„Kitartás" – motyog magában a Vénusz, látván az öreg Szaturnuszt a nyakas Bikában (május 11-21. között) a 7-es káró

hetes_karo1.jpg

Május 11 - 21. közötti időszakot jövendöl a 7-es káró. A Vénusz a Szaturnusszal a Bikában. 

Kulcsszó: megfontoltság pénzügyekben

A Szaturnuszról tudjuk, hogy látványos, jégből és törmelékekből álló gyűrűrendszere van. Neki tulajdonítják a nyolcadik szférát, ahol a fekete mágusok örökkévalóságban szenvednek, ahol nincs idő és megoldás a problémára. Addig maradnak ott, amíg szétesnek atomjaikra, és ezek egyszer majd újra fel lesznek használva új naprendszerek keletkezésénél.

Ezért járja a hír, hogy a Szaturnusz visszatart és akadályoz. Így amikor találkozik az anyagias Vénusszal a Bikában, egyértelmű, hogy a megoldás – a türelem és a precíz erőfeszítések.

A 7-es káró azt jósolja, hogy a problémák idővel elmúlnak, ha határozottan fellépünk ellenük.

Vicc nélkül, most nem érdemes megjátszani a szerencseszámokat, mert veszíteni fogsz. Sőt kölcsönt sem érdemes adni, mert máris leírhatod vesztességként. Számolni kell az irigységgel és az ebből keletkező pletykákkal. De semmi sem egyoldalú. Ez azt is jelenti, hogy dolgaid jól mennek, mert van mire irigykedni másoknak. Fogadd el őket bóknak.

A kártyák, amelyek körülveszik a 7-es kárót, elmesélik, honnan várhatóak akadályok, honnan jön rosszindulatú szóbeszéd.

A párkapcsolatok terén a 7-es káró kellemetlen eseményt jósol. Gyakoroljuk a tűrőképességünket, és bízzuk az időre a megoldást!