynek uralkodó bolygója a Jupiter, aki szinte éhezik a tudásra, imádja a hosszú utazásokat és a hajmeresztő kalandokat, találkozik a fürge hírhozó és kereskedő szellemű Merkúrral. A két hasonló vállalkozó szellem nagyon jól megértik egymást. Ebben az időszakban az emberekben ezért felébred a kibírhatatlan szomj az új, sokrétű foglalkozások iránt, felébred bennük az át nem gondolt, de izgalmasnak tűnő döntések meghozatala iránti vágy.

_3.jpg

Ilyenkor minden döntést gyorsan hozunk meg, és azt is észrevesszük, amiről nem is esett szó, csak kis jelek utaltak rá, mert vág az eszünk.

 A treff nyolcas arra mutat, hogy szünetet lehet tartani az anyagiak hajszolása és a kemény munka között.

A lelki nyugalom visszatér hozzánk.

Utazást is mutat, ha nem világkörüli utat, akkor a saját belső lényünk felfedezési útját biztosan.

A nyolcas szám a Szaturnusz száma, a Kronoszé – az idő és a karma uráé. Ha a vetésben sok nyolcas jelenik meg, az azt is jelenti, hogy annak, akinek jósolunk, érdemes kitartónak és céltudatosnak lennie, mert a végén eléri célját.

Amikor a nyolcast nézem, az embert látom, fejjel és testével, fekvő pózban – a végtelen jelet. Amikor jósolunk, a nyolcas kártya az embereket is jelenti még. A treff nyolcas kártya például kreol bőrű, költekező, utazgatni vágyó személyre utal.

Összegezve: ha treff nyolcast húztál, izgalmas események, gyors megoldások, lelki nyugalom, pénzköltés és utazás várnak rád.

2018\11\11

A csábító, és a szerető.... Mi lesz ebből? (november 11-21. között) a 7-es kőr

venera1.jpg

Pedig eljött az idejük, ők uralják a november 11. és 21. közötti időszakot, ezt mutatja a kőr 7-es kártya.

Kulcsszó: szerelmesek marakodása. A férfiak előnyösebb pozícióba kerülnek, mert ütött a pásztoróra, ráadásul igazi szerelemmel fűszerezve. A nőknek viszont nincs sok reményük, a kapcsolatukból nem származhat sem esküvő, sem családi idill.

Szóval a Vénusz betért a Skorpióba, és marad nála teljes 10 napot, azaz egy dekádot. Ettől a Skorpió nyugodtabb lesz a Vénusz jelenlétében, mert a szenvedély egyesül az érzékenységgel. skorpion.jpg

De amikor a szenvedély elmúlik, a Skorpióból kibújik a bosszúálló természete, és halálosan megmar a fullánkjával. Van egy ősi bölcsesség, amely arra figyelmeztet, hogy „nincs annyi harag az egész pokolban, mint egy megalázott nőben”. Ezért a Vénusz hatása a Skorpióra nem akármilyen alapot ad a rossz előérzetnek, amikor a kőr 7-es jelenik meg a kártyavetésben.

7.jpgVisszatérünk a kulcsszóhoz. a kőr 7-es legelterjedtebb jelentése  –  szerelmesek veszekedése. De ha ezt a kártyát nem veszik körül rosszabbnál rosszabb kártyák, ez a helyzet a párkapcsolatokban olyan gyorsan elmúlik, mint ahogyan elkezdődött. A kőr kártyák vagy Kelyhek mindig erős érzelmeket jelentenek, ezért az igazi szerelem nemcsak túléli ezt a veszekedést, nem múlik el más igazi veszélytől sem a jövőben. A kártya ezért inkább ideiglenes szakítást jelent, amelynek egyik oka lehet a veszekedés.

Ha nem a szerelemre jósolunk vagy gondolunk, akkor a kőr 7-es azt jövendöli, hogy elárulnak minket valamilyen privát jellegű szituációban, és az árulóink a megbízhatatlan barátaink vagy a kollégáink.

Ami a hivatalos ügyeket illeti, a kőr 7-es nem ígér semmi jót. Sőt azt tanácsolja, hogy kerüljük a kétes személyeket, és ne szőjünk terveket a gyors meggazdagodásról.

Ha a kirakásban kőr 7-es látható az első három kártya között, ez azt jelenti, hogy az, akinek jósolunk, túlságosan naiv és könnyelmű. A kártya azt tanácsolja, hogy érdemes fejleszteni a büszkeséget és az önbizalmat.

Személyes konzultációról részletek: www.sorsanalizis.com

2018\11\01

Jelszó – élősködnek rajtad, nem segíthetnek, pánik (november 1-10. között) a 6-as kőr

eloskodnek-rajtad.jpg

Lehetnek jó barátok és hatalmas ellenségek, akikről most tudomást szerzel. Ebben az időszakban a végletekig kiélesednek a gyűlölet és az imádat érzései. Itt nincs hely felszínes megéléseknek.

 A Kőr hatos jelentése és kapcsolata az asztrológiával:

Nap a Skorpióban, november 1-jétől 10-ig tart. A Skorpiót szimbolikusan összeboronálják a lélek mélységeivel, a sötét vizekkel, az érzelmekkel. Jelenleg az uralkodó bolygója a Plútó (a túlvilág uralkodója), de én maradok a hagyománynál, és az ősidők óta elismert Mars uralkodását ismerem el. Így a Mars vendégül fogadja a Napot, egy újabb uralkodót, de hatalmasabbat. Az ő védelmező hatása csak a közelálló emberekre terjed ki.

 Jelentése: a Kőr hatos kártyavetésben azt mutatja, hogy aggodalom áll a levegőben. Nehézségek várhatók, és ezzel senkit sem érhet meglepetés. A kritikus helyzeten nem segíthetnek sem rokonok, sem barátok. aggodalom.jpg

Ők ugyanis túlságosan elfoglalják magukat a saját problémáikkal, és nem figyelnek arra, hogy másoknak is kell a segítség. A régi ügyek, kapcsolatok ismételten aktuálissá válhatnak.

6_kor.jpg  Ha találkozunk egy régi szerelemmel, nem azt jelenti, hogy újra kell kezdeni. Érdemes végiggondolni a kapcsolatot, és megtalálni a felismeréseket.

Figyelmeztetés: a Nap rávilágít a lényegre. Így nyilvánvalóvá válhat, hogy valaki élősködik rajtad, akár érzelmi, akár anyagi vonatkozásban.

Érdemes okos döntéseket hozni. De az elsietett cselekedetek megfelelő elővigyázatosság és tervezés hiányában csak árthatnak.

Tanácsos csak saját magadra számítani ebben a 10 napos időszakban.

Még figyelj – ebben az időszakban a férfiak nem akármilyen elismerésben részesülhetnek, de a nőknek is jut ebből, hogy büszkék legyenek saját magukra. Nem véletlenül két erős, elismert és büszke bolygó, a Mars és a Nap kísérnek el utunkon ebben az időszakban.

2018\10\22

A kegyetlen háború istene, Arész, eljött az ő ideje. Neked mit hoz ez? (október 22-31. között) az 5-ös kőr

mars_istenno.jpgA tarotban kelyhek ötös, nálam a kőr ötös kártya megjósolja az eseményeket.

Kulcsszó: csalódás. Ez főleg a nőkre vonatkozik, mert hiábavaló szenvedéseket élnek meg. Mivel a jóskártyák rendszere az asztrológiai hatások ciklikusságát tükrözi, a r ötös az október 22–31. közötti időszakot elemzi. Ez nem azt jelenti, hogy október 22-én elkezdődik valami, csak most élesedik ki legjobban, mert mindennek van előzménye és következménye is.

Kapcsolat az asztrológiaival: Mars a Skorpióban. A Mars ősidők óta a Skorpió állatövi jegy uralkodó bolygója, habár mostanában a Plútónak tulajdonítják ezt a szerepet. Megjegyzem, a mi Naprendszerünkhöz csak a Hét Szent Bolygó tartozik, és ők közvetlen hatást fejtenek ki a bekövetkezendő eseményekre a Földön. De mivel nem csak a mi Naprendszerünk létezik ebben az idősíkban és fejlődési szakaszban, más bolygókat is láthatunk, mint például a Neptunuszt, csak azért, mert ez a bolygó is a fizikai szinthez tartozódik, csak más Naprendszerben. Ez az okkultizmus egyik „titka", amiről már ősidők óta van tudomásunk, ám a tudomány még nem képes elfogadni és bebizonyítani ezt a tényt.

 mars_isten.jpgVisszatérek a jövendőmondáshoz. Nos, gondoljuk bele, hogy a Skorpió állatövi jegybe, mint egy királyságba, amelynek a Mars az uralkodó bolygója, megérkezik még egy Mars. Két egyforma karakter találkozik egymással, de mivel a másik Mars csak vendégként tartózkodik itt, eltitkolja az uralkodói és agresszív tulajdonságait, hogy egy kicsit vendégeskedjen a Skorpióban. De a lelke mélyén ő bosszúálló, agresszív marad, csak eltitkolja. Ebből ered az a helyzet, hogy az emberek lelkében is jelentősen érezhető a gyűlölet, a bosszúállás ösztöne a múltbeli sérelmek miatt, amelyekről képtelenek könnyen lemondani, és titokban sok időt szánnak arra, hogy kiegyenlítsék a számlát.

Így a r ötös és az október 22–31. közötti időszak jóslata a következő.  kor_otos.gifEz a legnagyobb rombolást végző kártya a finom Víz elemet képviselő r kártyák között. Ha valakinek a szerelmi viszonya a napirendi pontja, aggodalommal érezheti, hogy az, ami valaha nagyon drága volt a számára, a megsemmisüléshez közeledik. Ez nemcsak a szerelmi viszony végét jelenti, hanem azt is, hogy muszáj elengedni valami nagyon erős kívánságot, amely hosszú ideje betöltötte a gondolatokat és az érzelmeket.

De van egy jó hír is! A kellemetlen érzelmi állapot ugyanis csak ideiglenes. ahogy minden veszteség után szomorúság és csalódás következik. De nemsokára eljön az az időszak, amikor az ember visszanyeri az erejét, hogy szembenézhessen az élet új kihívásaival.

Azért vizsgáljuk felül céljainkat és módszereinket: összhangban vannak-e az alapelveinkkel, nem váltak-e tisztességtelenné, idejétmúlttá vagy kérdésessé. A jövőben mindent helyre tudunk hozni. Ilyen az élet – C'est la vie!

2018\10\12

Jézus a vízen járt, neked is kellene. Mit jelent ez a bibliai jelenet a számodra? (október 12-21. között) a 4-es pikk

A majdani periódus kártyája – a pikk 4-es. Kulcsszavak: nyugalom és béke. Ugyanakkor figyelmeztetés azoknak, akik nagy tempóval haladnak az életben: lassíts, és állj meg, mert akár tetszik, akár nem, bármelyen oknál fogva meg kell változtatnod az életmódodat, most ilyen időszak következik. Így a pikk négyes betegséget jelent idegi alapon – kényszerpihenőt. 4.jpgMuszáj kiemelnem, hogy az összes pikk kártya közül ez a kártya a legharmonikusabb. Pihenőt jósol az élet megpróbáltatásaitól. Azt jelenti, hogy a múltban volt néhány kellemetlen periódus, és a pikk 4-es pihenésre utal, egy lehetőségre más szemmel látni az életet, lelassítani az élet tempóját, és visszaszerezni az erőt. Ez az időszak – október 12. és 21. között – lehetőséget kínál megnyugtatni az idegeket és átgondolni, hogy hogyan tovább. Ha mégsem pihensz, ez a kártya arra figyelmeztet, hogy megbetegszel.

