A győzelem nem csapadék, csak úgy nem zuhan a fejedre ( augusztus 23. és szeptember 1. között), 8-as káró jelentése

A Szűz állatövi jegyet három jóskártya jellemzi. Ezek:

a 8-as káró, ami egyben augusztus 23-tól szeptember 1-ig tartó időszakot jósol,

a 9-es káró , ami szeptember 2-tól szeptember 11-ig tartó időszakot jósol,

a 10-es káró, ami szeptember 12-től szeptember 21-ig tartó időszakot jósol.

 Ezek a kártyák tíznapos időszakokat azaz dekádokat képviselnek. Vegyünk külön minden egyes dekádot,  mire számíthatunk ezekben az időinterválumokban.

 

 A 8-as káró jelentése: nyolcas_karo_2.jpg

siker pénzügyi területen

Miért van ez így? A Szűz uralkodó bolygója a Merkúr, aki örökmozgó utazó, kereskedő, hírhozó, és ő a Hermész Triszmegisztos – a bölcs, a tanító. Amikor a Nap betér a Szűz állatövi jegybe és találkozik a Merkúrral, rávilágít minden dologra. Lehetőséget biztosít figyelmesen, elővigyázatosan és gyakorlatiasan felülvizsgálni az élet dolgait.

A gyakorló jósoknak szólók, hogy a póker kártyapakliban a figurás kártyákon kívül a nyolcas számú kártyák szintén képviselnek embereket. Ha jobban megnézzük a 8-as számot, látjuk, hogy emberre hasonlít, van feje és teste. Ha a jósláskor a nyolcas káoót húzunk a pakliból, mondhatjuk, hogy ez a kártya egy megbízható munkatársra, partnerre utal vagy segítőtársra, aki jól tudja analizálni embereket és helyzeteket.

 Mivel a Merkúr híres gyorsassággal, és a tudás iránt rendkívüli szomjáll, ebben az időszakban  az ember elkezd túlságosan nyüzsögni, kritikusan analizálni kialakult helyzeteket, ami már szinte túlzás.

Szóval a 8-as káró szerencsét jósol a pénzügyi területen, ami a praktikus hozzáállásunknak köszönhetjük. Ilyenkor az, akinek jósolunk, reálisan ítéli meg a helyzetét, és eléri mindent, amit csak kíván.

A 8-as káró még az egészségügyi kérdésre utal. Azt tanácsolja a 8-as káró, hogy vizsgáljunk meg az egészségügyi állapotunkat, pihenjünk és jobban figyeljünk oda az egészségünkre.

Tanács

Ha rendelkezel gyakorlatiassággal, itt az idő hogy bebizonyíts. Most érdemes kitartóan dolgozni a terveid megvalósításán. Csak vigyázz, hogy a siker ne homályosítsa el a tisztánlátásodat

Párkapcsolat terén gyors döntésre jutsz hogyan tovább.