Ne bolygass zavaros vizeket, mert még felébreszted a Loch Ness-i szörnyet (február 11-20. között) a 7-es pikk

Itt a pikk hetes kártya jelentése locknessi_szorny.jpg

és a február 11-től 20-ig tartó időszak előrejelzése

a póker vagy francia kártyajóslásban.

Kulcsszó: fekete vizek

Amikor a Hold belép a Vízöntőbe (uralkodó bolygója a Szaturnusz, új divat szerint az Uránusz, a görög mitológia szerint Uránusz a Szaturnusz apja), olyan időszakot élünk, amelyben úgy érezzük, a világ érzéketlen, és képtelen együttérezni velünk.

Amikor a jóslásban megjelenik a pikk hetes, vagy amikor ezt az időszakot éljük, tehetetlennek érezzük magunkat, mert nem tudjuk világosan megfogalmazni saját gondolatainkat. Ezért jobb lemondani arról, hogy sikerül meggyőznünk másokat a saját igazunkban. Bármit fogunk mondani, mások elferdítik a mondandónkat, és úgy tesznek, mintha nem így értették volna. Ezért bármit teszünk, mi leszünk a hibásak mások szemében, még akkor is, ha semmi rosszat sem tettünk.

Ezért jó tanács, maradjunk nyugodtak és kitartóak, bármi is történik velünk.

7_pikk_kepe.jpg A pikk hetes arra figyelmeztet, hogy titkos ellenségeink vannak, akikkel szemben nincs esélyünk a győzelemre. Ráadásul ha nem tudjuk, honnan fúj a szél, és nem ismerjük a fontos részleteket, csak a saját burjánzó fantáziánkra hagyatkozhatunk, és ezért nagy valószínűséggel hibázhatunk is.

A párkapcsolatok terén is azonos a helyzet – színlelés, csalás, szemfényvesztés –, ami passzív áldozati szerepet ruház ránk.

Tanács: ha ismeretlen ellenséggel állunk szemben, csak akkor győzünk a háborúban, ha nem kezdünk bele.

Végül is annak ellenére, hogy vesztes periódust kell megélnünk, a pikk hetes nagy sikert jósol a jövőre nézve, miután kiálltuk a próbát.