Amikor a Jupiter, amely szellemi és filozófiai értékeket képvisel, a Mérlegben áll, ezt mutatja a pikk 4-es,4_pikk.png és ez október 12–21-ig tartó időszakot. Ilyenkor a következő dolgokra számíthatsz. Jézust is a Jupiterrel azonosítják. A gnosztikusok azt mondják, az istent Jézus szívén keresztül lehet megtalálni. Az okkultisták nyelvén egyesülni kell az alsó manasszal – az objektív gondolatok világával, kiemelkedni az érzelmek világából a sötét vizei fölé, azaz a vízen járni. Emlékszel a bibliai történetre, amikor Jézus a vízen járt? Ez az az allegória, amelyre most emlékeztetlek. Ilyenkor ajánlatos átértékelned a közeli és a családi kapcsolatokat (a Mérleg zodiákus jegyben). Igaz, hogy az önismereti utat egyedül kell megtenned, ám a környezeted is segíthet ebben – kollégák és barátok ilyenkor tükröt tartanak eléd. Ha olyan szerencsés vagy, hogy mindent idejében csinálsz, és rendelkezel a szellemi kalendáriummal, a Kalachakrával is, tudhatod, ez a legmegfelelőbb időszak a szellemi fejlődéseddel foglalkoznod. Ne vesztegesd az időt! Hajrá! 

2018\10\03

A türelem rózsát terem – a pikk 3 jóskártya mottója (október 2-11. között)

Október 2 és 11 között a pikk 3-s ideje van.

rozsa3.JPG

A Mérleg állatövi jegynek uralkodó bolygója a Vénusz, tíz napon keresztül vendégül látja az öreg Szaturnuszt. Vajon mi tapasztalható az égi kapcsolatuk során?

Kulcsszó: megfontolatlan kijelentés

A Szaturnusz legkomorabb bolygó a hét szent bolygók között. Viszont a Mérlegben a Vénusz mellett ő a nagyságos úr, aki előtt nem lehet eltitkolni semmit. Itt abszolút igazságon van hangsúly, ami általában sok konfliktus okozója. Most fenn áll a veszély, hogy az igazság megköveteli a barátság és a jó kapcsolat árát.

pikk_harmas.jpg   A pikk 3-s arról árulkodik, hogy az, akinek jósolunk már rég elvesztette önbizalmát az életkörülményei miatt. Eddig az illető hallgatott, és nem nyilvánította a véleményét, de eljött a vég, már nem tud visszatartani magát.

Ezért a pikk 3-s kártyának fő tanácsa – először gondolkozz, utána beszélj. A pikk 3-s jósol vagy rossz híreket, vagy tehetetlenséget a kialakult szituációban.

A megoldás – a türelem, amelyre invitál a Szaturnusz.

Ha nem tudsz mit tenni, ne siess, várj és figyelj. Ha egy rossz lépést teszel, a helyzet még rosszabbra fordul.

2018\09\22

Vedd észre, hogy részese lettél egy kifinomult helyzetnek, amelyben úgy érezted, mintha tojáshéjon sétálnál (szeptember 22-tól október 1-ig) a 2-es pikk

A pikk 2-es kártya jelentése

Mindjárt itt van a pikk kettes hatása, avagy a Hold belép a Mérleg zodiákus jegybe. Ez nem asztrológiai elemzés, hanem a kártya jelentése, amely ezt az időszakot képviseli. Az idő ciklikus és következetes, ha tavaly ilyenkor történt valami, idén meglátszik annak a következménye. Figyelj oda, hogy mit csinálsz és hogyan, mert ha elvetetted a magot, aratni is fogod a termését.

 Mit jelent ez a hétköznapi életben? Talán észrevetted magadon, hogy részese lettél egy kifinomult helyzetnek, amelyben úgy érezted, mintha tojáshéjon sétálnál. E miatt féltél elmondani valami feleslegeset.

 Azok a nehézségek, amelyeket e kártya jelez, csak ideiglenesek, ilyenkor talán az a legjobb viselkedési taktika, ha kivárjuk a megfelelő pillanatot. Megvárjuk, amíg a vihar elcsendesedik, a por leülepszik. Akinek jósolnak, úgy kell majd viselkednie, mint egy diplomatának: kisimítani az éles sarkokat, és elérni a békét.

 Habár senki sem akar ilyen szituációba kerülni, ez most ilyen időszak,tojashely2.jpg vagy ezt mutatja a kártya annak, akinek jósolunk – de sikerül neki megoldania a helyzetet. Ami jó hatással lesz a hírnevére. És jelzi is majd az új korszakot az életében, ami új perspektívát tartogat a számára.

 

2018\09\21

A jósok tudják, és te? A pikk Ász ideje van (szeptember 22-től október 21-ig)

Szeptember.22-től október.21-ig a változások szele érkezik.

_2.jpg

A jósok tudják, és te? A pikk Ász ideje van. Ez az édes, mámorító illúziók összeomlásának a hírnöke. Ráadásul mindig rossz jel volt – a vég, a halál, a nehézség, a kegyetlenség jele.

Asztrológiái nyelven ez a levegő elem. Változatos, mint a szél, lefújja a leplet mindenről, hogy lásd az igazságot. Ez sosem kellemes, de tanulságos.

A pikk Ász a csatározásról szól a fizikai és szellemi szinten, a fontos dolgok átértékeléséről.   _1_3.jpg

Arra utal, hogy muszáj elengedni a múltat, muszáj leszámolni a problémákkal és a régi ellenségekkel. Csak miután ezt megteszed, az életed új fázisba lép.

A pikk Ászt a halál kártyájának nevezik. De ez csak az egyik jelentése, ez inkább az ideák elmúlására utal. Ez a változások szele, amely arra kényszeríti az embert, hogy mindent dobjon el, ami már nem szükséges, elhasználódott. Ez természetesen kellemetlen folyamat, mert ésszel kell dönteni, nem szívvel.

 _1_2.jpg  Most még ráadásul a Hold hatása alatt vagyunk, ami a pauza és az óvatos optimizmus ideje. Vagyis: nehézségek a döntések meghozatalában. Ha már tudsz róla, ne indulj szembe a széllel. Várd a kedvezőbb időket.

2018\09\12

A materializmus a tudatlanság és a fáradtság okozta bizonytalanságból ered az igazság keresésekor (szeptember 12-21. között)

A 10-es káró a szeptember 12-től szeptember 21-ig tartó időszakot jelenti.

Anyagiasság, materializmus

tizes_karo_2.jpg

A szűz bolygónak uralkodó bolygója a Merkúr találkozik saját magával, a Merkúrral. Így a Merkúr ebben az időszakban még analitikusabb és lelkiismeretesebb, mint bármikor és bármilyen más állatövi jegyben. Itt kiélesedik az erőssége: a problémamegoldó képessége, az éles elméje és a gyors észjárása.

A 10-es káró szintén kihangsúlyozza, hogy figyeljünk oda az egészségünkre.

 A 10-es káró gazdagságot és magas társadalmi pozíciót jósol. Mivel ez a Merkúr látókörében történik, aki szereti a kihívásokat és a változatosságot, unalmas időszakot jósol.

Amikor a jóslásban megjelenik a 10-es káró, az, akinek jósolunk, elgondolkozik, hogy ha már olyan sokat ért el, biztos, hogy csak ennek él. A világot unalmasnak, rutinosnak és nehéznek látja, ami fárasztja az agyát. Pont emiatt a komfort már nem is olyan kényelmes.

A tízes jóskártyák befejezést jelentenek, vége a ciklusnak, és kezdődik valami új. Így amikor a tízes kártya megjelenik a jóslásban, az, akinek jósolunk, keressen valami új utat a megvalósításhoz.

 Tanács

törekedj több mint anyagi biztonságra, hogy az életednek legyen magasztosabb értelme, fedezd fel a belső tizes_karo_1.jpg gazdagságodat!

A párkapcsolat terén több figyelmet fordíts a lelki dolgaidra!

Ahhoz, hogy kitaláljuk, mit szeretne a társunk vagy mit szeretnének embertársaink, érdemes használnunk telepatikus képességeinket is. Figyelmedbe ajánlok egy 5 órás interaktív foglalkozást, amelynek címe „Telepátia és öngyógyítás”. Részletek: http://kepesseg-fejlesto.hu

tíz jóskártya tíz káro tíz érmék tíz érmék jelentése tíz káró jelentése

2018\09\02

A trükközés és az árulás csak az ügyesség hiányára utal (szeptember 2-11. között) 9-es káró

A 9-es káró jelentése, ami szeptember 2-tól – 11-ig tartó időszakot jósol

kilences_karo_3.jpg

A Vénusz bolygó betér a Szűz állatövi jegybe, amelynek az uralkodó bolygója a Merkúr. A Vénusznak, a szerelem bolygójának nem nagyon van mit tennie a Szűzbe. Így a 9-es káró komoly csalódásokat jósol a szerelemben. Viszont a Vénusz megvalósíthatja magát a kereskedelemben és a kommunikáció területén. Ilyenkor legjobb foglalkozni az egészséggel és a szépségápolással.

Első ránézésre a 9-es káró jelentése pozitív dolgokat jósol, mert az, akinek jósolunk mindent megkap, ami a hétköznapi embernek kell. De ez a kártya és időszak nem olyan jó, ahogyan gondolnánk, mert más jelentése is van:

veszélyek, átverések, akadályok.

A 9-es káró még egy tisztességtelen, haszonleső embert, árulót jövendöl.

Ebben az időszakban az, akinek jósolunk inkább abba hisz, amibe akar, és nem fogadja el a valóságot.

Tanács

legyél résen, mert a dolgok nem úgy festenek ahogy kinéznek

A kívánságaid legyen tisztességesek, mert a végén nagyon megbánod, és sok problémával kell szembenézned

A kapcsolatok terén ez az időszak inkább a baráti kapcsolatot erősít, mint a szerelmet.

kilences_karo_2.jpg

2018\08\23

A győzelem nem csapadék, csak úgy nem zuhan a fejedre ( augusztus 23. és szeptember 1. között), 8-as káró jelentése

A Szűz állatövi jegyet három jóskártya jellemzi. Ezek:

a 8-as káró, ami egyben augusztus 23-tól szeptember 1-ig tartó időszakot jósol,

a 9-es káró , ami szeptember 2-tól szeptember 11-ig tartó időszakot jósol,

a 10-es káró, ami szeptember 12-től szeptember 21-ig tartó időszakot jósol.

 Ezek a kártyák tíznapos időszakokat azaz dekádokat képviselnek. Vegyünk külön minden egyes dekádot,  mire számíthatunk ezekben az időinterválumokban.

 

 A 8-as káró jelentése: nyolcas_karo_2.jpg

siker pénzügyi területen

Miért van ez így? A Szűz uralkodó bolygója a Merkúr, aki örökmozgó utazó, kereskedő, hírhozó, és ő a Hermész Triszmegisztos – a bölcs, a tanító. Amikor a Nap betér a Szűz állatövi jegybe és találkozik a Merkúrral, rávilágít minden dologra. Lehetőséget biztosít figyelmesen, elővigyázatosan és gyakorlatiasan felülvizsgálni az élet dolgait.

A gyakorló jósoknak szólók, hogy a póker kártyapakliban a figurás kártyákon kívül a nyolcas számú kártyák szintén képviselnek embereket. Ha jobban megnézzük a 8-as számot, látjuk, hogy emberre hasonlít, van feje és teste. Ha a jósláskor a nyolcas káoót húzunk a pakliból, mondhatjuk, hogy ez a kártya egy megbízható munkatársra, partnerre utal vagy segítőtársra, aki jól tudja analizálni embereket és helyzeteket.

