A legrövidebb út saját magadhoz, ha lelépsz a kitaposott útról (február 21-től március 2-ig) a 8-as kőr

Kőr nyolcas

uj_utak2.jpg

– a február 21-től március 2-ig tartó időszakra jósol

póker vagy francia kártyával. Megismétlem, hogy a Tarot kártyák Kis Arkánuma is ezeken az alapokon nyugszik.

Kulcsszó: szerelem, ajándék.

Ez az év legnagyobb konfliktusának az időszaka. Lássuk, miért!

8_kor_kepe.jpg   A Szaturnusz belép a Halakba (uralkodó bolygójuk a Jupiter). A kötelességtudó Szaturnusz soha nem tud megérteni és megbocsátani, álmodozó, idealista, hazudozó, ráadásul saját magának is, olyannyira, hogy el is hiszi a saját hazugságait, Halakat. Elkerülhetetlen a konfliktus a szigorú realitás és a fantáziavilágok között. Itt a Szaturnusz megalázóan érezheti magát, mert nem értékeli a fölösleges érzelmeskedést és a valóság elferdítését. Ezért a kőr nyolcas távozásra szólít fel, és új kapcsolatok építésére. Ez a jóskártya általában szükségszerű változást jósol, ami a munkahelyünk vagy a munkakörünk, akár az eddigi tervünk felhagyását jelenti.

A kőr nyolcas jóskártya igazi barátságot jövendöl, régi sebek begyógyulását, továbbá valami új és örvendetes megjelenését annak az életében, akinek jósolunk. Arra invitál, hogy az „adok-kapok” szabályt kell betartani, így mindkét fél kölcsönösen értékelni fogja a szeretet, a béke és a barátság gesztusát teljes szívéből.

Így a kőr nyolcas ajándékot jósol, de nem feltétlenül anyagi jellegűt, ez lehet a kibékülés és elfogadás gesztusa a párkapcsolatok terén is. Mindenesetre ez nagy örömöt okoz annak, aki kapja.

Tanács: ahhoz, hogy végre a saját utunkat járhassunk, szakítanunk kell jelenlegi kapcsolatainkkal. A bizonytalanság csak pillanatnyi, végül elvezet saját magunkhoz.

uj_utak.jpg