 Mivel a Merkúr híres gyorsassággal, és a tudás iránt rendkívüli szomjáll, ebben az időszakban  az ember elkezd túlságosan nyüzsögni, kritikusan analizálni kialakult helyzeteket, ami már szinte túlzás.

Szóval a 8-as káró szerencsét jósol a pénzügyi területen, ami a praktikus hozzáállásunknak köszönhetjük. Ilyenkor az, akinek jósolunk, reálisan ítéli meg a helyzetét, és eléri mindent, amit csak kíván.

A 8-as káró még az egészségügyi kérdésre utal. Azt tanácsolja a 8-as káró, hogy vizsgáljunk meg az egészségügyi állapotunkat, pihenjünk és jobban figyeljünk oda az egészségünkre.

Tanács

Ha rendelkezel gyakorlatiassággal, itt az idő hogy bebizonyíts. Most érdemes kitartóan dolgozni a terveid megvalósításán. Csak vigyázz, hogy a siker ne homályosítsa el a tisztánlátásodat

Párkapcsolat terén gyors döntésre jutsz hogyan tovább.

2018\07\23

Az oroszlán nem a zsákmánynak örül, hanem a győzelemnek (július 23-tól augusztus 21-ig) a treff 5-ös, 6-os, 7-es jelentése

3_1.jpg

Jelenleg az Oroszlán állatövi jegyben vagyunk, július 23-tól augusztus 21-ig. Az Oroszlán állatövi jegynek uralkodó bolygója a Nap. Három jóskártya elemzi ezt a zodiákus jegyet:

a treff 5-ös, az első dekád – július 23-tól augusztus 1-ig,

a treff 6-os, a második dekád – augusztus 2-tól 11-ig,

a treff 7-es, a harmadik dekád – augusztus 12-től 21-ig.

Mit jósolnak ezek a kártyák? Elsősorban azt az időszakot, mikor történik az, amire kérdezünk. Azt, hogy hogyan alakulnak a dolgaink, a körülöttük lévő kártyák mesélik el.

treff-5.jpg   Kezdjük a treff ötössel. Ha figyelünk, észrevehetjük, hogy az 5-ös kártyák általában megrendítenek, a 4-es kártyák stabilitás jósolnak. Így az 5-ös kártya jóslásban változást jósol, vagy olyan lelki állapot alakulását, amikor már unjuk a jól bevált életritmusunkat, és ha kell, ha nem, igyekszünk megváltoztatni a dolgok menetét. A treff 5-ös sem kivétel ez alól a jelentés alól.

 

A treff 5-ös kulcsszava – kellemetlenségek

Az Oroszlán állatövi jegyben uralkodó Nap találkozik a Szaturnusszal, és kialakul konfliktus. Ugyanis a túlzásokba bocsátkozó Nap nem bírja a fékező és dermesztő Szaturnusz jelenlétét. Mindkét partner a tökéletességre törekszik mindenben. De nehéz elérniük ezt a célt a mi tökéletlen világunkban, főleg azoknak, akik irreális célokat tűznek ki maguk elé, és a Szaturnusz által gerjesztett büszkeség nem engedi, hogy elismerjék ezt.

A treff 5-ös általában barátok közti vitát jósol. A fő ok az irigység, persze mindkét oldal elutasítja ezt. Nagyon szomorú, hogy ilyenkor a barátok csak azt látják egymás életében, ami hiányzik a sajátjukból, és amire irigyek.

Tanács:

 ne legyünk beképzeltek és dicsekvők, kerüljük a konfliktusokat.

 

 A treff 6-os kulcsszavai – szerencsés találkozások  6.jpg

Amikor a Jupiter felváltja a Szaturnuszt, az élet gyökeresen megváltozik, és feltöltődik örömmel, optimizmussal és alkotói készséggel. Azok, akiket befolyásol a Jupiter hatása, a természetüknél fogva vezetői készséggel rendelkeznek, szeretnek parancsolgatni, becsvágyó terveket hordoznak, amelyeket meg is valósítanak. Amit mások szerint képtelenség elérni, azt ők simán megoldják, csak azért, mert képtelenek elfogadni a bukást.

A treff 6-os szerencsés találkozást jósol olyan emberekkel, akik később pozitívan befolyásolják a sorsunkat, új üzletet, új munkahelyet biztosítva a számunkra. Ez a boldogsággal teli időszak, sok bulizással.

Ha a treff 6-os körbe van véve kőr kártyákkal, akkor új szerelem jelenik meg az életünkben. Ha az, akinek jósolunk, elvált vagy egyedülálló, a treff 6-os új szerelmi viszonyt jósol.

Tanács:

számíts arra, hogy kibékülés, új szerelem, jobb munkahely vagy karrieremelkedés, új üzleti partnerkapcsolat jön az életedben.

 

A treff 7-es kulcsszavai – közeledő veszélyekre való figyelmeztetés

7.gif   Az Oroszlánban a Nap találkozik a Marssal. Az ember miattuk magabiztos és harcias, el sem tudja képzelni, hogy veszíthet is, ráadásul kiélesednek benne a harciasan előretörő vezetői képességek.

Ebben az időszakban nem szabad megbízni a másik nemben, a férfiaknak a nőkben, és fordítva. Ha ellen tudunk állni a Mars hatásának, és nem bocsátkozunk harcba, elkerülhetünk sok problémát. Inkább vegyük igénybe szakember tanácsát, mint hogy türelmetlenül és ingerülten reagálunk. A treff 7-es arra utal, hogy a közeljövőben szükség lesz sok új információra, ha meg akarjuk védeni a saját érdekeinket.

Tanács:

ha belekezdünk valamibe, ügyeljünk arra, hogy fejezzük is be.

2018\07\12

Ne tévesszen meg az élet, mindig legyenek céljaid (július 12-22. között) a 4-es kőr

A Kőr négyes a július 12. és 22. közötti időszakot jósolja,

és a jóságot.

A Hold találkozik a Holddal.

Mondhatjuk, ebben az időszakban a Hold duplán kifejti hatását. _1_11.jpg

Kiélesedik az intuíció, a túlzott érzelmesség és a hangulatingadozás, hirtelenül szükséget érezhetjük megvédeni, ápolni a világot, felébred bennünk az anyai ösztön.

Ha a Kőr négyes megjelenik a jóslásban, azt jelenti, hogy az, akinek jósolunk, önfeláldozóan, viszonzatlanul akar segíteni mindenkinek, amivel erkölcsi felemelkedést él át. A Kőr négyes a következőket jelenti: együttműködést a munkahelyen, az elért eredmények utáni elégedettséget. Ugyanakkor jelzi, hogy már nincs tovább, bekerültünk a mindennapok taposómalmába. Nincsenek új tervek, és ez rosszkedvűséget, lehangoltságot idéz elő. Ugyanez van szerelmi téren.

Tanács!

4_1.jpgIdejében kell észrevenni, hogy a középszerűség nem vezet semmire, és a rosszkedvűség miatt nem vesszük észre az új lehetőségeket. Mindig legyenek lelki szemeink előtt új tervek.

2018\07\02

Gondolkozz a szíveddel, érezz a fejeddel! (július 2-11. között) a 3-as kőr

A Kőr hármas – a július 2. és 11. közötti időszak.

Jellemzője: elhamarkodott ígéretek.

Amikor a Hold találkozik a Merkúrral, a Hold erőteljesen előtérbe helyezi érzelmi világunkat. Mi képtelenek vagyunk reálisan gondolkodni az érzelmek viharában._1_10.jpg

Egyetlen kapaszkodó ebben az időszakban a Hold által serkentő intuíció, amely megvédhet minket az elhamarkodott döntésektől.

Sajnos olyan érzelmes bolygó mellett, mint a Hold, az észjárást képviselő Merkúr el van nyomva. Itt csak a memóriát erősíti, és segít meghallani az intuíció csendjének hangját.

Azért kell odafigyelni, hogy mit mondunk, amikor előtörnek érzelmeink, mert olyan vitát idézhetünk elő vagy olyan ígéretet tehetünk, amelyet a későbbiekben megbánhatunk.

De hogy ne a kedvezőtlen dolgokat emeljem ki a Kőr kártyák jelentéséről, elmondom, hogy a Kőr hármas egy gyerek megfogantatását, új kapcsolatot, esetleg eljegyzést is megjósol, attól függően, hogy milyen lapokat találunk a közelében.

2018\06\22

Mikor élvezzük az életet, ha nem most? (június 22. és július 1-je között) a 2-es kőr

Minden állatövi jegy magába foglalja három dekádot, azaz három tíznapos időszakot, amelyeket megfelelő jóskártyák jellemeznek.

A Rák állatövi jegybe tartoznak:2.jpg

Első dekád - június 22. és július 1-je között, a 2-es kőr kártya jelemzi, amely kétfélét jelent:

- férfiaknak ez a kártya jutalmat jósol az élet bármilyen területén,

- a nőknek viszont nehéz megpróbáltatásokat.

 2-es kőr jelentése általában: boldogság, elégedettség a mindennapokban.

Lássuk, hogy miért. A Rák állatövi jegynek uralkodó bolygója a Hold. Az első dekádjában a Hold még egy női tulajdonságokkal rendelkező bolygóval találkozik, a Vénusszal, a szerelem bolygójával. A Holddal együtt ő még emocionálisabb, és igényli a társaságot azokkal, akik védelmet és támogatást nyújtanak neki. Ebben az időszakban megerősödik igény a közel álló emberek szeretetére és az otthon melegére.

A 2-es kőr jóslásban erős intuícióra és született tehetségre utal.

A 2-e kőr új szerelmet, boldog házasságot is jósolhat. Ezeket az eseményeket több kártya is jelenti. De amikor a 2-es kőr megjelenik a jóslásban, az egy nyugodt, kellemes szerelmi viszonyt jósol, amely sok édes pillanattal díszíti fel az életet.

A hivatás terén termékeny, együttműködő időszakot jósol. Ebben a kellemes légkörben érdemes megkockáztatni és feloldani a szakmai, munkahelyi konfliktusokat.

Tanács!

Vegyük észre az élet csodálatos pillanatait, és élvezzük azokat.

2018\06\21

Mit jósol a Kőr Ász? Lassú víz partot mos (június 22. és július 22. között)

Kőr Ász vagy a Tarot kártyákban Kelyhek Ásza –

a Rák állatövi jegynek jellemzője. _2_2.jpg

A június 22. és július 22. közötti időszakról szól. Ő a víz elem képviselője, amely  az érzelmeket és az érzelmi világot tükrözi.

Lassú víz partot mos – a közismert közmondás – teljesen megfelel a Kőr Ász jelentésének: a teljes beteljesedés (megtaláljuk az ideális szakmát vagy párkapcsolatot).

A Kőr Ász az otthon és a szerelem jelképe. Amikor jóslásban megjelenik ez a kártyalap, családtagokról vagy barátokról szóló jó hírekre számíthatunk.  Megjósolja egy régi barát vagy távoli családtag visszatérését is.

Ha a jóslásban megjelenik a Kőr Ász, esküvő vagy új otthonba való költözés várható hamarosan. Amikor ingatlanvásárlásra jósolok, kiváló választást jósol ez a kártya, amikor igazi otthonra találunk.

A Kőr Ász nagy szerelem, szenvedélyek és új szerelmi kaland elöljárója.

A Kőr Ász ugyanakkor új érdeklődési kört, bátor művészi alkotóképességet vagy új területen való más kreatív kezdeményezést jósol.

Összefoglalva: az életünk megtelik szerelemmel, szenvedélyekkel, alkotói vággyal és beteljesüléssel.

2018\06\11

A pirkadat előtt legsötétebb az éjszaka (június 11-21. között) a 10-es pikk

Június 11–21. közötti időszak, Merkúr a Nappal.

A 10-es pikk jelentése – illúziók összeomlása.

Kihangsúlyoznám, hogy az Ikrek állatövi jegy kettős jelentésű. Egyrészt hazug és antipatikus egoista, másrészt kreatív és barátságos partner. Ha megvizsgáljuk mindkét oldalát, rájövünk, hogy annak, akinek jósolunk, jelenleg jóra fordulhatnak a dolgai.

1.jpg  Minden 10-es kártya csúcspontja a jóslásban azt jelenti, hogy a fejlődési kör bezárul. A pikk kártyák mindig az illúziók teljes összeomlását jelentik és fájdalmas lezárást. A pikk 10-es a siker eléréséhez legyőzhetetlen akadályokat jelent. Arról árulkodik, hogy az, akinek jósolunk, sok erőt fektetett a céljai elérésébe, de már nem tehet semmit, és nem tud haladni a kijelölt úton. Amikor szembesülünk ezzel a ténnyel, olyan érzésünk támad, mintha minden, amit eddig építettünk, összeomlik, és nincs tovább, még életünk értelmét is elveszíthetjük.

Tanács: nem érdemes folytatni és ellenkezni, sajnálva eddigi erőfeszítésünket. Érdemes hátralépni, és átértékelni a helyzetet. Ez követően pedig el kell dönteni, hogyan tovább.

10.jpg

2018\06\01

Az életben egy, ami biztos, a változás (június 1-10. között) a 9-es pikk

Június 1. és 10. közötti időszak,

a Merkúr Ikrekben találkozik a Marssal.

A pikk 9-es kártya jelentése – csalódás.

A Mars a Merkúrban csapdában érzi magát, fél a korlátozásoktól, saját jogai elvesztésétől. Ezért a Mars nem akarja figyelembe venni mások gondolatait és reményeit, hanem megfontolás nélkül próbálja érvényesíteni a saját igényeit. Ennek konfrontáció és ellenállás a következménye.

A pikk 9-es a legrosszabb kártya a jóslásban.  9.jpg

Jelentése: az eddigi meggyőződések és életstílus összeomlása.

De a másik oldalról a pikk 9-es makulátlan hírnevet és új kezdethez való lehetőséget jövendöl.

A pikk 9-es szükségszerű változásokat jósol, amelyek kellemetlenül érik azt, akinek jósolunk. Fontos felismerni, hogy a változások már zajlanak egy ideje, és elkerülhetetlenek.

Tanács: legyünk tekintettel mások érzéseire, fogjuk vissza egoista hajlamunkat.

2018\05\22

Ne vidd túlzásba okoskodást, mert ártalmas lehet (május 22-31. között) a 8-s pikk jelentése

Május 22 – 31. közötti időszakot a 8-s pikk elemzi,

ami helytelen gondolkodás időszaka.

Ilyenkor Merkúr találkozik Jupiterrel.

Emlékezzünk, hogy eddig hogyan elemeztünk a Merkúr tulajdonságait. Ő az Ikrek állatövi jegynek uralkodó bolygója. Hozzáteszünk azt is, hogy az Ikrek állatövi jegy a teremtés rendjében képviseli a prototípusok világát, a hétszeres ember felépítésében a Merkúr a felső hármashoz tartozik – ő a buddhi – az ember lelke, az intuíció forrása. Még mindig a Szellem világához tartozik, így az emberben az intellektus és a szellem fejlődésének felső határának a képviselője.

Ebből indulva arra kell gondolni, hogy most az intellektusunk és a szellem által közvetített gondolataink nagyon kiélesednek. Hogyan tükröződik ez az állapot a hétköznapi életünkben? Először is amit most tervezünk, az a nyár végére megmutatkozik.

Most túl sok okoskodás ártalmas. Miért? Nincs közvetlen kapcsolat a Merkúr és a Jupiter között. A Jupiter gigantikus bolygó, amely az emberben képviseli az alsó manaszt, amely független gondolkodású, szeretettel telített, a Merkúr birodalmában ő túlságosan korlátozott a szőrhasogató dolgokkal, és úgy érzi magát, mintha csapdába esett volna. A Merkúr áraszt magából érdeklődést intellektuális foglalkozások és utazások iránt, de a Jupiternek nincs elég helye a mozgáshoz és nagyszabású gondolkodáshoz, és ezért csalódott.

Mivel a Jupiter a szerencse bolygó, így a 8-s pikk ebben az időszakban egy kis megkönnyebbülést jósol, ami ritkaság a pikk kártyák között.  Ez azt jelenti, hogy az, akinek jósolunk örülhet, hogy a szerencsétlen időszak véget ért, de még mindig benne él az az érzés, hogy nemsokára minden rossz visszatér.

Tanács

Ne engedj érzelmeidnek és erkölcstelen viselkedésnek, és ne lazíts, mert ez visszavezet téged a régi problémákhoz, amelyeket épp, hogy megúsztál. Ráadásul e miatt össze fogsz veszni a barátaiddal, és a társaddal.

8.jpg

2018\05\11

„Kitartás" – motyog magában a Vénusz, látván az öreg Szaturnuszt a nyakas Bikában (május 11-21. között) a 7-es káró

hetes_karo1.jpg

Május 11 - 21. közötti időszakot jövendöl a 7-es káró. A Vénusz a Szaturnusszal a Bikában. 

Kulcsszó: megfontoltság pénzügyekben

A Szaturnuszról tudjuk, hogy látványos, jégből és törmelékekből álló gyűrűrendszere van. Neki tulajdonítják a nyolcadik szférát, ahol a fekete mágusok örökkévalóságban szenvednek, ahol nincs idő és megoldás a problémára. Addig maradnak ott, amíg szétesnek atomjaikra, és ezek egyszer majd újra fel lesznek használva új naprendszerek keletkezésénél.

Ezért járja a hír, hogy a Szaturnusz visszatart és akadályoz. Így amikor találkozik az anyagias Vénusszal a Bikában, egyértelmű, hogy a megoldás – a türelem és a precíz erőfeszítések.

A 7-es káró azt jósolja, hogy a problémák idővel elmúlnak, ha határozottan fellépünk ellenük.

Vicc nélkül, most nem érdemes megjátszani a szerencseszámokat, mert veszíteni fogsz. Sőt kölcsönt sem érdemes adni, mert máris leírhatod vesztességként. Számolni kell az irigységgel és az ebből keletkező pletykákkal. De semmi sem egyoldalú. Ez azt is jelenti, hogy dolgaid jól mennek, mert van mire irigykedni másoknak. Fogadd el őket bóknak.

A kártyák, amelyek körülveszik a 7-es kárót, elmesélik, honnan várhatóak akadályok, honnan jön rosszindulatú szóbeszéd.

A párkapcsolatok terén a 7-es káró kellemetlen eseményt jósol. Gyakoroljuk a tűrőképességünket, és bízzuk az időre a megoldást!

2018\05\01

Türelem. A női bölcsesség aranyat ér majd a későbbiekben (május 1-10. között) a 6-os káró

hatos_karo1.jpg

Május 1 - 10. közötti időszak. A Vénusz a Holddal a Bikában – jelenti a 6-os káró kártyát a jóslásban.

Kulcsszó: türelem

A Bikában járó Hold. A holdfázisok alapján mondhatjuk, hogy a Hold mindig változik. De a Bikában ő a legstabilabb. A Vénusz és a Hold párban vannak.  A női bölcsességet és türelmet biztosító energiák megduplázódtak. Eljött az idő, hogy mélyen beleássuk magunkat a tudatalattinkba, és felfedjük stabil értékeinket. A változás akkor következik be, miután megváltoztatjuk a hozzáállásunkat a dolgokhoz, és józanul látjuk, hogy mit akarunk valójában.

A 6-os káró mindig türelemre buzdít. Legyünk optimisták, mert hamarosan javulni fog az anyagi helyzetünk. Épp most érdemes elfogadni a családtagok és a barátok tanácsait és segítségét.

A 6-os káró a párkapcsolatok terén kiegyensúlyozott, megértéssel teli időszakot jövendöl.

2018\04\21

A biztos pozíciók ingatagok. Nem véletlenek a nyomasztó érzések (április 21-30. között) az 5-ös káró

otos_karo.jpg

Április 21-30. a Vénusz a Merkúrral – ötös káró

Kulcsszó: nyomasztó érzések, konfliktusok hivatalos ügyekben

A Bikában járó Merkúr. A Bika jegy uralkodó bolygója a Vénusz. A csábító kurtizán hírében járó Vénusz itt inkább a telepes asszony szerepét alakítja. Végre állandóságot kíván, és lemondana a mozgalmas életről. De az örök utazó, hírhozó, kereskedő hírében álló Merkúrral való találkozása miatt és a természetéből adódóan nem egy stabil alkat, kellemetlenül érzi magát a társaságában. Ők a két végletet képviselik, amelyet még céltudatos és kitartó igyekezettel sem lehet feloldani. Sőt ezzel még több megoldhatatlan problémát halmoznak fel.

Ezért nem tanácsos elsietett döntéseket hozni ebben az időszakban.

Az ötös káró főleg a pénzre és a vállalkozásra vonatkozó eseményeket jósolja meg. De nem ígér semmi jót. A problémák abból adódnak, hogy két ellentétes hozzáállás és szemlélet találkozik, az egyik rizikós és türelmetlen, a másik megfontolt és lassú. Erre nincs megoldás, ez zsákutca. Bármilyen cselekedetről lenne szó, ez csak a gyors változáshoz vezet anyagi téren, amely megoldásra várhat.

Tanács: forduljunk segítségért egy harmadik személyhez, ne hozzunk elsietett döntést, várjunk vele jobb időkre.

A párkapcsolatban felismerésre jutunk, hogy elkerülhetetlen a kellemetlen változás.

2018\04\20

Lucifer miért tart kétélű kardot a kezében? Az ördögi téma mindig érdekel minket.

sam-and-lucifer.jpg

Habár jóslásról írok, sokszor elgondolkozom a metafizikai dolgokon, amelyek egyszerűsített formában jelen vannak a kártyákban. Ma azzal a gondolattal ébredtem fel, hogy a Vénusz április 20-21-től uralkodik a Bikában (sajnos mindenhol eltérések tapasztalhatók, hogy mikor kezdődik a Bika állatövi jegy).

Sokan regényeket írnak arról, hogy a Vénusz mikor a Lucifer és mikor a messiás Krisztus. Mit jelent az, hogy egyszer a leereszkedő és egyszer a felmenő csillagként látjuk őt az égbolton? Én is megpróbáltam összehozni a tudásomat ezen a téren.

A rendszerben, amelyet én követek, és ez a Kalachakra – az Időkerék a Titkos Tanítás alapján, a Lucifer a szellemi sugár, maga a kétélű kard, a mi felső manaszunk, a lelkünk, a gondolkodó Énünk, amely belesüllyedt az asztrális világba, az érzelmek, az elemek világába (a víz, a levegő, a tűz, a föld és az eather vagy akasha elemekről beszélek). Itt ő elvesztette a fényét, és testet kapott.  Átalakult sátánná (fordításban sat – a lét, ana – szemben, ellentétben), azaz a szellem az anyaggal szemben. Ezért lett belőle Dzsinn a palackból, a démon, az elementál. A sátán az anyag birodalma.

A Lucifer a mi tudatunk, amely három fázison megy át. Először ő nem szellemi, később kettős tulajdonsága lesz – a szellemi és az érzelmi, és a végén tiszta szellemé válik. Mi mindannyian Luciferek vagyunk. Magunkban hordozzuk a kettőséget – a szellemet és az anyagot, amelyet érzelmeinken keresztül tapasztalunk. Amikor mi a szellemi fejlődésünkben felemelkedünk az érzelmeink fölé, és elérjük a felső manaszt, kiszabadítjuk a Luciferünket, és ő Krisztussá válik.

 Az ördögi téma mindig érdekel minket. A fentiek alapján Lucifer, a Sátán leereszkedik az anyagba, hogy szellemet keverjen belé, majd érzelmi tapasztalatok után felemelkedik, mint a Krisztus, mint az emberiség Tanítója. A Kalachakrán ő a Bikában süllyed az anyagba, és a Bakban emelkedik fel. Érdekes, hogy aki áprilisban fogant, az decemberben születik meg. A szellemi énünk leereszkedik az anyagba, az anya testébe. A 9 hónap elteltével, értelemmel, lélekkel és szellemmel megáldott lényként jön világra, emberként. A számmisztikából tudjuk, hogy a 9-es számnak nincs kapcsolata az anyagi dolgokkal, az egy okkult, szellemi szám, háromszor háromból áll, és megfordított állapotban ő a hatos szám, a Sátán száma. Az, hogy mennyi szellem ragyog fel bennünk, a mi feladatunk. Elgondolkodtató, nemde?

2018\04\12

Négyes treff – az ördög bölcsőjének alapja, és április 11-től. 20-ig időszakot jellemzi.

Kulcsszó: segítség

Amikor a Vénusz, a szerelem bolygója találkozik a Marssal a Kósban, feltölti őt alkotóenergiával, szenvedélyekkel. Viszont a Kós állatövi jegy úgy hat a Vénuszra, hogy megfertőzi őt a versengéssel, természetesen a szerelmi csatatéren.

venusz_es_mars.jpgKártyások nagyon félnek, ha a kezükbe kerül a négyes treff, mert ez rossz ámen. 

A jóslásban négyes treff ennek az ellenkezőjét jelent. Olyan időszak ez, mintha hátra dőlve erős alapon ülnél, akár egy trónon. Korábbi dolgaid sikeresen befejezel, segítséget kapsz a nehéz feladatok megoldásához, önmagadban és a kapcsolataidban harmóniát teremtesz.

Tanács

Ha olyan természetű vagy, hogy mindent egyedül szeretsz csinálni, akkor is fogadj segítséget, ne utasítsd vissza. Ha nem vagy szavak embere, próbálj kifejezni érzelmeidet és háládat, duplán  megfizetődik.

2018\04\02

Vagy ellenségeskedés, vagy megbocsátás (április 1-10. között) a 3-as treff

Ez a treff hármas kártya jelentése és a tanácsa. Április 2-től 11-ig tart a hatása. Ebben az időszakban a Nap vendégeskedik a Kósban, a Marsnál. A Nap az asztrológiában a leghatalmasabb bolygó, de amikor ő a Kósban, akkor az ereje még nagyobb.

A Nap rávilágít mindenre, és semmi nem marad észrevétlen. Ilyenkor az is kiderül, hogy ki irigy a sikereidre, harmas_treff.jpgpletykál a hátad mögött, vagy olyan ellenséged, akire nem is gondoltál volna. Tudomásul kell venned, hogy minél jobban mennek a dolgaid, annál több ellenséged lesz.

Választás előtt állsz: harcolni kezdesz az igazadért és a hírnevedért, és örök ellenségeket szerzel magadnak, vagy úgy viselkedsz mint a Nap király, felülemelkedsz a tiszteletlenségen, és büszkén tovább élvezed az életet és a sikereidet, amelyeket elérted.

Tanács

Most olyan kapukat is megkopogtatsz, amelyek eddig zárva voltak előtted. Stabil alapra építheted a sikereidet. Ha eddig elővigyázatos voltál, előmerészkedsz, hogy megvalósíts a sikert ígérő terveidet.

 

2018\03\23

Ne játssz a tűzzel, megégetheted magad (március 22. és 31. között) a 2-es treff

 Ez a Kós állatövi jegynek első dekádja,

március 22-tól 31-ig tartó időszak,

amikor az uralkodó bolygója Mars találkozik az alteregójával, a harcias Marssal.

Ez energia, vasakarat, erőszakosság, uralkodás és beképzeltség dupla adagban.

 

Új kezdeményezésekhez kiváló időszak. Várakozásnak nem kedvez, mert ingerlékenységet, türelmetlenséget és vitatkozást okoz.

Ilyenkor az ember kellemetlenül érzi magát, bizonytalanul, fuldokol, mintha többet harapott volna, mint amennyit  le tudott nyelni.

Tanács

Bármibe belekezdhetsz, ne kérj segítséget senkitől, mert később túl drágán kell visszafizetni.  Ez nyomot hagy a kapcsolataidonkettes_tref2.jpg akár baráti, munkatársi vagy szerelmi jellegű. A családtagok is eltávolodnak.

Légy megfontolt, ne reménykedj abban, hogy kapsz segítséget bárkitől. A perspektívákkal teli jövőd csak rajtad múlik.

Ne keveredj bele konfliktusokba, maradj semleges.

2018\03\22

1-ről kettőre... szól a mondás. Inkább 1-ről 10-re. Hajra a sikerek felé! (március 23-tól április 21-ig) a treff Ász

A treff Ász Március 21-tól április 20-ig időszak. az 1-es szám. 

Az 1-es szám, ahogy már mondtam, a Napfelkelte és az új kezdet, ellentétben a 10-es számmal, amely a nap 24 órája teljes körbemenet befejezése, mondhatjuk, hogy a pirkadat és a dolgok világos befejezése.

 Treff Ász jelentésetuz1.jpg

A treff Ász ugyanakkor kardinális zodiákus jegy,

a Kós állatövi jegy,

a tűz elem.

 Kulcsszó: kezdeményezés, tevékenység, siker

Treff Ász jelenti a meggazdagodást, a hírnevet, a karriert, ami az eddigi munkának az eredménye. A treff Ászban rejlik a 10-es számnak a lehetősége.

Ha a jóslásban treff Ász található az első három kártya között, azt jelenti, hogy az, akinek jósolunk, rendelkezik rendkívüli tehetséggel, és ennek köszönhetően nagy sikereket ér el, ha helyesen használja a tehetségét.

Mivel a treff Ász a tűz elem képviselője, magában hordozza kezdeményező szikrát, amely később nagy tűzre lobban, amely új világokat és új lehetőségeket teremt a fejlődésben.

 Tanács   asz_tref1.jpg

bármiről van szó, munkáról vagy kapcsolatokról, merjük kockáztatni ebben az időszakban, mert itt a lehetőség új sikeres kezdethez.

 

 

Kis Arkanum tanfolyam

2018\03\13

Ahogy vetsz, úgy aratsz (március 13-22. között) a 10-es kőr

Ahogy vetsz, úgy aratsz. A Nap újra felkel, miután körbemegy a nap 24 órájában. Így kezdődik az új ciklus.

 Kőr 10-es 

10_kor_kepe.jpg

 A 10-es szám új életfázist nyit, ahol az eredmények nyilvánvalóvá válnak. Eljött az aratás ideje. Ha visszaemlékezünk Phitagorasz numerológiájára, nála nem létezik „nulla”, így amikor megérkezünk a 10-es számig, valójában visszakerülünk az 1-es számhoz.

Szimbolikusan az 1-es szám a Nap felkelte. És most a Nap újra felkel, miután körbemegy a nap 24 órájában. Így fejeződik be a régi ciklus.

 Minden 10-es számú kártyát úgy lehet értékelni, mintha egymást követő események befejező részei lennének. A 10-es szám egyszerre jelenti a véget és az új kezdetét is. Megemlíteném a kabbalisztikus rendszert is, amely a tíz létezési síkot a tíz egymást követő számmal ábrázolja absztrakt formában, mint az Életfán függő gyümölcsöket.

 Kőr tízes jelentése

Időszak március 13-tól 22-ig

 Kulcsszó: jó hírek

 Asztrológiai nyelven a Mars a Halakban, amelynek uralkodó bolygója a Jupiter. Ahhoz, hogy érthetőbb legyen az összehasonlításom, visszaszámolok egy kicsit. A Halak állatövi jegyben (február 21-től március 22-ig) három dekádot élünk meg:

február 21-től március 2-ig, a Jupiter találkozását a Szaturnusszal, a kőr 8-ast,

március 3-tól, március 12-ig, a Jupiter találkozását a Jupiterrel, , a kőr 9-est,

március 13-tól március 22-ig, és végül a Jupiter találkozását a Marssal, a kör 10-est.

 A buddhista asztrológia szerint:

  • a Szaturnusz – az Öreg,
  • a Jupiter – a Bölcs,
  • a Merkúr – a Diplomata,
  • a Vénusz – a Gyönyörű Nő vagy a Szűz,
  • a Mars – a Harcos,
  • a Hold –az Elhárító, a Tükör,
  • a Nap – az Útitárs.

A Szaturnusz a mi jótevőnk. Az emberek azt hiszik, hogy a Jótevő a Jupiter, de nem így van.

A Jupiter törvényre tanít.

A Szaturnusz megtanítja kötelezően betartani a törvényt.

Miután tapasztalatot szereztünk a Szaturnusznál, következik a Vénusznál való tapasztalatszerzés. Az élet szépséget, a Vénuszt, az értékeli és érti meg a legjobban, aki felkészült megérteni a Törvényt, a Jupitert. Ezt nem értik olyan emberek, akik a saját gondolataik és szokásaik rabjai, csak azok, akik megtanulták követni a törvényt a Szaturnusz által, azaz a nehézségek és a korlátozások árán.

 A Mars tevékenységre buzdít, rákényszeríti az embert, hogy elvesse a magot. A Szaturnusz pedig befolyásolja a vetést. Végül is a Szaturnusztól függ, hogy milyen lesz az aratás.

 A Szaturnusz hatására vagy sietve learatjuk a vetést, amely éretlen lesz, vagy túl sokáig várunk vele, így kárba vész, elpusztul. Így aki megtanult figyelni az Idő Urára, és tiszteli őt, az fog jót aratni. Ez derül ki a 10-es kártyákból. Főleg a kőr tízesből.

A Marsot a Harcossal azonosítják. De itt az éves kör végén ő már nem kíméletlen harcos, az energiái befelé fordulnak vagy teljesen eltűnnek. Ő inkább egyszerű parasztként, vetéssel hódítja meg a területet. Ilyenkor nyugodt, megfontolt, inkább az intuíciójára hallgat, és képes önfeláldozóan dolgozni valami magasztosabb cél érdekében, mint hogy új területeket hódítson meg, és romboljon.

 Ilyenkor a 10-es kártya jelentése mögé sorakozik fel a jótevő Jupiter és a jámbor természetű Mars, akik csakis jó híreket jövendölnek. Lehetséges, hogy annyira jók, hogy az, akinek jósolunk, önimádatba esik, és megfeledkezik arról, hogy ez a csodálatos hír új távlatokat nyit meg előtte, hogy új feladatok teljesítésébe kezdhessen.

 A kapcsolatok terén a kőr 10-es új barátságokat, társaságokat, szerelmet, házasságot jövendöl.

 Tanács: habár úgy érezhetjük, már mindent megkaptunk, amit akartunk, ez egyben az elöljárója annak, hogy már nem tudunk örülni annak, amink van. Türelem, élvezzük ki ezt az időszakot, úgyis jön a változás!

2018\03\03

Örömteli, boldog időszak, és mindenre a válasz, hogy IGEN (március 3-12. között) a 9-es kőr

Kőr kilences jelentése

avagy a március 3-tól 12-ig tartó időszakmedve_bore.jpeg

a póker vagy a francia kártyákból való jóslásban.

Kulcsszó: kívánságok megvalósulása.

Jupiter a Halakban, azaz a Jupiter Jupiterrel, mintha ikrek találkozója lenne. Mint ismert, én a régi rendszert használom a jóskártyák megfejtéséhez, amely egyben megtartotta az ősi okkult tudást, ami az Időkeréken is azonos maradt. Lásd a Naptár, amely minden tud című blogomat.

Duplázzuk meg a tehetséget, az optimizmust, a vidámságot, az emberséget, a bőkezűséget, a romantikát és a művészetekhez való tehetséget. Ezek mind a boldogságot elemzik, amit a Jupiter duplán biztosít.

9_kor_kepe.jpg

   Az a helyzet, ha a kőr kilences a jóslásban a jövőt jelentő oldalán jelenik meg, akkor azt jósolja, hogy bármilyen sorscsapás következik, az szerencsésen végződik annak, akinek jósolunk. Jó úton halad, ami elégedettséghez vezet az élet minden területén.

   A kőr kilences nagyon jó jel, a jóskártyák között a legszerencsésebb kártyák egyike, ezért a kívánságok kártyájának nevezik.

Tanács: élvezzük ki ezt a helyzetet, barátkozzunk, adakozzunk, adjunk teret művészi elképzeléseinknek. Találjunk okot az ünneplésre, akár a munkahelyünkön, akár régi vagy új barátaink társaságában.

A kőr kilences minden kérdésünkre „igent” jósol, és ez már ok az ünneplésre, habár úgy tartja a mondás, hogy ne igyunk előre a medve bőrére...

2018\02\21

A legrövidebb út saját magadhoz, ha lelépsz a kitaposott útról (február 21-től március 2-ig) a 8-as kőr

Kőr nyolcas

uj_utak2.jpg

– a február 21-től március 2-ig tartó időszakra jósol

póker vagy francia kártyával. Megismétlem, hogy a Tarot kártyák Kis Arkánuma is ezeken az alapokon nyugszik.

Kulcsszó: szerelem, ajándék.

Ez az év legnagyobb konfliktusának az időszaka. Lássuk, miért!

8_kor_kepe.jpg   A Szaturnusz belép a Halakba (uralkodó bolygójuk a Jupiter). A kötelességtudó Szaturnusz soha nem tud megérteni és megbocsátani, álmodozó, idealista, hazudozó, ráadásul saját magának is, olyannyira, hogy el is hiszi a saját hazugságait, Halakat. Elkerülhetetlen a konfliktus a szigorú realitás és a fantáziavilágok között. Itt a Szaturnusz megalázóan érezheti magát, mert nem értékeli a fölösleges érzelmeskedést és a valóság elferdítését. Ezért a kőr nyolcas távozásra szólít fel, és új kapcsolatok építésére. Ez a jóskártya általában szükségszerű változást jósol, ami a munkahelyünk vagy a munkakörünk, akár az eddigi tervünk felhagyását jelenti.

A kőr nyolcas jóskártya igazi barátságot jövendöl, régi sebek begyógyulását, továbbá valami új és örvendetes megjelenését annak az életében, akinek jósolunk. Arra invitál, hogy az „adok-kapok” szabályt kell betartani, így mindkét fél kölcsönösen értékelni fogja a szeretet, a béke és a barátság gesztusát teljes szívéből.

Így a kőr nyolcas ajándékot jósol, de nem feltétlenül anyagi jellegűt, ez lehet a kibékülés és elfogadás gesztusa a párkapcsolatok terén is. Mindenesetre ez nagy örömöt okoz annak, aki kapja.

Tanács: ahhoz, hogy végre a saját utunkat járhassunk, szakítanunk kell jelenlegi kapcsolatainkkal. A bizonytalanság csak pillanatnyi, végül elvezet saját magunkhoz.

uj_utak.jpg

2018\02\11

Ne bolygass zavaros vizeket, mert még felébreszted a Loch Ness-i szörnyet (február 11-20. között) a 7-es pikk

Itt a pikk hetes kártya jelentése locknessi_szorny.jpg

és a február 11-től 20-ig tartó időszak előrejelzése

a póker vagy francia kártyajóslásban.

Kulcsszó: fekete vizek

Amikor a Hold belép a Vízöntőbe (uralkodó bolygója a Szaturnusz, új divat szerint az Uránusz, a görög mitológia szerint Uránusz a Szaturnusz apja), olyan időszakot élünk, amelyben úgy érezzük, a világ érzéketlen, és képtelen együttérezni velünk.

Amikor a jóslásban megjelenik a pikk hetes, vagy amikor ezt az időszakot éljük, tehetetlennek érezzük magunkat, mert nem tudjuk világosan megfogalmazni saját gondolatainkat. Ezért jobb lemondani arról, hogy sikerül meggyőznünk másokat a saját igazunkban. Bármit fogunk mondani, mások elferdítik a mondandónkat, és úgy tesznek, mintha nem így értették volna. Ezért bármit teszünk, mi leszünk a hibásak mások szemében, még akkor is, ha semmi rosszat sem tettünk.

Ezért jó tanács, maradjunk nyugodtak és kitartóak, bármi is történik velünk.

7_pikk_kepe.jpg A pikk hetes arra figyelmeztet, hogy titkos ellenségeink vannak, akikkel szemben nincs esélyünk a győzelemre. Ráadásul ha nem tudjuk, honnan fúj a szél, és nem ismerjük a fontos részleteket, csak a saját burjánzó fantáziánkra hagyatkozhatunk, és ezért nagy valószínűséggel hibázhatunk is.

A párkapcsolatok terén is azonos a helyzet – színlelés, csalás, szemfényvesztés –, ami passzív áldozati szerepet ruház ránk.

Tanács: ha ismeretlen ellenséggel állunk szemben, csak akkor győzünk a háborúban, ha nem kezdünk bele.

Végül is annak ellenére, hogy vesztes periódust kell megélnünk, a pikk hetes nagy sikert jósol a jövőre nézve, miután kiálltuk a próbát.

2018\02\04

Minden egyes bukás egy újabb intelligens megoldáshoz vezet (január 31-től február 10-ig) a 6-os pikk

Veszítenünk kell, hogy megvalósítsuk az almainkat!

Ez a pikk hatos kártya jelentése,

és a január 31-től február 10-ig tartó időszakra jósol 6_pikk_kepe.jpg

a póker vagy francia kártyajóslásban.

Kulcsszó: rossz előérzetek/sejtelmek.

 Ilyenkor az eszes Merkúr, mintha otthon érezné magát a nyugodt Vízöntőben (amelynek uralkodó bolygója a Szaturnusz). Megengedi az embernek, hogy eltöprengjen a saját félelmein és a rossz előérzetein, lehetőséget biztosít számára megvizsgálni az összes lehetséges megoldást a probléma megoldása, az okos döntés meghozása érdekében. Utána már csak annyi marad, hogy e csodálatos gondolatokat megvalósíthatod az életedben.

Egyet ne felejts el – nehéz szembesülni a valódi problémákkal, nehéz józan ésszel felmérni a lehetőségeket. Engem kevésbé vigasztal az, hogy minden bukás egy újabb intelligens megoldáshoz vezet. Ilyenkor tehetetlen és csalódott vagyok, gondolom, Te is.

De azért megosztom Veled a tudásom, gondolataim, amiket az ősi jóslási rendszerből merítek. Azt mondják, „amikor a szegénység bekopog az ajtón, a szerelem kirepül az ablakon”. Pont erről figyelmeztet a pikk hatos a francia kártyajóslásban. Ő a rossz hírek elöljárója az élet sok-sok területén: a magánéletben és otthon, pénzügyi területen és a karrier terén is. Ez figyelmeztetés, hogy horribilis vesztességekkel kell szembenéznünk, de mivel idejében szól, segít összeszedetten felvállalni az élet nehézségeit.

Elkerülhetetlenül pénzügyi jellegű kellemetlenségek jelentkeznek. Habár még nincs okunk a pánikra, valamit tenni kell ez ellen, ha már szembesültünk a jövendöléssel. Ha nem tudsz nyugodt maradni, és nem tudod józan ésszel felmérni a közeledő problémát, kérj tanácsot másoktól!

Ha nem anyagi jellegű problémával kell szembenézni, akkor munkahelyi konfliktussal, együttműködési problémákkal. Talán kommunikációs képességünk vagy másvalaki közvetítői szerepe ideiglenesen megoldja a problémánkat, de valószínűbb, hogy ennek ellenére is állásváltoztatás vagy egyéb szakmai újrakezdés előtt állunk, amihez nincs különösebben kedvünk, mert nem tudjuk, hogy valóban jót hoz-e a változás.

Tanács – nem akarjuk most megváltoztatni a sorsunkat, ezért kérjük szakértő tanácsát, ha nem tudjuk, mitévők legyünk a magánéletben és a karrierünk során.

Személyre szabott elemzés: http://sorsanalizis.com

2018\01\29

Nem minden arany, ami fénylik (január 21-30. között) az 5-ös pikk

auto.jpg

Nem minden arany, ami fénylik – ezt jelenti a következő 10 nap. Az elkövetkezendő 10 napos időszaknak, azaz január 21. és 30. között a pikk ötös a póker kártyapakliból vagy a francia kártyából az időt és az eseményeket elemzi. Régen, ha valaki a házaséletre jósolt, akkor ez a fránya pikk ötös válást vagy menekülési rohamot jövendölt, hogy az, akinek jósolnak, meneküljön a problémai elől. A közvetlenül a pikk ötös mellett lévő jóskártyák elárulják, hogy mi elől menekülünk, vagy mivel végződik majd ez a stratégiai lépés.

 Így a pikk ötös jelentése: menekülés és könnyek, fizikai és lelki jellegű sérülések.

 Épp ebben az időszakban az az érzésünk támad, mintha elveszne az erőnk a stressztől és a nyugtalanságtól. Ez kételyeket és sajnálatot kelt bennünk saját magunk iránt. Ez az időszak arra való, hogy búcsút vegyünk attól, akit szeretünk vagy attól, ami valamikor nagyon kedves volt a szívünknek. Ezzel egyidejűleg azt képzelhetjük, hogy nem szeretnek minket, hogy korlátoznak bennünket, és hogy egy nagy csapdában vagyunk. Honnan ered ez?

 Először is térjük vissza a sémához, amelyet régóta követek, hogy érthetővé váljon a jóskártyák jelentésének levezetése. A Vízöntő korszakába léptünk január 21-től február 20-ig. Tíznaponta, azaz dekádonként változnak az idők és az ezeket az időket jellemző jóskártyák jelentései.

A Tarot kártyákban a Vízöntő állatövi jegy azonos a Bolond kártyával a Nagy Arkanumból. Vess egy pillantást erre a kártyára. Egy Bolond ered az útra, egy kis csomaggal a hátán, akinek az utolsó gatyáját is egy kutya tépi le, de ő megállíthatatlan, mert maga előtt lát egy várat, egy virágot, egy illúziót, amely eszeveszettül követi. Vajon miért ezt a motívumot rajzolták le az Arany Hajnal Hermetikus Társaság beavatottjai, ezzel az időszakkal párosítva?

A Vízöntő korszakot az Uránusz bolygó uralmával párosítják, de! Én maradok a Hét Szent Bolygónál, és azt mondom, hogy a Vízöntőnek is a Szaturnusz az uralkodó bolygója. A különbség csak az, hogy a Szaturnusz a Bakban – a Kronosz, a bölcs öreg, az Idő Ura. A Vízöntőben ő a Bolond, aki megérezte a tavasz közeledését, és abbahagyta a nagy kincses láda őrzését, és eszeveszettül elindult a boldogság felé. De a szerepváltás nem könnyű dolog, ezért fizetni kell, amíg megtanuljuk a leckét – veszíteni kell, szenvedni kell, amíg elfogadjuk azt, hogy a régi dolgok elavultak, az új dolgokhoz pedig még nincs gyakorlatiasságunk, hogy megfelelően rendelkezzünk velük. Ez a Szaturnusz leckéje, a karmája, amit a pikk ötös és a január 21–30. közötti időszak hoz nekünk.

Továbbá a „megbolondult” Szaturnusz otthonában megjelenik a Vénusz, a nagyságos, a szépséges kisasszony – pikk5.jpgközismert néven a szerelem bolygója. A neve már messziről közismert, és neked is segíteni fog a hírneved elterjesztésében. Ugyanakkor ez egy idealista bolygó, és elhitethet veled minden illúziót, amit csak el tudnál képzelni magadról. A szerelemben és az üzleti életben ez hatalmas kiábránduláshoz vezet, azaz nem kell elhinni, ahogy az elején elmondtam, hogy minden arany, ami fénylik. Ha ilyenkor a Vénusz hatása alá kerülsz, visszafordíthatatlan sorsfordulókra számíthatsz.

 Tanács hivatás terén – ha nem tudod elkerülni az összeütközést, használj ki minden eszközt, hogy megnyerhesd a harcot.

 A kapcsolatok terén – akár hatalmi játszma következtében, akár gyáva konfliktuskerülés miatt – kelepcébe kerülünk, számoljunk azzal, hogy ezért a harcért durva, övön aluli ütések áldozatává válunk. Nincs menekvés.

 Neked hogyan fekszik ez a kártya a jóslás során?

Személyes konzultációról bővebben http://sorsanalizis.com

pikk 5-os pikk ötös pikk ötös jelentése kardok ötös jelentése kardok ötös

2017\03\17

Tanulj meg elemezni saját magadnak és másoknak a kártyák segítségével! Kezdés április 8.

Sohasem maradsz magadra a legnehezebb életszituációban sem. Ez egy izgalmas, hamisíthatatlan okkult tudás, amely segít boldogulni az élet minden területén. sa408006.JPG

Tarot kártyavető tanfolyam:

Csak személyesen és személyreszabottan tanitok jósolni. Habár mevan a tanitási rend, addig foglalkozok veled, amig eredményesen kezdesz jósolni. Ez nem a pénz kérédése, hanem elhivatottság.

Helyszin: Csepel, Szent László úti lakótelep

2 hét alatt a Nagy Arkánum Tarot tanfolyam, ára 20 000 forint,

4 hét alatt a Kis Arkánum tanfolyam, ára 40 000 forint.

Intenzív kártyavető tanfolyam:

4 hétvége alatt

Feltárom neked a titkot, amely segítségével mindenfajta kártyából tudsz majd jósolni, bármelyik Tarotból, magyar kártyából és francia, azaz póker kártyából.

10 000 forint kedvezmény a normál kártyavető tanfolyamhoz képest, ára 40 000 forint.

4 egymást követő hétvége alatt szombaton vagy vasárnap napi 5 óra elfoglaltság, 11.30 órai kezdéssel.

A tanfolyamból befolyt összeget adományként felajánlom a HoldVilág Egyesületnek a képességfejlesztő könyvek kiadása érdekében.

Befizetés két részletben. Egy összegben befizetéskor 10% kedvezményt kapsz. Befizetés: első részlet csak készpénzben és a tanfolyam kezdete előtt. Második részlet készpénzben és átutalással lehetséges a tanfolyam második alkalom előtt.

Helyszín: jelentkezőktől függően a belvárosban a Nyugati tér 1. alatt vagy Budapest XXI. ker. Csepelen.

Jelentkezés  e-mailben: holdvilagegyesulet@gmail.com

Facebookon: Je Va Jövendőmondó Tanodája.

 

jóslás jövendőmondás jövendőlés tarot tanfolyam tarot kártya Tarot kártya sorsanalizis kártyavető kártyavető tanfolyam

2015\09\24

Tanulságos! A jóskártyákban rejtett titkokról

Még egy legenda a jóskártyákban rejlő titkokról. A legenda kezdetét veheti mondjuk az Atlantisz eltűnésekor vagy a Római Birodalom hanyatlásakor. Képzeljük el azt a képet, amikor az ellenség mindjárt ledönti az adott birodalom védelmi rendszerét, és elárasztja a végsőkig védett szent helyeket. A bölcsek összegyűlnek egy templomban, hogy eldöntsék, hogyan tudnák kimenekíteni a szent igazságokat a barbárok elől, tudván, hogy azok elpusztítanak mindent, ami a számukra értéktelen. Nehéz feladat vár a bölcsek gyülekezetére, az igazságot ugyanis mindenképpen meg kell menteniük mindörökre. Mindannyian egyetértenek abban, hogy nem lehet megbízni az ember egoista és árulkodó természetében – kihasználnak hát még egy emberi gyengeséget. E szerint a bölcsek megalkotnak egy kártyapaklit, egy játékszert, amelyet bárki használhat és bárki tarthat az otthonában, hogy kielégítsen még egy emberi gyengeséget, a szerencsejáték iránti szenvedélyt, nem is sejtve, hogy a kezében tartja a világ teremtéséről és működéséről szóló kódolt igazságokat, így a múltat, a jelent és a jövőt.

Minden jóskártya rejt magában egy-egy titkot a világ teremtéséről és a kozmoszról.
Ezt állította az Arany Hajnal Hermetikus Társaság. Ők sokat dolgozták azon, hogy összekössék a Kabbala tanításait a Nagy Arkánummal, és az összes kártyalapot a numerológiával és az asztrológiával.

Kiemelném azt is, hogy a kártyák két színből állnak: sötétek, mint az éjszaka, azaz a Teremtés éjszakáját (abszolút fény) ábrázolják, és világos színűek, amelyek a megnyilvánult teremtést (a visszaverődő fényt szimbolizálják a Holdról a Földre) ábrázolják, a teremtés nappalát.

A teremtésben részt vevő elemek szimbólumai:   _1_1.jpg
A Tűz elem – a Pálcák, vagy Botok, vagy Pikk kártyák
A Levegő elem – a Kardok vagy Pikk kártyák
A Víz elem – a Kelyhek vagy Kör kártyák
A Föld elem – az Érmék vagy Káró kártyák.

 

Ha tovább figyelmesen megvizsgáljuk a Crowley jóskártyákat, solarsyst1.jpga Kis Arkánumban minden kártyán megtaláljuk a Hét Szent Teremtő Bolygót, amelyek különböző szinteken részt vesznek a mi Naprendszerünk alakulásában és fejlődésében egyaránt (az okkultista tudja, miről beszélek, ahogy Crowley és az Arany Hajnal Hermetikus Társaság is tudta). 

 

Ezenkívül a jóskártya rendszerébe be lett foglalva a Nidana rendszer a buddhizmusból és a dekád fogalma is, amelyeket Egyiptomban használtak a denderai naptár készítésében, illetve Tibetben a Kalacsakra tanulmányozása során. denderai_zodiakus.jpgBizonyosodj meg ebben Te magad is! Végezz kutatást a megszórt morzsák nyomán, és nagy kincsekre lelhetsz.

De ezekről majd később.

Több információ a kártyákban rejtett titkokról a

" Titkok pókerpakliban" című rovatomban a főoldalon: 

www.sorsanalizis.com

jóskártya tarot kártya jóslas jóskártya jelentése Nagy Arkánum Crowley Tarot kártya

2015\08\12

A kulcskártya kiválasztása jóslás során nem divat, pedig a legfontosabb mozzanat a jóslásban.

A kulcskártya kiválasztása jóslás során Magyarországon nem divat, pedig a legfontosabb mozzanat a jóslásban. Hogyan akarsz jósolni, ha nem határozol meg, hogy kinek jósolsz? Az isten is úgy teremtett, hogy kiválasztatta a teret és arra irányította a teremtő sugarát.

famille.jpg  A jósláshoz először is ki kell választani a kulcskártyát. Ez az a figurás kártya, amely legjobban hasonlít a kliensünkre vagy a jósolandó személyre.
Lehet fizikai tulajdonságokat figyelembe venni, mint például a szem és a haj színét,
vagy a kliens jellemét,
jelenlegi élethelyzete,
esetleg foglalkozása alapján. Például egy szép, finom modorú hölgy lehet kelyhek királynője, egy erős, céltudatos nőszemély érmék királynője, egy özvegy vagy egyedülálló nő kardok királynője,egy kardok királya lehet bíró, ügyvéd vagy orvos.

Van még egy szabály, amely korhoz kötődik:
ha nagyon fiatal hölgynek jósolunk, akkor az csak érmék dáma lehet, míg a szerelmi társa szintén érmék kártya lesz.pokolenie.jpg

Ha egy 50 év alatti férjes asszonynak jósolunk, akkor ő a kelyhek királynője és a férje kelyhek királya.
Az ötven éven felüli urakat és hölgyeket a pálcák királya és a pálcák királynője képviseli a jóslásban.

Tudni kell még, hogy ha már kiválasztottuk a megfelelő kulcskártyát, például a kelyhek királynőjét, ennek megfelelően a kelyhek királya lesz a férje vagy a szerelme. Ha például a kardok királyát választottuk, akkor a felesége kardok királynője lesz, függetlenül attól, hogy ő se nem özvegy, se nem egyedülálló személy. Ha fiataloknak jósolunk, akkor az érmék lesznek a megfelelő kulcskártyák.

Miért ez a besorolás? Van tipped? Ossz meg velem, és én elmondom a lényeget.

Ha már elkezdtünk a jóslást. Következik kevergetés és kártyavetés, és természetesen a kulcskártya kiválasztása, mert e körül zajlik majd a jóslás.

Amikor a jós és a kliens már nyugodt állapotban vannak, kezdhetnek jósolni. Először a jós megkeveri a kártyát. Utána a kliens kezébe veszi a kártyapaklit, és addig keveri, amíg jónak találja. Ezután bal kézzel magához mozdítja el a kártyapakli egy részét, és odaadja a jósnak. A klienssel elmozdított és elkülönített kártyapaklinak egy része a pakli aljára kerül. Jóslástól függően van, amikor a kliens a kevergetés után az asztalra teszi a kártyákat, és két kupacra osztja, utána rámutat, melyik kupacból kíván jósoltatni. Ha a kiválasztott kupacban nem található a kulcskártya, akkor újra kell kezdeni – maximum két-három alkalommal.

 

2015\08\07

A titok, amelyről senki nem beszél. Az idő meghatározása fontos.

A Kis Arkánum Tarot kártyában nagyon bonyolult tanulmány. Ez a Tarot tanfolyamnak legizgalmasabban része. A Kis Arkánum két részből áll: udvari figurák kártyákból és számozott kártyákból. És ez a legnagyobb bajuk. Miért? Mert azzal, hogy bevezették kétszer férfi és női erőket párosával, még jobban bemaszkírozták a Tarot kártyák és más jós kártyák időrendszerét, ami nagyon fontos a jóslás során.

_1.jpg

Mit kódolták a jóskártyákban és mit túlkomplikálták a Tarot kártyákban?

Mit kódoltak a francia kártyába vagy más néven póker kártyában vagyis átlagos, minden háztartásban található játék kártyapakliban?
A francia kártya nem egyszerű, ahogyan első látásra tűnik, nem pusztán négyféle komplett szimbólum, számok egytől tízig, néhány rajzolt figura és egy Joker. Figyelem, előttünk egy kifinomult kódolt időrendszer van. Nézzük csak:
1. Egy kártyapakli 52 kártyából áll – egy évben 52 hét van.
2. Kétféle színe van, világos és sötét, mint a nap és az éjszaka.
3. Négy fajtája van, ami az évszakokat szimbolizálja:
Treff a tavaszt,
Káró a nyarat,
Kör az őszt,
Pikk a telet.
4. Minden fajtához 13 lap tartozik. Mint tudjuk, minden évszak 13 hétből áll.
Ezenkívül egy évben 13 holdhónap van, és a Hold (asztronómiai megfigyelések alapján) egy nap alatt 13 fokra mozdul el a Földhöz viszonyítva.
5. Minden kártyának van száma: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11-bubi, 12-dáma, 13-király és 1-ász. Ha összeadjuk őket, akkor megkapjuk egy évszak napjainak a számát, ami 91.
Ha megszorozzuk 4-gyel (4x91=364), megkapunk egy évet. Ha figyelmükbe vesszük a Jokert (1) is, akkor a végeredmény 365 nap lesz.

Ez a jóslás titkos rendszerének első kódja. Ha sikerül összeállítanod az Idő Kereket, máris tudod hogy mikor történek meg a kártyával kirajzolódott események.

Viszont a Tarot kártyák Kis Arkánuma és a francia kártyák között nincs éles különbség, ugyan az a rendszerre épül.

http://sorsanalizis.com/content/titkok-pókerpakliban

Gyere a tanfolyamomra, és szakszerű segítséget kapsz, amit hatékonyan használhatsz bármikor, ha szükséged lesz rá.

http://sorsanalizis.com/tanfolyamok

póker kártya francia kártya tarot tanfolyam Tarot kártya Kis Arkánum jóslás tanfolyam Csepelen

2015\08\07

Ha jóshoz akarsz fordulni...

Ha jóshoz akarsz fordulni…

Ha jóshoz akarsz fordulni, mi határozza meg a választásodat?

joshoz1.jpgA protekció, a jós hitelessége, hogy igazat mondott-e olyan embernek, akiben te is megbízol?
Mi van, ha a környezetedben senki nem járt jóshoz, de nekem most kellene?
Megkeresel az interneten.
Mi határozza meg a jós választását?
- a jós hírneve,
- a jóslás helyszíne, közel van-e,
- a jóslás ára.

Nézzük csak jóslás EZO TV-né 465 forint/perc volt, 465x60=27900 forint/óra.
Ha elmész jósolni személyesen, akkor 5000, 10000, 15000 forint/óra tarifákkal kell számolnod. Ha TV-s hírességnél vagy celebnél akarsz jósolni, ott magasabbak a tarifák 20 000, 25 000,- forint / félóra, 30 perc.
Rajtad a sor milyen jós kell neked, mennyi időre, mennyi pénzért.

Ha már ott vagy a jóslás szeánszon, mi a teendőd?

A jósnői tapasztalatomból szólok,
nem szeretem, ha az ember rögtön elkezd beszélgetni magáról, ezzel akarva vagy akaratlanul befolyásolni próbál a jóslást. Én régi jós vagyok, már régóta nem hiszek embereknek, hanem a kártyakirakásaimnak.
Csak azt is tudom, hogy amikor a kliens már elmegy a jóstól, és próbál újra és újra előidézni jóslatokat, közben arra gondol, hogy ő maga mikor és mit mondott a jósnak, amelyből a jós kikövetkeztetheted a dolgokra.

Itt felmerül a kérdés, érdemes-e szóba állni a jóssal?

Egyszerűen muszáj, ha tudni akarod a részleteket. Csak vedd figyelembe, hogy jós nem pszichológus, akinek elmondod mi nyomja a bögyödet, ő meghallgat és felszámolja a tarifát.
Egy szakszerű jóslás abból áll, hogy a jós elmondja, hogy mit lát a sorsodban jelenleg és a jövőben. Utána neked kell pontosítanod, hogy milyen momentumokat pontosabban érdekelnek téged. Mert a jóslás azt a lehetőséget is rejt magában, hogy ráközelíti a dolgokra, mint ha mikroszkópot használna.

Szóval, ha az a típus vagy akinek csomót kell kötni ahhoz, hogy ne felejts el a dolgokat, írj fel a kérdéseidet és irány a jósnőhöz.

Figyelmeztetlek, meghökkensz halottaktól, ha fel is készültél alaposan, de ez már más téma, hogy miért.

http://sorsanalizis.com

 

2015\03\15

Ha tudnám, hova esek le, oda szénakazalt teríteném (orosz közmondás)

szenakaszal.jpg

Nyár közepe, hőség és pór az utcán. Mi gyerekek játszottunk lenge ruhákban, és nagy érdeklődéssel, de csak perifériás látással figyeltünk élő sort egy udvar előtt. Ismeretlen emberek nagy számban nagyon városiasan, divatosan öltözve, egyszerű paraszt öltözékben egyaránt nagy meleg ellenére órákat várnak a kerítésen belül és kívül, utána eltűnnek örökre. Még érdekesebb a számunkra, amikor az utca végén leparkol egy egy drága autó vagy terepjáró, felverve nagy pórfelhőt, és benne érkező emberek szintén megjelennek és eltűnnek az udvaron.

Nekünk senki nem beszél arról a házról, gyerek nem lakik ott, úgy hogy ez egy nagy titok marad.
Ősszel iskolába mentem, már tanulással foglaltam el magam. De estenként jött az anyám, nagyon szerettem őt, és mivel az iskola előtti gyerekkoromat a nagy szüleimnél töltöttem, és most végre anyám mellett voltam, minden percemet vele akartam tölteni. De ő estenként szintén eltűnt abban a titokzatos udvarban. Egy alkalommal bátorkodtam és elmentem utána, hogy jöjjön már haza, mert nagyon hiányzott.

Érdekes látvány fogadott. Egy kisház állt az udvaron, benőve embermagasságú bokrokkal, az ablakok félig be voltak húzva, és csak padok álltak mindenhol. Volt ott még egy kis helység, egy külön házikó, beljebb a kertben bujt el, évekkel később ő benne átéltem a nagy ceremóniát.
Lélegzetemet visszafojtva besurrantam az ajtón. Az édes anyám ott ült több nő között, mindannyian figyelmesen hallgattak egy idős, pici nő beszédét. Ő még kisebbnek tűnt a nagy tölgyfa asztal mögött, mely vastag lábakon állt a szoba sarkában nagyon közel az ablakhoz, csupaszon. Mindenütt kártyapaklik voltak, nagy számban az ablakok párkányain, az asztal peremén, a kis komódon. Egy pár ikonon kívül szinte semmi nem volt a szobában, a padlón sem volt szőnyeg, sem futó nem hevert és mindenki utcai cipőben ült, olyan volt, mint egy pályaudvaron, átmeneti és könnyen tisztítható, semmi családias vagy személyest nem éreztem, és ettől még titokzatosabb és ijesztőbbnek tűnt az egész.

Oda mentem az anyámhoz, ő átölelt, de többet nem mozdult el, a figyelmét még mindig a hölgy beszédén szögezte. És én is hallgattam. Micsoda sztorik! Mesébe illő emberi történetek tárultak fel, hirtelen fordulatokkal, nagy kérdésekkel és előre megjósolt válaszokkal. Volt, amikor végig tudtam kísérni egy egy ember sorsát nem tudván kicsoda ő, csak azt, hogy ő volt a nő kliense és mi volt a nagy problémája és a kérdése.
Ettől a pillanattól én is lettem a női társaság részese, én is minden este ültem a tölgyfa asztal mellet és hallgattam a volt Szovjetunió minden tájáról érkező híreket, emberi történeteket. Már nem érdekeltek a barátaim, utcai játékok, csak a jósnő által kitárult élet eseményei. Volt, amikor rendőrség is felbukkant nála és ő segített a hatóságoknak. Viszont szörnyű dolgokat mesélte az után, emberek eltűnéséről, tárgyak megtalálásáról. A nő egy elismert jósnő volt.

Mivel az anyám törzsvendége volt nála, a nő a szomszédunk volt, gyakran én kihasználtam ezt és azzal a kifogással, hogy az anyámat keresem átmentem hozza. Leültem a padra az ablak közelében, sarokba bújva, és vártam az anyámat. A nő nem zavart el engem. Ott maradtam, amíg ő jósolt valakinek és én tárt szájal hallgattam és figyeltem ahogy kirakja a bűvös kártyáit.

Pókerezni már tudtam, de jósolni nem. Minden mozdulatát figyeltem és hozza fűződő szavát.
Néha azt éreztem, hogy nekem mutatja a barna elöregedett ujjaival, hogy melyik kártya kombinációt fejti meg. Láttam, ahogy cseréli a kártyapaklikat, az egyiket használja a másikat az ablakba teszi ki, azt mondván, hogy ki kell szellőztetniük a fejüket.
Ott töltöttem a gyerekkori éveimet.

Amíg 15 éves lettem és már érdekeltek a fiuk és az iskolai eredmények, magam is tudtam megjósolni a sorsomat. Attól az időszaktól kezdve egy kártyapakli volt a legjobb barátnőm.
Már nem volt időm üldögélni a szomszéd jósnőnél, hogy új híreket halljam, élni akartam és tudni akartam, hogy hogyan csináljam. Néha anyámat is megkérdeztem, ő nem kíváncsi, hogy mit mondanak a kártyáim? Azt válaszolta, hogy a jósnő világosan megjósolta a sorsát és többre nincs szüksége. De egyszer sírva fakadt és elpanaszolta, hogy a munkahelyen sikkasztással vádolnak. Én kivettettem a kártyáimat. Elmondtam, hogy kit keressen és mit csináljon, igaz gyerek nyelven fogalmaztam, de ő elhitt, vagy lehet, hogy nem volt más választása, ezt már sose tudhatom meg, de megtette. Az események lezajlottak és igazam lett. Az első, aki elismerte, hogy tudok jósolni az anyám volt, de ő volt az, aki ezért nagyon elítélt és megtiltotta, hogy tovább csináljam. Titokban jósolgattam magamnak, mert ha valaki egyszer rájön, hogy a világ nem csak látható és tapintható matériából áll, már nem tud másképp tekinteni rá.

Az egyetemi évek során megerősödött bennem a bizalmam a tanult „szakma” iránt, a jósnőtől kilesett tudás. És én szívesen megosztottam másokkal a tudásomat. Most is ég bennem a vágy hogy minél többet tudjam átadni nektek ebből a tudásból.

www.sorsanalizis.com

És mi volt a házikóban?
16 évesen, kisminkelve magamat és átöltözve, hogy a nő ne ismerjen fel, kilestem a saját kertünkből, mikor fejezi be a lekvár főzést a kertjében, átmentem hozza, és mint ha sosem találkoztam volna vele, letettem egy nagy fém érmét a tölgyfaasztalára és kértem, hogy jósoljon nekem. A nő úgy fogadott, ahogy én akartam, mint ha sose találkoztunk volna és kirakta a kártyákat. A mai napon is azt az életet élem, amit megjósolta nekem 16 éves koromban. Érdekes, hogy hogyan tudott beszélni velem szinte gyerekkel, és a hosszú életemet is leolvasta a kártyabábukból.
Hálás vagyok a sorsomnak, hogy összehozott vele, és most veletek.

Elérhetőségeim itt

jósol jóslás jósnő jövendőmondás jóslás tanfolyam jóslás Csepelen